Bliv ringet op gratis af Uffe Leth

Skriv en besked herunder eller ring

Uffe Leth

Tegnestuen LETH & GORI har fokus på at skabe boliger med ekstraordinære kvaliteter. Vi har en helhedsorienteret, kreativ og lyttende tilgang uanset om det drejer sig om tilbyg, ombyg eller nybyg. LETH & GORI står bl.a. bag projektet 'Det Vedligeholdelsesfri Hus' i Nyborg som er en bolig der er vedligeholdelsesfri i de første 50 år og har en lang levetid på minimum 150 år. LETH & GORI blev for nylig hædret med Nykredits Bæredygtighedspris 2017.

Uddannelser

  • Arkitektskolen i Aarhus

Besøg arkitektens hjemmeside her: Leth & Gori ApS

Ydelser og priser
Kontakt og idé
Pris efter aftale
Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.


Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.


Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.


Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.