Bliv ringet op gratis af Rasmus Bak

Skriv en besked herunder eller ring

Concrete House

Nybygget fritliggende hus

På en bakketop fra istiden, ligger nu dette moderne hus, der er tegnet med høje ambitioner om et enkelt, men spændende betonhus gennemsyret af lækre arkitektoniske detaljer. Den rå base i beton er blødt op med træ og overalt er detaljer og overflader gennemtænkt. Rundinger og buer i facaden skaber spændende uderum, både ud mod haven og vejen.

Energi og miljø

A

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

 • Bedre dagslys
 • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
 • Familievenlige løsninger

Rasmus Bak, BAKS ARKITEKTER

Det handler om helhed · Det hele er en detalje Hos Baks Arkitekter arbejder…

Se billeder af projektet

På en bakketop fra istiden, ligger nu dette moderne hus, der er tegnet med høje ambitioner om et enkelt, men spændende betonhus gennemsyret af lækre arkitektoniske detaljer. Den rå base i beton er blødt op med træ og overalt er detaljer og overflader gennemtænkt. Rundinger og buer i facaden skaber spændende uderum, både ud mod haven og vejen. , Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Concrete House, Facade

Huset ligger højt på en skråning, som er brugt til at skabe et dramatisk forløb gennem huset og haven. Foran den smalle terrasse ved parterreetagen, har man etableret et vandspejl som et smukt grafisk motiv, der er med til at reflektere lys ind i rummene.

På en bakketop fra istiden, ligger nu dette moderne hus, der er tegnet med høje ambitioner om et enkelt, men spændende betonhus gennemsyret af lækre arkitektoniske detaljer. Den rå base i beton er blødt op med træ og overalt er detaljer og overflader gennemtænkt. Rundinger og buer i facaden skaber spændende uderum, både ud mod haven og vejen. , Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
Concrete House, Indgangsparti

Fra det lille fine gårdrum, der er skjult af garagen, har man frit syn gennem bygningen til udsigten på den anden side. Her kommer husets legende form også til syne med buede vinduer og et udhæng over vinduerne.

På en bakketop fra istiden, ligger nu dette moderne hus, der er tegnet med høje ambitioner om et enkelt, men spændende betonhus gennemsyret af lækre arkitektoniske detaljer. Den rå base i beton er blødt op med træ og overalt er detaljer og overflader gennemtænkt. Rundinger og buer i facaden skaber spændende uderum, både ud mod haven og vejen. , Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Concrete House, Facade

De skæve vinkler i facaden mod haven er med til at skabe spændende uderum, som er smukt iscenesat med lys.

På en bakketop fra istiden, ligger nu dette moderne hus, der er tegnet med høje ambitioner om et enkelt, men spændende betonhus gennemsyret af lækre arkitektoniske detaljer. Den rå base i beton er blødt op med træ og overalt er detaljer og overflader gennemtænkt. Rundinger og buer i facaden skaber spændende uderum, både ud mod haven og vejen. , Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Concrete House, Terrasse/altan

Som modspil til den rå beton, har man valgt at anvende trævinduer overalt i huset, der trækker noget varme ind i materialepaletten og står i smuk kontrast til hinanden.

På en bakketop fra istiden, ligger nu dette moderne hus, der er tegnet med høje ambitioner om et enkelt, men spændende betonhus gennemsyret af lækre arkitektoniske detaljer. Den rå base i beton er blødt op med træ og overalt er detaljer og overflader gennemtænkt. Rundinger og buer i facaden skaber spændende uderum, både ud mod haven og vejen. , Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Concrete House, Køkken

Husets hjerterum, der åbner sig op, når man kommer ind, er det store køkken og stuen, som ligger i forlængelse deraf. Overgangene mellem de forskellige zoner er markeret af materialeskift eller et enkelt trin op eller ned.

På en bakketop fra istiden, ligger nu dette moderne hus, der er tegnet med høje ambitioner om et enkelt, men spændende betonhus gennemsyret af lækre arkitektoniske detaljer. Den rå base i beton er blødt op med træ og overalt er detaljer og overflader gennemtænkt. Rundinger og buer i facaden skaber spændende uderum, både ud mod haven og vejen. , Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Concrete House, Stue

En pejsekerne i rå beton adskiller stuen fra kontoret. Det rå beton går igen på trappen og trappevæggen der fører end til parterre etagen.

På en bakketop fra istiden, ligger nu dette moderne hus, der er tegnet med høje ambitioner om et enkelt, men spændende betonhus gennemsyret af lækre arkitektoniske detaljer. Den rå base i beton er blødt op med træ og overalt er detaljer og overflader gennemtænkt. Rundinger og buer i facaden skaber spændende uderum, både ud mod haven og vejen. , Nybyggeri, Fritliggende hus, Bad/toilet
Concrete House, Bad/toilet

På masterbadeværelset i parterre etagen er den smukke marmor blevet det centrale element. De store vinduer er med til at trække en masse lys ind i rummet og er samtidig den direkte udgang til en udebruser, hvor man har udsigt ud over haven.

 • Huset ligger højt på en skråning, som er brugt til at skabe et dramatisk forløb gennem huset og haven. Foran den smalle terrasse ved parterreetagen, har man etableret et vandspejl som et smukt grafisk motiv, der er med til at reflektere lys ind i rummene.
 • Fra det lille fine gårdrum, der er skjult af garagen, har man frit syn gennem bygningen til udsigten på den anden side. Her kommer husets legende form også til syne med buede vinduer og et udhæng over vinduerne.
 • De skæve vinkler i facaden mod haven er med til at skabe spændende uderum, som er smukt iscenesat med lys.
 • Som modspil til den rå beton, har man valgt at anvende trævinduer overalt i huset, der trækker noget varme ind i materialepaletten og står i smuk kontrast til hinanden.
 • Husets hjerterum, der åbner sig op, når man kommer ind, er det store køkken og stuen, som ligger i forlængelse deraf. Overgangene mellem de forskellige zoner er markeret af materialeskift eller et enkelt trin op eller ned.
 • En pejsekerne i rå beton adskiller stuen fra kontoret. Det rå beton går igen på trappen og trappevæggen der fører end til parterre etagen.
 • På masterbadeværelset i parterre etagen er den smukke marmor blevet det centrale element. De store vinduer er med til at trække en masse lys ind i rummet og er samtidig den direkte udgang til en udebruser, hvor man har udsigt ud over haven.
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›