have ude inde natur læ vinduer fladt tag liebhaveri liebhaver villa baks arkitekter arkitekttegnet minimalistisk nordisk

Bliv ringet op gratis af Rasmus Bak

Skriv en besked herunder eller ring

Angle House

Tilbygning til landejendom

Huset afskærmer havens udearealer og skaber privathed. Inde og udearealer forbindes visuelt og fysisk fra alrum til terrasse.

Energi og miljø

Byggeriet bliver opført efter alle bygningsreglementets foreskrifter.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Rasmus Bak, BAKS ARKITEKTER

Det handler om helhed · Det hele er en detalje Hos Baks Arkitekter arbejder…

Se billeder af projektet

Huset afskærmer havens udearealer og skaber privathed. Inde og udearealer forbindes visuelt og fysisk fra alrum til terrasse. ,  Tilbygning, Landejendom,
Angle House,

De store glaspartier skaber en visuel og fysisk kontakt mellem inde og uderum.

Huset afskærmer havens udearealer og skaber privathed. Inde og udearealer forbindes visuelt og fysisk fra alrum til terrasse. ,  Tilbygning, Landejendom, Garage
Angle House, Garage

Huset lukker sig mod ankomst men åbner sig mod haven. Her skabes en privat oase

  • De store glaspartier skaber en visuel og fysisk kontakt mellem inde og uderum.
  • Huset lukker sig mod ankomst men åbner sig mod haven. Her skabes en privat oase

Plantegninger

Huset omfavner haven og forbinder ophold inde og ude., Landejendom, Plantegning
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›