Werner Thomas Mathies

Kendetegnende resultater fra mit arbejde er huse med funktionelle planløsninger, smukke rumlige sammenhænge og stemningsfuldt lys.
Jeg bestræber mig på at lytte til mine kunders behov og omforme disse til kvalitetsfyldte arkitektoniske løsninger. Jeg har erfaring som ansat ved landets førende tegnestuer, bl.a. Henning Larsens Architects og Dissing & Weitling. Siden 2003 har jeg været indehaver af egen tegnestue.

Arkitekten tilbyder

+ Standard rådgivningsydelser
 
+ Kontakt og idé
625 kr.
Arkitekt
Werner Thomas Mathies
Hjemmeside
Klik her og få
arkitektens
kontaktoplysninger

Bliv ringet op gratis af arkitekten

Se arkitektens projekter

Werner Thomas Mathies
Priser & info
 

1960'er hus i nyt lys

  • lavenergihus med zinktag.
    Taget som skulptur

    Huset har ovenlysvinduer, tagrender, nedløbsrør og tagmateriale i zink. Mod haven er der sat store glaspartier i facaden.

  • lavenergihus med tagvinduer i zink.
    Vinduer i tag og facade

    Tagvinduer i zink.

  • lavenergihus med solterrasse.
    Udeliv

    Fra tidligt forår til sent efterår inddrages terrasserne omkring huset.

  • Tilbygning i lavenergihus med højt til loftet og ovenlys.
    Køkken og spiseafdeling

    Det tilbyggede areal med højt til loftet, ovenlys og skydedøre mod terrassen.

  • Adskilt stue og køkken i nyrenoveret hus.
    Varierede kig

    Stue og køkken er adskilt, men hænger sammen rumligt. Ildstedet kan opleves fra begge rum.

  • Skydedør og ovenlys.
    Rumlig sammenhæng

    Stue og kontor er adskilt med en stor skydedør. Når den er lukket, tillader åbningen over skydedøren, at lyset fra ovenlysvinduet stadig kan trænge ind i stuen.

  • lavenergihus med dagslys fra ovenlysvinduer.
    Himmellys

    Den eksisterende tagkonstruktion får enkelte steder lov til at blive en del af rummet til glæde for beboerne. Lyset fra ovenlysene danner behagelige lysrum.

  • lavenergihus, passiv hus, glas, glasfacade, enfamiliehus, villa, parcelhus, arkitekt, arkitekttegnet, rummelighed, enkelhed, terrasse, plads, vinduer, ovenlys, ombygning, renovering, have, zinktag, terrasse
    Lysrum

    Lyset fra ovenlyset skaber lysrum og forstærker vægfladernes skulpturelle virkning.

  • terrasse, værelser, sammenhæng mellem ude og inde, rumhøjder
    Enkel planløsning

    Tilbygningen indeholder køkken og spisestue, men resten af huset er også ændret i forhold til den oprindelige plan. Husets indgang lå tidligere der, hvor bryggerset er placeret i dag.

  • Lavenergihus, tilbygning og renovering.
    Huset FØR ombygningen

    Huset blev forlænget ud mod terrassen - træet måtte desværre lade livet.

  • lavenergihus, passiv hus, glas, glasfacade, enfamiliehus, villa, parcelhus, arkitekt, arkitekttegnet, rummelighed, enkelhed, terrasse, plads, vinduer, ovenlys, ombygning, renovering, have, zinktag, terrasse
    Huset FØR ombygningen

    Tidligere var glaspartiet trukket tilbage fra facaden, hvilket reducerer lysniveauet i de bagvedliggende rum.

  • Mørkt indeklima inden renovering.
    Huset før ombygningen

    Små mørke rum kendetegnede indretningen før den gennemgribende renovering.

  • Thumbnail af lavenergihus med zinktag.
  • Thumbnail af lavenergihus med tagvinduer i zink.
  • Thumbnail af lavenergihus med solterrasse.
  • Thumbnail af Tilbygning i lavenergihus med højt til loftet og ovenlys.
  • Thumbnail af Adskilt stue og køkken i nyrenoveret hus.
  • Thumbnail af Skydedør og ovenlys.
  • Thumbnail af lavenergihus med dagslys fra ovenlysvinduer.
  • Thumbnail af lavenergihus, passiv hus, glas, glasfacade, enfamiliehus, villa, parcelhus, arkitekt, arkitekttegnet, rummelighed, enkelhed, terrasse, plads, vinduer, ovenlys, ombygning, renovering, have, zinktag, terrasse
  • Thumbnail af terrasse, værelser, sammenhæng mellem ude og inde, rumhøjder
  • Thumbnail af Lavenergihus, tilbygning og renovering.
  • Thumbnail af lavenergihus, passiv hus, glas, glasfacade, enfamiliehus, villa, parcelhus, arkitekt, arkitekttegnet, rummelighed, enkelhed, terrasse, plads, vinduer, ovenlys, ombygning, renovering, have, zinktag, terrasse
  • Thumbnail af Mørkt indeklima inden renovering.

"Det er utroligt, hvad lys kan gøre ved et hus, som basalt set er født kedeligt". Ordene kommer fra bygherren efter familiens parcelhus fra 1962 havde gennemgået en stor renovering og tilbygning.

LÆS MERE HER:
http://www.iroogmag.dk/iroogmag/images/media/BOB_7964_07_hoersholm_aj%281%29.pdf
OG
http://www.iroogmag.dk/iroogmag/images/media/BoligDesign9maj.pdf
OG
http://bobedre.dk/article/163946-1960er-hus-i-helt-nyt-lys
OG
http://www.historie-online.dk/nyt/bogfeature/living_in_daylight.htm

Sådan får du den mest relevante rådgivning

Det er en fordel for dig, hvis du skriver din adresse, når du kontakter arkitekter via
Danske BoligArkitekter. Så kan arkitekten nemmere forstå dit projekt.
Du skal som minimum oplyse telefonnummer og email, så arkitekten kan få fat på dig.

Tak for din henvendelse.

Henvendelsen er blevet sendt til arkitekten.

Luk

Noget gik galt.

Vi arbejder på det.

Luk