Bliv ringet op gratis af Thomas Mau

Skriv en besked herunder eller ring

Thomas Mau

Arkitektonisk kvalitet kræver grundigt forarbejde og forståelse af stedet. Bygherrens behov og de arkitektoniske ideer bearbejdes til en funktionel, arkitektonisk helhed. Tegnestuen hjælper efter behov gennem hele processen fra indledende skitser til færdigt byggeri. Arkitekturen har et enkelt, varieret, skandinavisk udtryk med gennemgående kvalitetsmaterialer.

Uddannelser

  • Arkitektskolen i Aarhus

Besøg arkitektens hjemmeside her: Mauhaus ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.