Bliv ringet op gratis af Niels Søndergaard Jensen

Skriv en besked herunder eller ring

Niels Søndergaard Jensen

I mit arbejde lægger jeg vægt på helhederne omkring de gode menneskelige rammer. Jeg tager udgangspunkt i den åbne dialog med brugerne, hvor jeg fokuserer på nuancerne i drømme, ønsker og behov. I designfasen arbejder jeg med en vægtning mellem ønsker, drømme, behov, æstetik, økonomi, lovkrav, konstruktioner og bæredygtighed. Jeg skitserer og projekterer i 3D, hvilket giver kunden de bedste muligheder for at følge med i projektet ved at kunne "gå" rundt i huset, inden det bliver bygget.

Besøg arkitektens hjemmeside her: Ar-Kon ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
3.500 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Selvbyggerservice
12.500 kr.