Bænk i entré og spiseplads ved vindue med udsigt til haven mod syd

Bliv ringet op gratis af Anette Mørch

Skriv en besked herunder eller ring

Farver og meget mere lys

Ombygning af fritliggende hus

Huset var om- og udbygget flere gange, passende til en familie.Nu var ønsket en stil- og brugsændring.
Opholdsrum med et lettere udtryk og et køkken med , god plads. Ny beklædning på væg og loft og nyt trægulv.
Familien:” Vi er meget tilfredse med ombygningen. Vi er særlig glade for den hyggelige entré med indbygget bænk. De mange fine detaljer i projektet har skabt stor værdi – lystunnelen over arbejdspladsen, den indbyggede pejs, åbning mellem spisepladsen og stuen giver lys og udsyn ...."

Energi og miljø

-

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Anette Mørch, Tegnestuen Blomsten

Tegnestuen Blomsten er specialist i at hjælpe private boligejere gennem et...

Se billeder af projektet

Huset var om- og udbygget flere gange, passende til en familie.Nu var ønsket en stil- og brugsændring. 
Opholdsrum med et lettere udtryk og et køkken med ,  god plads. Ny beklædning på væg og loft og nyt trægulv.
Familien:” Vi er meget tilfredse med ombygningen. Vi er særlig glade for den hyggelige entré med indbygget bænk. De mange fine detaljer i projektet har skabt stor værdi – lystunnelen over arbejdspladsen, den indbyggede pejs, åbning mellem spisepladsen og stuen giver lys og udsyn ...."
,  Ombygning, Fritliggende hus, Entré
Farver og meget mere lys, Entré

Det tidligere køkken blev den nye entré med bænken, hvor børnene nu elsker at sidde med bøger eller Ipads med kik til køkken, når de voksne laver mad.

Huset var om- og udbygget flere gange, passende til en familie.Nu var ønsket en stil- og brugsændring. 
Opholdsrum med et lettere udtryk og et køkken med ,  god plads. Ny beklædning på væg og loft og nyt trægulv.
Familien:” Vi er meget tilfredse med ombygningen. Vi er særlig glade for den hyggelige entré med indbygget bænk. De mange fine detaljer i projektet har skabt stor værdi – lystunnelen over arbejdspladsen, den indbyggede pejs, åbning mellem spisepladsen og stuen giver lys og udsyn ...."
,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Farver og meget mere lys, Stue

Spisepladsen, der tidligere lå i husets midte er rykket nærmere dagslyset og "slippet" i væggen mod dagligstuen udvider udsigten til haven.Familien siger: ” Vi er meget tilfredse med ombygningen. Er særligt glade for den hyggelige entré med indbygget bænk

Huset var om- og udbygget flere gange, passende til en familie.Nu var ønsket en stil- og brugsændring. 
Opholdsrum med et lettere udtryk og et køkken med ,  god plads. Ny beklædning på væg og loft og nyt trægulv.
Familien:” Vi er meget tilfredse med ombygningen. Vi er særlig glade for den hyggelige entré med indbygget bænk. De mange fine detaljer i projektet har skabt stor værdi – lystunnelen over arbejdspladsen, den indbyggede pejs, åbning mellem spisepladsen og stuen giver lys og udsyn ...."
,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Farver og meget mere lys, Stue

I husets midte er der bag køkkenet på langvæggen indbygget en reol med åbne og lukkede rum til opbevaring og pynt. Der er etableret en lille skriveplads, hvor et tunnellys etableret i forbindelse med ombygningen kaster dagslys ned.

Huset var om- og udbygget flere gange, passende til en familie.Nu var ønsket en stil- og brugsændring. 
Opholdsrum med et lettere udtryk og et køkken med ,  god plads. Ny beklædning på væg og loft og nyt trægulv.
Familien:” Vi er meget tilfredse med ombygningen. Vi er særlig glade for den hyggelige entré med indbygget bænk. De mange fine detaljer i projektet har skabt stor værdi – lystunnelen over arbejdspladsen, den indbyggede pejs, åbning mellem spisepladsen og stuen giver lys og udsyn ...."
,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Farver og meget mere lys, Køkken

Det nye køkken er indrettet til stor bevægelsesfrihed med køkkenbord langs langvæg mod stue og køkkenbord overfor under vindue.
Den indbyggede pejs er placeret i husets midte, hvorfra der spredes stemning ud i alle hjørner.

Huset var om- og udbygget flere gange, passende til en familie.Nu var ønsket en stil- og brugsændring. 
Opholdsrum med et lettere udtryk og et køkken med ,  god plads. Ny beklædning på væg og loft og nyt trægulv.
Familien:” Vi er meget tilfredse med ombygningen. Vi er særlig glade for den hyggelige entré med indbygget bænk. De mange fine detaljer i projektet har skabt stor værdi – lystunnelen over arbejdspladsen, den indbyggede pejs, åbning mellem spisepladsen og stuen giver lys og udsyn ...."
,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Farver og meget mere lys, Køkken

I midten anes spejl fra entre. Fotos er fra køkkenet før ombygningen

  • Det tidligere køkken blev den nye entré med bænken, hvor børnene nu elsker at sidde med bøger eller Ipads med kik til køkken, når de voksne laver mad.
  • Spisepladsen, der tidligere lå i husets midte er rykket nærmere dagslyset og "slippet" i væggen mod dagligstuen udvider udsigten til haven.Familien siger: ” Vi er meget tilfredse med ombygningen. Er særligt glade for den hyggelige entré med indbygget bænk
  • I husets midte er der bag køkkenet på langvæggen indbygget en reol med åbne og lukkede rum til opbevaring og pynt. Der er etableret en lille skriveplads, hvor et tunnellys etableret i forbindelse med ombygningen kaster dagslys ned.
  • Det nye køkken er indrettet til stor bevægelsesfrihed med køkkenbord langs langvæg mod stue og køkkenbord overfor under vindue.
Den indbyggede pejs er placeret i husets midte, hvorfra der spredes stemning ud i alle hjørner.
  • I midten anes spejl fra entre. Fotos er fra køkkenet før ombygningen

Plantegninger

Det oprindelige hus var om- og udbygget ad flere gange, så det passede til en familie på 4.
Nu var ønsket en stil- og brugsændring af de eksisterende kvadratmetre samt et nyt større køkken. 
, Fritliggende hus, Plantegning
Køkkenet består af hvide elementer. Stemningen sættes af den chokoladefarvede bagvæg med fliser bag kogepladen i samme farve som væg.
Farven i køkkenet indgår i en samlet farveplan for hele projektet., Fritliggende hus, Plantegning
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›