Bliv ringet op gratis af Steen Bjørn Lundhild

Skriv en besked herunder eller ring

Steen Bjørn Lundhild

Lundhilds Tegnestue er en tegnestue med et stort fokus på kvalitet. Vi har i mange år specialiseret os i ombygninger af private boliger og nybyggeri. Vi tager udgangspunkt i en direkte og konstruktiv dialog, hvor målet konstant holdes for øje. En dialog, hvor vi udfordrer hinanden, og sammen når frem til en unik løsning. Arkitektur skal skabe værdi både for dig og for omgivelserne. Vi tror på, at dialog skaber tillid, og at tillid skaber værdi - lad os skabe din drømmebolig sammen.

Uddannelser

  • Arkitekt maa
  • Bygningskonstruktør BTH
  • Energivejleder

Besøg arkitektens hjemmeside her: Lundhilds Tegnestue

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Se mine projekter