Villa med udsigt

Bliv ringet op gratis af Jakob Brandt-Nielsen

Skriv en besked herunder eller ring

Enfamiliehus med udsigt over Vaserne og Furesøen

Nybygget fritliggende hus

Ægteparret ønskede en enkelt, funktionel og energivenlig bolig. Boligen er indrettet med udgangspunkt i et stort, åbent opholdsrum med udsigt over Vaserne og Furesøen.
Boligen er opført i 2013 med vedligeholdelsesfrie materialer.
Huset er blevet tildelt Rudersdal Arkitekturpris 2013

Energi og miljø

Byggeriet lever op til energikrav BR2020. Boligen er opført med solceller på taget, jordvarme samt et genveks-anlæg, der sikrer en billig opvarmning af huset samt et behageligt indeklima.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Sundere indeklima
  • Nemmere vedligeholdelse

Jakob Brandt-Nielsen, tnt arkitekter a/s

Jeg har igennem årene beskæftiget med en lang række af byggerier indenfor både...

Se billeder af projektet

Ægteparret ønskede en enkelt, funktionel og energivenlig bolig. Boligen er indrettet med udgangspunkt i et stort, åbent opholdsrum med udsigt over Vaserne og Furesøen.
Boligen er opført i 2013 med vedligeholdelsesfrie materialer.
Huset er blevet tildelt Rudersdal Arkitekturpris 2013,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Enfamiliehus med udsigt over Vaserne og Furesøen, Facade

Vinduesparti mod syd/øst sikrer gode dagslysforhold i boligens primære opholdsrum.
Udhæng med underbeklædning i træ.

Ægteparret ønskede en enkelt, funktionel og energivenlig bolig. Boligen er indrettet med udgangspunkt i et stort, åbent opholdsrum med udsigt over Vaserne og Furesøen.
Boligen er opført i 2013 med vedligeholdelsesfrie materialer.
Huset er blevet tildelt Rudersdal Arkitekturpris 2013,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Enfamiliehus med udsigt over Vaserne og Furesøen, Facade

Huset er placeret højt på grunden for, at optimere udsigten fra opholdsrum og terrasse.
På grunden er enkelt solitære træer bevaret.

Ægteparret ønskede en enkelt, funktionel og energivenlig bolig. Boligen er indrettet med udgangspunkt i et stort, åbent opholdsrum med udsigt over Vaserne og Furesøen.
Boligen er opført i 2013 med vedligeholdelsesfrie materialer.
Huset er blevet tildelt Rudersdal Arkitekturpris 2013,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Enfamiliehus med udsigt over Vaserne og Furesøen, Køkken

Køkkenet er placeret i den ene ende af det store rum. Fra både køkken og spiseplads er der udsigt over Furesøen og Vaserne.

Ægteparret ønskede en enkelt, funktionel og energivenlig bolig. Boligen er indrettet med udgangspunkt i et stort, åbent opholdsrum med udsigt over Vaserne og Furesøen.
Boligen er opført i 2013 med vedligeholdelsesfrie materialer.
Huset er blevet tildelt Rudersdal Arkitekturpris 2013,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Enfamiliehus med udsigt over Vaserne og Furesøen, Facade

Huset set fra Turistvej. Eksisterende træer på grunden er bevaret i størst mulig omfang.

Ægteparret ønskede en enkelt, funktionel og energivenlig bolig. Boligen er indrettet med udgangspunkt i et stort, åbent opholdsrum med udsigt over Vaserne og Furesøen.
Boligen er opført i 2013 med vedligeholdelsesfrie materialer.
Huset er blevet tildelt Rudersdal Arkitekturpris 2013,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Enfamiliehus med udsigt over Vaserne og Furesøen, Facade

Overgangen mellem ude og inde er niveaufri. Bundkarmen er planforsænket mod træterrassen.

Ægteparret ønskede en enkelt, funktionel og energivenlig bolig. Boligen er indrettet med udgangspunkt i et stort, åbent opholdsrum med udsigt over Vaserne og Furesøen.
Boligen er opført i 2013 med vedligeholdelsesfrie materialer.
Huset er blevet tildelt Rudersdal Arkitekturpris 2013,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Enfamiliehus med udsigt over Vaserne og Furesøen, Facade

Huset set fra haven ved skumringstid.

Ægteparret ønskede en enkelt, funktionel og energivenlig bolig. Boligen er indrettet med udgangspunkt i et stort, åbent opholdsrum med udsigt over Vaserne og Furesøen.
Boligen er opført i 2013 med vedligeholdelsesfrie materialer.
Huset er blevet tildelt Rudersdal Arkitekturpris 2013,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Enfamiliehus med udsigt over Vaserne og Furesøen, Stue

Det store opholdsrum er placeret med udsigt over Vaserne og Furesøen.

  • Vinduesparti mod syd/øst sikrer gode dagslysforhold i boligens primære opholdsrum.
Udhæng med underbeklædning i træ.
  • Huset er placeret højt på grunden for, at optimere udsigten fra opholdsrum og terrasse.
På grunden er enkelt solitære træer bevaret.
  • Køkkenet er placeret i den ene ende af det store rum. Fra både køkken og spiseplads er der udsigt over Furesøen og Vaserne.
  • Huset set fra Turistvej. Eksisterende træer på grunden er bevaret i størst mulig omfang.
  • Overgangen mellem ude og inde er niveaufri. Bundkarmen er planforsænket mod træterrassen.
  • Huset set fra haven ved skumringstid.
  • Det store opholdsrum er placeret med  udsigt over Vaserne og Furesøen.

Plantegninger

Adgangen til huset sker via granitbelagt sti fra p-plads til hoveddør., Fritliggende hus, Plantegning
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.