Bliv ringet op gratis af Tom Mose Petersen

Skriv en besked herunder eller ring

Tom Mose Petersen

Det kan altid betale sig at få et godt råd, inden en byggesag påbegyndes – det være sig en ombygning af et eksisterende hus, et nyt køkken eller et helt nyt hus. Rådgivning omfatter ikke kun den gode ide – den omfatter også et ansvar for at den gode ide bliver ført ud i livet – indenfor aftalte tid, budget og kvalitet. Vi rådgiver fra skitseprojekt til det færdige hus og sørger under hele processen for såvel myndighedsbehandling, udbud, fagtilsyn og færdigmelding.

Uddannelser

  • arkitekt maa.

Besøg arkitektens hjemmeside her: STOCK 35

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
1. fase - myndighedsprojekt
39.500 kr.
2. fase - byggesagsbeskrivelse
38.250 kr.
3. fase - tilsyn og aflevering
27.250 kr.