Bliv ringet op gratis af Anette Mørch

Skriv en besked herunder eller ring

Fornyelse, lys og inspiration fra savannens farver

Ombygning af fritliggende hus

For godt 10 år siden flyttede Janne ind i Peters Lind & Risørhus fra 1994.
Børnene var flyttet hjemmefra og nu var tiden kommet til en fælles fornyelse.
Som følge af husets meget store tagudhæng fremstod stuen trods store vinduespartier mørke, så ønsket var mere lys og luft og dertil et nyt køkken, en renovering af bryggers og entré og hjælp til en samlende farvesætning af væggene.
I fornyelsen indgik et nyt stort dobbelt Velux ovenlys i spisestuen, et nyt køkken i et enkelt og funktionelt design og en fornyet entré, der fortsat skulle fungere som bryggers. Farverne på udvalgte vægge blev valgt ud fra parrets interesse for rejser til Afrika. Så temaet blev til med inspiration fra savannens farver. Der blev brugt turkisgrønne fliser og mørk sand og blomme på udvalgte vægge.

Energi og miljø

-

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Ekstra opbevaringsplads
  • Sundere indeklima

Anette Mørch, Tegnestuen Blomsten

Tegnestuen Blomsten er specialist i at hjælpe private boligejere gennem et...

Se billeder af projektet

For godt 10 år siden flyttede Janne ind i Peters Lind & Risørhus fra 1994.
Børnene var flyttet hjemmefra og nu var tiden kommet til en fælles fornyelse.
Som følge af husets meget store tagudhæng fremstod stuen trods store vinduespartier mørke, så ønsket var mere lys og luft og dertil et nyt køkken, en renovering af bryggers og entré og hjælp til en samlende farvesætning af væggene.
I fornyelsen indgik et nyt stort dobbelt Velux  ovenlys  i spisestuen, et nyt køkken i et enkelt og funktionelt design og  en fornyet entré, der fortsat skulle fungere som bryggers. Farverne på udvalgte vægge blev valgt ud fra parrets interesse for rejser til Afrika. Så temaet blev til med inspiration fra savannens farver. Der blev brugt turkisgrønne fliser og mørk sand og blomme på udvalgte vægge.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Fornyelse, lys og inspiration fra savannens farver, Køkken

Det nye køkken er enkelt, men indeholder masser af skabsplads til køkkenudstyret og dermed fremstår med et roligt og overskueligt look.

For godt 10 år siden flyttede Janne ind i Peters Lind & Risørhus fra 1994.
Børnene var flyttet hjemmefra og nu var tiden kommet til en fælles fornyelse.
Som følge af husets meget store tagudhæng fremstod stuen trods store vinduespartier mørke, så ønsket var mere lys og luft og dertil et nyt køkken, en renovering af bryggers og entré og hjælp til en samlende farvesætning af væggene.
I fornyelsen indgik et nyt stort dobbelt Velux  ovenlys  i spisestuen, et nyt køkken i et enkelt og funktionelt design og  en fornyet entré, der fortsat skulle fungere som bryggers. Farverne på udvalgte vægge blev valgt ud fra parrets interesse for rejser til Afrika. Så temaet blev til med inspiration fra savannens farver. Der blev brugt turkisgrønne fliser og mørk sand og blomme på udvalgte vægge.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Fornyelse, lys og inspiration fra savannens farver, Køkken

Fliserne over køkkenborden er turkis/grønne og indgår i den farvepalet, der blev valgt i forbindelse med ombygningen.

For godt 10 år siden flyttede Janne ind i Peters Lind & Risørhus fra 1994.
Børnene var flyttet hjemmefra og nu var tiden kommet til en fælles fornyelse.
Som følge af husets meget store tagudhæng fremstod stuen trods store vinduespartier mørke, så ønsket var mere lys og luft og dertil et nyt køkken, en renovering af bryggers og entré og hjælp til en samlende farvesætning af væggene.
I fornyelsen indgik et nyt stort dobbelt Velux  ovenlys  i spisestuen, et nyt køkken i et enkelt og funktionelt design og  en fornyet entré, der fortsat skulle fungere som bryggers. Farverne på udvalgte vægge blev valgt ud fra parrets interesse for rejser til Afrika. Så temaet blev til med inspiration fra savannens farver. Der blev brugt turkisgrønne fliser og mørk sand og blomme på udvalgte vægge.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Fornyelse, lys og inspiration fra savannens farver, Indgangsparti

Indgangspartiet var forsat ønsket som kombineret entré og bryggers. Men hvor bryggersudtrykket før var det dominerende er det nu en indbydende entré.Savannas sand har inspireret til vægfarven.

For godt 10 år siden flyttede Janne ind i Peters Lind & Risørhus fra 1994.
Børnene var flyttet hjemmefra og nu var tiden kommet til en fælles fornyelse.
Som følge af husets meget store tagudhæng fremstod stuen trods store vinduespartier mørke, så ønsket var mere lys og luft og dertil et nyt køkken, en renovering af bryggers og entré og hjælp til en samlende farvesætning af væggene.
I fornyelsen indgik et nyt stort dobbelt Velux  ovenlys  i spisestuen, et nyt køkken i et enkelt og funktionelt design og  en fornyet entré, der fortsat skulle fungere som bryggers. Farverne på udvalgte vægge blev valgt ud fra parrets interesse for rejser til Afrika. Så temaet blev til med inspiration fra savannens farver. Der blev brugt turkisgrønne fliser og mørk sand og blomme på udvalgte vægge.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Fornyelse, lys og inspiration fra savannens farver, Stue

Det tidligere trælisteloft er erstattet af hvidmalede gipslofter. Sammen med nye store ovenlys over spisebordet fremstår både køkken og stue langt venligere,

For godt 10 år siden flyttede Janne ind i Peters Lind & Risørhus fra 1994.
Børnene var flyttet hjemmefra og nu var tiden kommet til en fælles fornyelse.
Som følge af husets meget store tagudhæng fremstod stuen trods store vinduespartier mørke, så ønsket var mere lys og luft og dertil et nyt køkken, en renovering af bryggers og entré og hjælp til en samlende farvesætning af væggene.
I fornyelsen indgik et nyt stort dobbelt Velux  ovenlys  i spisestuen, et nyt køkken i et enkelt og funktionelt design og  en fornyet entré, der fortsat skulle fungere som bryggers. Farverne på udvalgte vægge blev valgt ud fra parrets interesse for rejser til Afrika. Så temaet blev til med inspiration fra savannens farver. Der blev brugt turkisgrønne fliser og mørk sand og blomme på udvalgte vægge.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Fornyelse, lys og inspiration fra savannens farver, Stue

Lyskomforten er højnet i væsentlig grad. Selvom der er store vinduespartier i stuen, afskærmede tagudhænget for optimal dagslys indenfor. Ovenlysvinduet og de hvide lofter har forårsaget til det forbedrede lys.

For godt 10 år siden flyttede Janne ind i Peters Lind & Risørhus fra 1994.
Børnene var flyttet hjemmefra og nu var tiden kommet til en fælles fornyelse.
Som følge af husets meget store tagudhæng fremstod stuen trods store vinduespartier mørke, så ønsket var mere lys og luft og dertil et nyt køkken, en renovering af bryggers og entré og hjælp til en samlende farvesætning af væggene.
I fornyelsen indgik et nyt stort dobbelt Velux  ovenlys  i spisestuen, et nyt køkken i et enkelt og funktionelt design og  en fornyet entré, der fortsat skulle fungere som bryggers. Farverne på udvalgte vægge blev valgt ud fra parrets interesse for rejser til Afrika. Så temaet blev til med inspiration fra savannens farver. Der blev brugt turkisgrønne fliser og mørk sand og blomme på udvalgte vægge.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Fornyelse, lys og inspiration fra savannens farver, Facade

De nye ovenlysvinduer falder naturligt ind i tagfladen.

For godt 10 år siden flyttede Janne ind i Peters Lind & Risørhus fra 1994.
Børnene var flyttet hjemmefra og nu var tiden kommet til en fælles fornyelse.
Som følge af husets meget store tagudhæng fremstod stuen trods store vinduespartier mørke, så ønsket var mere lys og luft og dertil et nyt køkken, en renovering af bryggers og entré og hjælp til en samlende farvesætning af væggene.
I fornyelsen indgik et nyt stort dobbelt Velux  ovenlys  i spisestuen, et nyt køkken i et enkelt og funktionelt design og  en fornyet entré, der fortsat skulle fungere som bryggers. Farverne på udvalgte vægge blev valgt ud fra parrets interesse for rejser til Afrika. Så temaet blev til med inspiration fra savannens farver. Der blev brugt turkisgrønne fliser og mørk sand og blomme på udvalgte vægge.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Fornyelse, lys og inspiration fra savannens farver, Stue

Spisestuen FØR renoveringen.

For godt 10 år siden flyttede Janne ind i Peters Lind & Risørhus fra 1994.
Børnene var flyttet hjemmefra og nu var tiden kommet til en fælles fornyelse.
Som følge af husets meget store tagudhæng fremstod stuen trods store vinduespartier mørke, så ønsket var mere lys og luft og dertil et nyt køkken, en renovering af bryggers og entré og hjælp til en samlende farvesætning af væggene.
I fornyelsen indgik et nyt stort dobbelt Velux  ovenlys  i spisestuen, et nyt køkken i et enkelt og funktionelt design og  en fornyet entré, der fortsat skulle fungere som bryggers. Farverne på udvalgte vægge blev valgt ud fra parrets interesse for rejser til Afrika. Så temaet blev til med inspiration fra savannens farver. Der blev brugt turkisgrønne fliser og mørk sand og blomme på udvalgte vægge.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Fornyelse, lys og inspiration fra savannens farver, Indgangsparti

Indgangspartiet FØR ombygningen.

  • Det nye køkken er enkelt, men indeholder masser af skabsplads til køkkenudstyret og dermed fremstår med et roligt og overskueligt look.
  • Fliserne over køkkenborden er turkis/grønne og indgår i den farvepalet, der blev valgt i forbindelse med ombygningen.
  • Indgangspartiet var forsat ønsket som kombineret entré og bryggers. Men hvor bryggersudtrykket før var det dominerende er det nu en indbydende entré.Savannas sand har inspireret til vægfarven.
  • Det tidligere trælisteloft er erstattet af hvidmalede gipslofter. Sammen med  nye store ovenlys over spisebordet fremstår både køkken og stue langt venligere,
  • Lyskomforten er højnet i væsentlig grad. Selvom der er store vinduespartier i stuen, afskærmede tagudhænget for optimal dagslys indenfor. Ovenlysvinduet og de hvide lofter har forårsaget til det forbedrede lys.
  • De nye ovenlysvinduer falder naturligt ind i tagfladen.
  • Spisestuen FØR renoveringen.
  • Indgangspartiet FØR ombygningen.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›