Bliv ringet op gratis af Stig Christensen

Skriv en besked herunder eller ring

Stig Christensen

Villaer og Lejligheder med mere komplekse Renoveringer/Restaureringer er mit speciale herunder tilbygninger & ombygninger. Med udgangspunkt i arkitekturen benytter jeg mig af mine tidligere uddannelser som murer og bygningskonstruktør, således at arkitekturen forenes med bygbare løsninger. Med fokus på arkitekturen, tidsplanen og økonomien kan jeg hjælpe Dig i mere komplekse opgaver. Tegnestuen novaform har specialiseret sig i boligbyggeri. 

Uddannelser

  • Cand. Arch
  • Bygningskonstruktør
  • Murer

Besøg arkitektens hjemmeside her: Novaform Arkitekter ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
2.500 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Instant Arkitekthjælp
2.500 kr.
Skitseforslag til nyt sommerhus
40.000 kr.
Skitseforslag til enfamiliehus
60.000 kr.
Skitseforslag ombygning af enfamiliehus
40.000 kr.
Skitseforslag tilbygning til enfamiliehus
40.000 kr.
Skitseforslag ombygning af lejlighed
40.000 kr.
Haveplan
15.000 kr.
Boligtjek ved køb af ejendom
5.000 kr.

Se boligreportager om mine projekter