Bliv ringet op gratis af Lars Bo Poulsen

Skriv en besked herunder eller ring

En stjerne i zink

Nybygget fritliggende hus

I en lille by i Nordjylland med udsigt over skov og mark ligger denne unikke bolig og slænger sig i landskabet. Taget giver et genkendelige udtryk, og boligen adskiller sig derfor fra alle andre i nærområdet. Indvendigt finder man et stort køkken alrum samt stue, der opdeles af en indbygget pejs, fire værelser og to badeværelser. Huset rummer også plads til to biler i garagen med direkte adgang til huset. Omkring den sydvestlige del er indlagt en sammenhængende terrasse, der udnytter solen på forskellige tidspunkter af dagen.

Energi og miljø

BR2015

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Lars Bo Poulsen, N+P ARKITEKTUR ApS

N+P ARKITEKTUR er et stærkt team af engagerede arkitekter og konstruktører....

Se billeder af projektet

I en lille by i Nordjylland med udsigt over skov og mark ligger denne unikke bolig og slænger sig i landskabet. Taget giver et genkendelige udtryk, og boligen adskiller sig derfor fra alle andre i nærområdet. Indvendigt finder man et stort køkken alrum samt stue, der opdeles af en indbygget pejs, fire værelser og to badeværelser. Huset rummer også plads til to biler i garagen med direkte adgang til huset. Omkring den sydvestlige del er indlagt en sammenhængende terrasse, der udnytter solen på forskellige tidspunkter af dagen.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
En stjerne i zink, Facade

Zinktagets unikke udformning giver huset personlighed, og gør det let at kende, selvom det ligger lavt og næsten gemt i landskabet.

I en lille by i Nordjylland med udsigt over skov og mark ligger denne unikke bolig og slænger sig i landskabet. Taget giver et genkendelige udtryk, og boligen adskiller sig derfor fra alle andre i nærområdet. Indvendigt finder man et stort køkken alrum samt stue, der opdeles af en indbygget pejs, fire værelser og to badeværelser. Huset rummer også plads til to biler i garagen med direkte adgang til huset. Omkring den sydvestlige del er indlagt en sammenhængende terrasse, der udnytter solen på forskellige tidspunkter af dagen.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
En stjerne i zink, Indgangsparti

En smal åbning indrammer indgangen, og fører beboeren ind i huset. Ankomstarealet er overdækket, hvilket skaber både ly og læ under ustadigt vejr.

I en lille by i Nordjylland med udsigt over skov og mark ligger denne unikke bolig og slænger sig i landskabet. Taget giver et genkendelige udtryk, og boligen adskiller sig derfor fra alle andre i nærområdet. Indvendigt finder man et stort køkken alrum samt stue, der opdeles af en indbygget pejs, fire værelser og to badeværelser. Huset rummer også plads til to biler i garagen med direkte adgang til huset. Omkring den sydvestlige del er indlagt en sammenhængende terrasse, der udnytter solen på forskellige tidspunkter af dagen.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
En stjerne i zink, Facade

En mur i de samme afdæmpede gule tegl som resten af huset skaber afstand til vejen og sikrer privatlivet.

I en lille by i Nordjylland med udsigt over skov og mark ligger denne unikke bolig og slænger sig i landskabet. Taget giver et genkendelige udtryk, og boligen adskiller sig derfor fra alle andre i nærområdet. Indvendigt finder man et stort køkken alrum samt stue, der opdeles af en indbygget pejs, fire værelser og to badeværelser. Huset rummer også plads til to biler i garagen med direkte adgang til huset. Omkring den sydvestlige del er indlagt en sammenhængende terrasse, der udnytter solen på forskellige tidspunkter af dagen.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
En stjerne i zink, Terrasse/altan

Forskel i belægning zoneindeler udearealerne. Hvor fliser baner vejen gennem det overdækkede indgangsparti, fungerer træplanker som underlag for ophold.

I en lille by i Nordjylland med udsigt over skov og mark ligger denne unikke bolig og slænger sig i landskabet. Taget giver et genkendelige udtryk, og boligen adskiller sig derfor fra alle andre i nærområdet. Indvendigt finder man et stort køkken alrum samt stue, der opdeles af en indbygget pejs, fire værelser og to badeværelser. Huset rummer også plads til to biler i garagen med direkte adgang til huset. Omkring den sydvestlige del er indlagt en sammenhængende terrasse, der udnytter solen på forskellige tidspunkter af dagen.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
En stjerne i zink, Terrasse/altan

De store glaspartier giver huset en strukturel lethed og trækker naturen ind i køkken og stue. En trappe med dybe trin forbinder terrassen til haven, og giver på samme tid mulighed for at udnytte trappen til f.eks. potteplanter.

I en lille by i Nordjylland med udsigt over skov og mark ligger denne unikke bolig og slænger sig i landskabet. Taget giver et genkendelige udtryk, og boligen adskiller sig derfor fra alle andre i nærområdet. Indvendigt finder man et stort køkken alrum samt stue, der opdeles af en indbygget pejs, fire værelser og to badeværelser. Huset rummer også plads til to biler i garagen med direkte adgang til huset. Omkring den sydvestlige del er indlagt en sammenhængende terrasse, der udnytter solen på forskellige tidspunkter af dagen.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
En stjerne i zink, Facade

Villaen er udformet med forskudte etager, der både udnytter det naturlige fald på grunden, samt skaber en social opdeling indvendigt. En børneafdeling i underetagen, en voksenafdeling under tagets højeste punkt, samt fællesarealer midt imellem.

  • Zinktagets unikke udformning giver huset personlighed, og gør det let at kende, selvom det ligger lavt og næsten gemt i landskabet.
  • En smal åbning indrammer indgangen, og fører beboeren ind i huset. Ankomstarealet er overdækket, hvilket skaber både ly og læ under ustadigt vejr.
  • En mur i de samme afdæmpede gule tegl som resten af huset skaber afstand til vejen og sikrer privatlivet.
  • Forskel i belægning zoneindeler udearealerne. Hvor fliser baner vejen gennem det overdækkede indgangsparti, fungerer træplanker som underlag for ophold.
  • De store glaspartier giver huset en strukturel lethed og trækker naturen ind i køkken og stue. En trappe med dybe trin forbinder terrassen til haven, og giver på samme tid mulighed for at udnytte trappen til f.eks. potteplanter.
  • Villaen er udformet med forskudte etager, der både udnytter det naturlige fald på grunden, samt skaber en social opdeling indvendigt. En børneafdeling i underetagen, en voksenafdeling under tagets højeste punkt, samt fællesarealer midt imellem.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.