Bliv ringet op gratis af Rune Dybkjær

Skriv en besked herunder eller ring

Rune Dybkjær

At skabe et barndomshjem eller de nære rammer om et familieliv er en vigtig opgave der kræver en særlig omhu. Med gennemtænke løsninger, kan jeg som arkitekt sikre de bedst mulige funktionelle og oplevelsesrige løsninger i jeres byggeri. Vi kan hjælpe jer gennem hele processen fra de første skitser til den færdige bolig. Vores udgangspunkt er altid byggegrunden og jeres behov, drømme og ideer. Ofte vil vores forslag have overraskende løsninger når vi ser en mulighed for at gøre det ’lidt bedre’.

Uddannelser

  • Arkitekt MAA

Besøg arkitektens hjemmeside her: Møller Nielsens Tegnestue

Ydelser og priser
Kontakt og idé
1.600 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Uforpligtende møde - Sjælland
2.600 kr.
Timeløn - Boligarkitekt
800 kr.
Skitseforslag Arkitekt+
32.000 kr.
+++ Liebhaver/unika skitseforslag
64.000 kr.

Se boligreportager om mine projekter