Udsigt fra Spisestuen. Materialitet i facaden

Bliv ringet op gratis af Julie Trier Brøgger

Skriv en besked herunder eller ring

En villa i samspil med naturen

Nybygget fritliggende hus

Villa beliggende på kanten af en nedlagt grusgrav ved Roskilde. Projektet er udviklet i tæt samarbejde med Roskilde kommune og Naturfredningsstyrelsen. Projektet er under realisering.
Bygningen er opdelt i små enheder, for bedre at passe sig ind i terrænet, og for at skabe bedst muligt udsyn over grusgraven alle rum i boligen.

Energi og miljø

Projektet er udviklet i tæt samarbejde med Roskilde Kommune og Naturfredningsstyrelsen.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Julie Trier Brøgger, Zoom Arkitekter

Z O O M arkitekter er en gruppe af arkitekter, designere, bygningskonstruktører...

Se billeder af projektet

Villa beliggende på kanten af en nedlagt grusgrav ved Roskilde. Projektet er udviklet i tæt samarbejde med Roskilde kommune og Naturfredningsstyrelsen. Projektet er under realisering. 
Bygningen er opdelt i små enheder, for bedre at passe sig ind i terrænet, og for at skabe bedst muligt udsyn over grusgraven alle rum i boligen.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
En villa i samspil med naturen, Facade

Væggen skærer sig gennem huset, og fra en spalte i taget kastes dagslys ned over væggen.

Villa beliggende på kanten af en nedlagt grusgrav ved Roskilde. Projektet er udviklet i tæt samarbejde med Roskilde kommune og Naturfredningsstyrelsen. Projektet er under realisering. 
Bygningen er opdelt i små enheder, for bedre at passe sig ind i terrænet, og for at skabe bedst muligt udsyn over grusgraven alle rum i boligen.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
En villa i samspil med naturen, Køkken

Køkken med flot udsigt og meget lys.

Villa beliggende på kanten af en nedlagt grusgrav ved Roskilde. Projektet er udviklet i tæt samarbejde med Roskilde kommune og Naturfredningsstyrelsen. Projektet er under realisering. 
Bygningen er opdelt i små enheder, for bedre at passe sig ind i terrænet, og for at skabe bedst muligt udsyn over grusgraven alle rum i boligen.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
En villa i samspil med naturen, Facade

Facaderne er beklædt med grove natursten, og på taget vokser grønne
vækster. Arealet omkring boligen er bearbejdet, så det vilde landskab
slutter sig omkring boligen og bygningen bliver en del af landskabet.

Villa beliggende på kanten af en nedlagt grusgrav ved Roskilde. Projektet er udviklet i tæt samarbejde med Roskilde kommune og Naturfredningsstyrelsen. Projektet er under realisering. 
Bygningen er opdelt i små enheder, for bedre at passe sig ind i terrænet, og for at skabe bedst muligt udsyn over grusgraven alle rum i boligen.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
En villa i samspil med naturen, Facade

For at tage hensyn til naturen og livet ved søen og synes langt mindre end den er.
Med lysgårde og store vinduer i kælderplan, er begge niveauer lyse og med udsigt ud over grusgraven.

Villa beliggende på kanten af en nedlagt grusgrav ved Roskilde. Projektet er udviklet i tæt samarbejde med Roskilde kommune og Naturfredningsstyrelsen. Projektet er under realisering. 
Bygningen er opdelt i små enheder, for bedre at passe sig ind i terrænet, og for at skabe bedst muligt udsyn over grusgraven alle rum i boligen.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
En villa i samspil med naturen, Stue

Boligen ligger skjult i terrænet, og det yderste rum i “kælderetagen” er en del af boligen. Med lysgårde og store vinduer i kælderplan, er begge niveauer lyse og har udsigt ud over søen/ grusgraven.

  • Væggen skærer sig gennem huset, og fra en spalte i taget kastes dagslys ned over væggen.
  • Køkken med flot udsigt og meget lys.
  • Facaderne er beklædt med grove natursten, og på taget vokser grønne
vækster. Arealet omkring boligen er bearbejdet, så det vilde landskab
slutter sig omkring boligen og bygningen bliver en del af landskabet.
  • For at tage hensyn til naturen og livet ved søen og synes langt mindre end den er.
Med lysgårde og store vinduer i kælderplan, er begge niveauer lyse og med udsigt ud over grusgraven.
  • Boligen ligger skjult i terrænet, og det yderste rum i “kælderetagen” er en del af boligen. Med lysgårde og store vinduer i kælderplan, er begge niveauer lyse og har udsigt ud over søen/ grusgraven.

Plantegninger

Forskellige niveau i planen. , Fritliggende hus, Plantegning
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›