Bliv ringet op gratis af Peter Hougaard

Skriv en besked herunder eller ring

Peter Hougaard

Indsigt og erfaring skaber rum. Peter Hougaards Tegnestue er etableret i 1994 og beskæftiger sig med ny- og ombygning af både erhvervsbyggeri og private type- og enfamiliehuse. Vi ligger vægt på at bruge vores indsigt og erfaring til at skabe rum såvel inde som ude samt give en oplevelse i samspillet mellem lys og materialer med respekt for funktion og ressourcer som base. Det handler om at afkode bygherres ønsker og derefter visualisere og skabe rammen for opgavens realisering.

Besøg arkitektens hjemmeside her: Peter Hougaards Tegnestue

Ydelser og priser
Kontakt og idé
960 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Skitseforslag til- og ombygning
7.750 kr.