Bliv ringet op gratis af Peter Saabye

Skriv en besked herunder eller ring

Peter Saabye

Saabye & Partners ApS målsætning er at virkeliggøre kundernes byggedrømme med holdbare, funktionelle og smukke løsninger. I en konstruktiv dialog med vores kunder, stiller vi de rette spørgsmål så forventninger og samarbejde afstemmes og projektet når i mål til alles tilfredshed. Vi er alsidige, dedikerede og bidrager med viden indenfor byggebranchen fra første møde. For os er det vigtigt at skabe funktionel værdi for vores bygherrer indenfor de givne økonomiske rammer.

Uddannelser

  • Bygningssnedker og tømrer
  • Byggetekniker
  • Arkitekt MAA

Besøg arkitektens hjemmeside her: Saabye & Partners ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
4.000 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Økonomisk overslag
1.000 kr.
Fase 1 - Skitseprojekt:
1.000 kr.
Fase 2 - myndighedsprojekt
1.000 kr.
Fase 3 - Hovedprojekt og udbudsmateriale:
1.000 kr.
Fase 4 – Byggeledelse, tilsyn og projektopfølgning:
1.000 kr.