Bliv ringet op gratis af Søren Yde

Skriv en besked herunder eller ring

Søren Yde

Jeg arbejder med boliger i alle former. Enfamiliehuse, stuehuse, fritidshuse og byejendomme både som nybyggeri og som om- og tilbygning. Jeg lægger vægt på at forstå beboernes ønsker og behov og understøtte deres egne ideer. Økonomisk har jeg fokus på at begrænse udgifterne til projektering, at tegne økonomisk forsvarlige løsninger og at vælge materialer med lave vedligeholdelsesomkostninger. I min enkeltmands virksomhed følges byggesagen af samme person fra start til slut.

Uddannelser

  • Arkitekt med afgang fra Arkitektskolen i Aarhus
  • Energirådgiver

Besøg arkitektens hjemmeside her: Søren Yde ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Myndighedsprojekt til nyt hus
45.000 kr.
Ideoplæg til om- og tilbygning
15.000 kr.
Udbudsprojekt til om- og tilbygning
30.000 kr.