Bliv ringet op gratis af Søren Sarup

Skriv en besked herunder eller ring

Søren Sarup

PURAS ARCHITECTURE ønsker at indgå i en skabende proces, hvor netop jeres behov, via dialog, kommer i fokus. Det er vores hensigt, at tilgangen til hver enkel opgave er individuel og har udgangspunkt i stedets muligheder og kundens/brugernes ønsker og behov. Hver ny opgave er unik og kræver sin egen særlige løsning.

Besøg arkitektens hjemmeside her: PURAS Architecture

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Se boligreportager om mine projekter