Store vinduespartier i køkken mod have

Bliv ringet op gratis af Lotte Elkiær

Skriv en besked herunder eller ring

Forvandling af 60'er hus til moderne villa

Tilbygning til fritliggende hus

Projektet er en total makeover af et traditionelt parcelhus fra 60'erne. Familien købte huset med henblik på at bygge til og forny hele husets udtryk til en moderne energirigtig villa. Husets planløsning blev tænkt helt forfra i forhold til familiens drømme og behov. Der er arbejdet på at skabe spændende rumligheder med forskellige loftshøjde, hvilket er med til at give huset karakter og et smukt lysindfald.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Flere rum
  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2

Lotte Elkiær, Elkiær + Ebbeskov Arkitekter ApS

E + E arkitekter er en mindre tegnestue i Danmark der har markeret sig med 1....

Se billeder af projektet

Projektet er en total makeover af et traditionelt parcelhus fra 60'erne. Familien købte huset med henblik på at bygge til og forny hele husets udtryk til en moderne energirigtig villa. Husets planløsning blev tænkt helt forfra i forhold til familiens drømme og behov. Der er arbejdet på at skabe spændende rumligheder med forskellige loftshøjde, hvilket er med til at give huset karakter og et smukt lysindfald.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Forvandling af 60'er hus til moderne villa, Køkken

Huset vender sig mod en smukke have med store vinduespartier og en terrasse med plads til store middage.

Projektet er en total makeover af et traditionelt parcelhus fra 60'erne. Familien købte huset med henblik på at bygge til og forny hele husets udtryk til en moderne energirigtig villa. Husets planløsning blev tænkt helt forfra i forhold til familiens drømme og behov. Der er arbejdet på at skabe spændende rumligheder med forskellige loftshøjde, hvilket er med til at give huset karakter og et smukt lysindfald.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Forvandling af 60'er hus til moderne villa, Facade

Den lave del af huset markerer den oprindelige del af parcelhuset, mens den høje del er den forskudte tilbygning.

Projektet er en total makeover af et traditionelt parcelhus fra 60'erne. Familien købte huset med henblik på at bygge til og forny hele husets udtryk til en moderne energirigtig villa. Husets planløsning blev tænkt helt forfra i forhold til familiens drømme og behov. Der er arbejdet på at skabe spændende rumligheder med forskellige loftshøjde, hvilket er med til at give huset karakter og et smukt lysindfald.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Forvandling af 60'er hus til moderne villa, Facade

Huset før ombygningen. En klassisk gulstensvilla fra 1960’erne.

Projektet er en total makeover af et traditionelt parcelhus fra 60'erne. Familien købte huset med henblik på at bygge til og forny hele husets udtryk til en moderne energirigtig villa. Husets planløsning blev tænkt helt forfra i forhold til familiens drømme og behov. Der er arbejdet på at skabe spændende rumligheder med forskellige loftshøjde, hvilket er med til at give huset karakter og et smukt lysindfald.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Forvandling af 60'er hus til moderne villa, Køkken

Kig fra køkkenet mod indgangspartiet, hvor loftshøjden er hævet og et vindue er sat ind for at give mere lys og luft. Det nye køkken er fra Kvik og blev tegnet groft ind i huset af arkitekten og finpudset af køkkenfirmaet

Projektet er en total makeover af et traditionelt parcelhus fra 60'erne. Familien købte huset med henblik på at bygge til og forny hele husets udtryk til en moderne energirigtig villa. Husets planløsning blev tænkt helt forfra i forhold til familiens drømme og behov. Der er arbejdet på at skabe spændende rumligheder med forskellige loftshøjde, hvilket er med til at give huset karakter og et smukt lysindfald.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Forvandling af 60'er hus til moderne villa, Køkken

Familien har tænkt meget over akustikken, og har indrettet rummene med lyddæmpende kunstværker fra Akuart og her over spisepladsen desuden med akustikplader.

Projektet er en total makeover af et traditionelt parcelhus fra 60'erne. Familien købte huset med henblik på at bygge til og forny hele husets udtryk til en moderne energirigtig villa. Husets planløsning blev tænkt helt forfra i forhold til familiens drømme og behov. Der er arbejdet på at skabe spændende rumligheder med forskellige loftshøjde, hvilket er med til at give huset karakter og et smukt lysindfald.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Forvandling af 60'er hus til moderne villa, Stue

Husets forskudte dele gør, at køkkenet og spisepladsen hænger sammen med opholdsstuen, men alligevel er adskilt. Udhænget ved terrassen giver læ og tørvejr ved grillen hele året rundt i tørvejr.

Projektet er en total makeover af et traditionelt parcelhus fra 60'erne. Familien købte huset med henblik på at bygge til og forny hele husets udtryk til en moderne energirigtig villa. Husets planløsning blev tænkt helt forfra i forhold til familiens drømme og behov. Der er arbejdet på at skabe spændende rumligheder med forskellige loftshøjde, hvilket er med til at give huset karakter og et smukt lysindfald.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Forvandling af 60'er hus til moderne villa, Stue

I stuen har familien indrettet et hyggeligt sofahjørne, der fortsætter ud på terrassen, der er indrettet med bløde loungemøbler.

Projektet er en total makeover af et traditionelt parcelhus fra 60'erne. Familien købte huset med henblik på at bygge til og forny hele husets udtryk til en moderne energirigtig villa. Husets planløsning blev tænkt helt forfra i forhold til familiens drømme og behov. Der er arbejdet på at skabe spændende rumligheder med forskellige loftshøjde, hvilket er med til at give huset karakter og et smukt lysindfald.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Forvandling af 60'er hus til moderne villa, Facade

Kig ned langs den tilbyggede del af huset, hvor værelserne ligger med terrassedøre ud mod haven.

Projektet er en total makeover af et traditionelt parcelhus fra 60'erne. Familien købte huset med henblik på at bygge til og forny hele husets udtryk til en moderne energirigtig villa. Husets planløsning blev tænkt helt forfra i forhold til familiens drømme og behov. Der er arbejdet på at skabe spændende rumligheder med forskellige loftshøjde, hvilket er med til at give huset karakter og et smukt lysindfald.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Forvandling af 60'er hus til moderne villa, Værelse

Drengeværelse med fodboldplakater og dejlig udsigt til forhaven.

Projektet er en total makeover af et traditionelt parcelhus fra 60'erne. Familien købte huset med henblik på at bygge til og forny hele husets udtryk til en moderne energirigtig villa. Husets planløsning blev tænkt helt forfra i forhold til familiens drømme og behov. Der er arbejdet på at skabe spændende rumligheder med forskellige loftshøjde, hvilket er med til at give huset karakter og et smukt lysindfald.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Forvandling af 60'er hus til moderne villa, Værelse

Børneværelserne ligger side om side i værelsesdelen af tilbygningen. Store vinduer mod haven trækker masser af lys ind.

Projektet er en total makeover af et traditionelt parcelhus fra 60'erne. Familien købte huset med henblik på at bygge til og forny hele husets udtryk til en moderne energirigtig villa. Husets planløsning blev tænkt helt forfra i forhold til familiens drømme og behov. Der er arbejdet på at skabe spændende rumligheder med forskellige loftshøjde, hvilket er med til at give huset karakter og et smukt lysindfald.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Forvandling af 60'er hus til moderne villa, Facade

Små børnekamre, pistolgange og gule mursten hører fortidens parcelhuse til – i dag regerer lys, luft og højt til loftet.

  • Huset vender sig mod en smukke have med store vinduespartier og en terrasse med plads til store middage.
  • Den lave del af huset markerer den oprindelige del af parcelhuset, mens den høje del er den forskudte tilbygning.
  • Huset før ombygningen. En klassisk gulstensvilla fra 1960’erne.
  • Kig fra køkkenet mod indgangspartiet, hvor loftshøjden er hævet og et vindue er sat ind for at give mere lys og luft. Det nye køkken er fra Kvik og blev tegnet groft ind i huset af arkitekten og finpudset af køkkenfirmaet
  • Familien har tænkt meget over akustikken, og har indrettet rummene med lyddæmpende kunstværker fra Akuart og her over spisepladsen desuden med akustikplader.
  • Husets forskudte dele gør, at køkkenet og spisepladsen hænger sammen med opholdsstuen, men alligevel er adskilt. Udhænget ved terrassen giver læ og tørvejr ved grillen hele året rundt i tørvejr.
  • I stuen har familien indrettet et hyggeligt sofahjørne, der fortsætter ud på terrassen, der er indrettet med bløde loungemøbler.
  • Kig ned langs den tilbyggede del af huset, hvor værelserne ligger med terrassedøre ud mod haven.
  • Drengeværelse med fodboldplakater og dejlig udsigt til forhaven.
  • Børneværelserne ligger side om side i værelsesdelen af tilbygningen. Store vinduer mod haven trækker masser af lys ind.
  • Små børnekamre, pistolgange og gule mursten hører fortidens parcelhuse til – i dag regerer lys, luft og højt til loftet.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›