Bliv ringet op gratis af Sarah Maria Philipp

Skriv en besked herunder eller ring

Sarah Maria Philipp

Skal du bygge om, til eller renovere? Så kan jeg hjælp dig. Gennem mange år har jeg specialiseret mig i byggeri indenfor de eksisterende rammer og kan hjælpe dig med alt fra gennemtænkte, indbyggede opbevaringsløsninger til den helt store ombygning. Jeg tilbyder arkitektrådgivning fra første idé til færdigt projekt. Jeg tager udgangspunkt i dine ønsker, holder hele processen gennemsigtig og realiserer inden for de aftalte rammer. Du er velkommen at ringe eller skrive for en uforpligtende snak.

Uddannelser

  • Dipl. Ing. Innenarchitektur

Besøg arkitektens hjemmeside her: Philipp.Rod - Interior Architecture

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.