Bliv ringet op gratis af Pernille Arends

Skriv en besked herunder eller ring

Pernille Arends

Pernille Arends har gennem 20 år specialiseret sig i at rådgive private familier om boligforbedringer - altid med en lydhør, dialogbaseret og realistisk tilgang. Nogle gange kan nøglen til problemets løsning vise sig at være et mindre omfattende, men anderledes projekt end forventet. Pernille Arends søger at optimere husets eksisterende kvaliteter, og i forbindelse med design, modernisering og ombygning at forandre det, som ikke er bevaringsværdigt. Jeg deler min tid mellem Ærø og Gentofte :)

Uddannelser

  • cand. arch., Arkitekt MAA
  • Byggeøkonom MDB
  • Stud. jur.

Besøg arkitektens hjemmeside her: Arends Arkitekter IVS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
3.500 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Se boligreportager om mine projekter