Bliv ringet op gratis af Sophus Søbye

Skriv en besked herunder eller ring

Sophus Søbye

Sophus Søbye Arkitekter er en tegnestue med et stort fokus på kvalitet og godt design med udgangspunkt i den nordiske tradition. Vi arbejder altid bevist på at få skabt det bedste projekt med gode overgang mellem inde og ude, som vi anser som essentielt i designet og som er med til at give boligen rummelighed. Vi ønsker at inddrage bygherren (dig) i hele byggeprocessen fra start til slut, så vi er sikre på at i får lige netop det hus, i ønsker jer til jeres byggegrund.

Uddannelser

  • Århus kunstakademi (forskolen)
  • Arkitektskolen i Århus
  • Byggeøkonom

Besøg arkitektens hjemmeside her: SOPHUS SØBYE ARKITEKTER ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
2.500 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.