Bliv ringet op gratis af Torben Baltsen

Skriv en besked herunder eller ring

Torben Baltsen

Målet er en harmonisk, funktionel, forhåbentlig overraskende, og i særdeleshed økonomisk forsvarlig løsning. Tegnestuens indehaver, Torben Baltsen, har siden 1999 drevet egen virksomhed. Tegnestuen har som mål, at give dig en opgaveløsning som du ikke havde forestillet kunne lade sig gøre, eller måske ikke havde turdet drømme om. Energirigtige løsninger går direkte hånd i hånd med kreative og økonomisk forsvarlige opgaveløsninger. Her går tegnestuen ikke på kompromis..

Uddannelser

  • Arkitekt - Kunstakademiets Arkitektskole
  • Energivejleder - Teknologisk institut

Besøg arkitektens hjemmeside her: Arkitekt MAA Torben Baltsen

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.
Kontakt og idé
2.000 kr.
Skitseprojekt og økonomisk overslag
Ansøgning om byggetilladelse
Byggeledelse og tilsyn
Køberrådgivning
2.500 kr.
Sælgerrådgivning
2.500 kr.