forskudte plan

Bliv ringet op gratis af Allan Lorenzen

Skriv en besked herunder eller ring

Forskudte plan i skovkanten

Nybygget fritliggende hus

Villa i naturskønne omgivelser i varme materialer med nænsomme kontraster. En åben plan med forskudte niveauer, bidrager til stor rummelig variation og skaber flydende overgange mellem funktioner. Integrerede løsninger giver personlighed og bidrager til en varm og imødekommende atmosfære.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Flere rum
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Allan Lorenzen, Tegnestuen Lorenzen

tegnestuens engagement er præget af indlevelse og omhu. Uanset projektets...

Se billeder af projektet

Villa i naturskønne omgivelser i varme materialer med nænsomme kontraster. En åben plan med forskudte niveauer, bidrager til stor rummelig variation og skaber flydende overgange mellem funktioner. Integrerede løsninger giver personlighed og bidrager til en varm og imødekommende atmosfære.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Forskudte plan i skovkanten, Køkken

Med køkkenet som husets hjerte, er der arbejdet med forskudte planer, der skaber en tæt forbindelse til stuen og børneafdelingen.

Villa i naturskønne omgivelser i varme materialer med nænsomme kontraster. En åben plan med forskudte niveauer, bidrager til stor rummelig variation og skaber flydende overgange mellem funktioner. Integrerede løsninger giver personlighed og bidrager til en varm og imødekommende atmosfære.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Værelse
Forskudte plan i skovkanten, Værelse

Multirum giver mulighed for forskellige anvendelsesmuligheder. Integreret inventar bringer personlighed, atmosfære og muliggør orden.

Villa i naturskønne omgivelser i varme materialer med nænsomme kontraster. En åben plan med forskudte niveauer, bidrager til stor rummelig variation og skaber flydende overgange mellem funktioner. Integrerede løsninger giver personlighed og bidrager til en varm og imødekommende atmosfære.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Forskudte plan i skovkanten, Stue

Vindue med siddeniche skaber en indramning af naturen og giver mulighed for uformelt ophold i tæt relation hertil. Lameller skaber afskærmning, men samtidig visuel forbindelse mellem stue og køkken.

Villa i naturskønne omgivelser i varme materialer med nænsomme kontraster. En åben plan med forskudte niveauer, bidrager til stor rummelig variation og skaber flydende overgange mellem funktioner. Integrerede løsninger giver personlighed og bidrager til en varm og imødekommende atmosfære.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Værelse
Forskudte plan i skovkanten, Værelse

På værelserne er der arbejdet med integrerede løsninger, gode lysforhold og indrammede kig mod naturen.

Villa i naturskønne omgivelser i varme materialer med nænsomme kontraster. En åben plan med forskudte niveauer, bidrager til stor rummelig variation og skaber flydende overgange mellem funktioner. Integrerede løsninger giver personlighed og bidrager til en varm og imødekommende atmosfære.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Forskudte plan i skovkanten, Facade

Huset er placeret meget naturskønt med udsigt mod blandet fyr- og løvskov samt åbent grønt område. At skabe en stærk forbindelse til naturen og de smukke omgivelser har været et stort fokuspunkt.

Villa i naturskønne omgivelser i varme materialer med nænsomme kontraster. En åben plan med forskudte niveauer, bidrager til stor rummelig variation og skaber flydende overgange mellem funktioner. Integrerede løsninger giver personlighed og bidrager til en varm og imødekommende atmosfære.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Forskudte plan i skovkanten, Facade

Ankomstfacaden fremstår lukket men med naturmaterialer i varme nuancer samt belægninger der byder velkommen, og man fornemmer opbygningen med overlappende teglvolumener

  • Med køkkenet som husets hjerte, er der arbejdet med forskudte planer, der skaber en tæt forbindelse til stuen og børneafdelingen.
  • Multirum giver mulighed for forskellige anvendelsesmuligheder. Integreret inventar bringer personlighed, atmosfære og muliggør orden.
  • Vindue med siddeniche skaber en indramning af naturen og giver mulighed for uformelt ophold i tæt relation hertil. Lameller skaber afskærmning, men samtidig visuel forbindelse mellem stue og køkken.
  • På værelserne er der arbejdet med integrerede løsninger, gode lysforhold og indrammede kig mod naturen.
  • Huset er placeret meget naturskønt med udsigt mod blandet fyr- og løvskov samt åbent grønt område. At skabe en stærk forbindelse til naturen og de smukke omgivelser har været et stort fokuspunkt.
  • Ankomstfacaden fremstår lukket men med naturmaterialer i varme nuancer samt belægninger der byder velkommen, og man fornemmer opbygningen med overlappende teglvolumener
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›