Der blev åbnet op mellem spisestue og køkken og samtidig skabt en arbejdskrog. Elementerne er i mørk, bejdset eg og blev valgt for at skabe en sammenhæng med husets klassiske arkitektur. Der er sorte vinduer og snedkerkøkken.

Bliv ringet op gratis af Nanna Bering

Skriv en besked herunder eller ring

60'er villa blev moderniseret og energirenoveret

Ombygning af fritliggende hus

Da anden generation skulle flytte ind i den store arkitekttegnede villa fra 1967, skulle huset først gennemgå en større modernisering både udvendigt og indvendigt. Det var dog vigtigt, at husets overordnede arkitektoniske og meget fine udtryk blev respekteret og komplementeret af nye, moderne detaljer og materialer.

Energi og miljø

Husets klimaskærm er efterisoleret og tætnet. Vinduer blev skiftet til lavenergivinduer. Huset har også fået nyt varmesystem. Oliefyret er skiftet til naturgas, og der blev installeret varmegenvinding.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Nanna Bering, NB Ark Rådgivende Arkitekter M.A.A

NB Ark er en mindre, men engageret og professionel tegnestue. Vores mål er altid...

Se billeder af projektet

Da anden generation skulle flytte ind i den store arkitekttegnede villa fra 1967, skulle huset først gennemgå en større modernisering både udvendigt og indvendigt. Det var dog vigtigt, at husets overordnede arkitektoniske og meget fine udtryk blev respekteret og komplementeret af nye, moderne detaljer og materialer. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
60'er villa blev moderniseret og energirenoveret, Køkken

Der er blevet åbnet op mellem spisestue og køkken og samtidig skabt en arbejdskrog. Elementerne er i mørk, bejdset eg og blev valgt for at skabe en sammenhæng med husets klassiske arkitektur.

Da anden generation skulle flytte ind i den store arkitekttegnede villa fra 1967, skulle huset først gennemgå en større modernisering både udvendigt og indvendigt. Det var dog vigtigt, at husets overordnede arkitektoniske og meget fine udtryk blev respekteret og komplementeret af nye, moderne detaljer og materialer. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
60'er villa blev moderniseret og energirenoveret, Stue

Spisestuen har plads til hele familien og udgang til terrassen, som er overdækket af glas.

Da anden generation skulle flytte ind i den store arkitekttegnede villa fra 1967, skulle huset først gennemgå en større modernisering både udvendigt og indvendigt. Det var dog vigtigt, at husets overordnede arkitektoniske og meget fine udtryk blev respekteret og komplementeret af nye, moderne detaljer og materialer. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
60'er villa blev moderniseret og energirenoveret, Stue

Der blev sat glas i hele gavlen for at trække mest muligt lys og udsigt ind i rummet. Den store skydedør har glasværn, så facaden kan åbnes op.

Da anden generation skulle flytte ind i den store arkitekttegnede villa fra 1967, skulle huset først gennemgå en større modernisering både udvendigt og indvendigt. Det var dog vigtigt, at husets overordnede arkitektoniske og meget fine udtryk blev respekteret og komplementeret af nye, moderne detaljer og materialer. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Bad/toilet
60'er villa blev moderniseret og energirenoveret, Bad/toilet

Der blev bygget en ny bred kvist, så badeværelset blev dobbelt så stort. Lyset og udsigten til skoven udnyttes optimalt. Der er monteret snedkerelementer i samme materialer som køkkenet.

Da anden generation skulle flytte ind i den store arkitekttegnede villa fra 1967, skulle huset først gennemgå en større modernisering både udvendigt og indvendigt. Det var dog vigtigt, at husets overordnede arkitektoniske og meget fine udtryk blev respekteret og komplementeret af nye, moderne detaljer og materialer. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
60'er villa blev moderniseret og energirenoveret, Facade

Overalt er der valgt gedigne og holdbare materialer, som vil patinere smukt sammen med de gule mursten. Kobberkvisten bliver mere mørk med tiden, men ikke grøn. De nye sorte vinduer klæder også husets facader.

Da anden generation skulle flytte ind i den store arkitekttegnede villa fra 1967, skulle huset først gennemgå en større modernisering både udvendigt og indvendigt. Det var dog vigtigt, at husets overordnede arkitektoniske og meget fine udtryk blev respekteret og komplementeret af nye, moderne detaljer og materialer. ,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
60'er villa blev moderniseret og energirenoveret, Facade

Det typiske 1960'er look blev helt fjernet, da der kom glas i gavlen.

  • Der er blevet åbnet op mellem spisestue og køkken og samtidig skabt en arbejdskrog. Elementerne er i mørk, bejdset eg og blev valgt for at skabe en sammenhæng med husets klassiske arkitektur.
  • Spisestuen har plads til hele familien og udgang til terrassen, som er overdækket af glas.
  • Der blev sat glas i hele gavlen for at trække mest muligt lys og udsigt ind i rummet. Den store skydedør har glasværn, så facaden kan åbnes op.
  • Der blev bygget en ny bred kvist, så badeværelset blev dobbelt så stort. Lyset og udsigten til skoven udnyttes optimalt. Der er monteret snedkerelementer i samme materialer som køkkenet.
  • Overalt er der valgt gedigne og holdbare materialer, som vil patinere smukt sammen med de gule mursten. Kobberkvisten bliver mere mørk med tiden, men ikke grøn. De nye sorte vinduer klæder også husets facader.
  • Det typiske 1960'er look blev helt fjernet, da der kom glas i gavlen.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›