Bliv ringet op gratis af Rune Ager Brund

Skriv en besked herunder eller ring

Rune Ager Brund

ALT SAMLET ET STED Hos FLIPP arkitekter står vi for heler forløbet i jeres byggesag, lige fra de første skitser, til færdig og indflytningsklar bolig. Vi sammensætter det rigtige hold til opgaven, og står for koordineringen, så i kun skal forholde jer til en person, og en deadline. Mange års erfaring har lært os at stille de rigtige spørgsmål, og udfordre og videreudvikler på jeres ideer og ønsker, for at opfylder jeres drømme om en velfungerende og sammenhængende bolig.

Besøg arkitektens hjemmeside her: FLIPP arkitekter ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
5.000 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.