Bliv ringet op gratis af Samuel Ringgaard Davey

Skriv en besked herunder eller ring

Samuel Ringgaard Davey

Mit navn er Sam og jeg har gennem de sidste 10 år, hjulpet mange mennesker med at bygge hjem. Jeg brænder for at hjælpe dig, med at designe din bolig, så du har størst mulighed for at udleve dine drømme og for at din bolig, skal underbygge den måde du lever dit liv på. Tegnestuen beskæftiger sig med opgaver i alle skalaer, som spænder fra møbeldesign og interiørdesign til ny- om- og tilbyg.

Besøg arkitektens hjemmeside her: SAM Arkitektur ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.