Bliv ringet op gratis af Thomas Mau

Skriv en besked herunder eller ring

Thomas Mau

MAUHAUS kan hjælpe jer gennem byggeprocessen fra indledende skitser til færdigt byggeri. Arkitekturen har et enkelt, skandinavisk udtryk med gennemgående kvalitative konstruktions- og materialevalg.

Uddannelser

  • Arkitektskolen i Aarhus

Besøg arkitektens hjemmeside her: Mauhaus ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
0 kr.
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.