Bliv ringet op gratis af Rasmus Bak

Skriv en besked herunder eller ring

Rasmus Bak

Det handler om helhed · Det hele er en detalje Hos Baks Arkitekter arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at finde det helt rigtige udtryk. Det, der giver boligen karakter og personlighed. Det skal give mening for de mennesker, der skal bo der, at bo der. Og det kan man kun opnå ved at se på både helheden, det levede liv og detaljerne.

Besøg arkitektens hjemmeside her: BAKS ARKITEKTER

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.