Bliv ringet op gratis af Rikke Bjerregaard

Skriv en besked herunder eller ring

Rikke Bjerregaard

Tegnestuen tager altid udgangspunkt i at lytte til ønsker og behov for et nyt projekt. Sammen finder vi den mest optimale løsning - hvert projekt er unikt og kræver sin særlige ide. Min praktiske erfaring indenfor både nybyggeri, tilbygninger, renoveringer mv. kombineret med solid viden om både energiforbrug, bæredygtighed (DGNB) og energirenovering gør, at mine projekter altid finder den bedste løsning for både øjet, økonomien og det funktionelle. rikke@cj-arkitekter.dk - mobil 25219665

Uddannelser

  • Arkitekt cand.aarch fra Arkitektskolen i Aarhus
  • Certificeret passivhusdesigner
  • Byggeøkonom mdb

Besøg arkitektens hjemmeside her: Arkitektfirma Claus Jensen ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
1.500 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.