Markante tømmerkonstruktioner i stuen

Bliv ringet op gratis af Thomas Hjort

Skriv en besked herunder eller ring

Fra mørk baggårdslejlighed til lyst og åbent "New York'er" loft

Ombygning af byhus

For at få mere lys ind og skabe "New York’er" stemning i den mørke baggårdslejlighed, blev soveværelset revet ned og genopbygget i lyst træ med glaspartier øverst. Køkkenet har undergået en totalrenovering. Køkkenelementer blev fjernet og erstattet med et fritstående, multifunktionelt arbejdsbord. Løsningen giver mere bord- og skuffeplads og åbner op til resten af lejligheden. Renoveringen har skabt større sammenhæng mellem rummene og givet lejligheden et moderne, lyst og imødekommende udtryk.

Energi og miljø

Isolering af etageadskillelsen, ifm. nyt plankegulv. A+++ mærkede opvaskemaskine og køl/frys er indbyggede foran en foringsvæg til at skjule VVS installationer. EL installationerne er samlet så målerskab og kabler er blevet inkorporeret i et køkkenskab.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Thomas Hjort, m4 Arkitekter P/S

I mit arbejde med boligprojekterne arbejder jeg med stor respekt for dine...

Se billeder af projektet

For at få mere lys ind og skabe "New York’er" stemning i den mørke baggårdslejlighed, blev soveværelset revet ned og genopbygget i lyst træ med glaspartier øverst. Køkkenet har undergået en totalrenovering. Køkkenelementer blev fjernet og erstattet med et fritstående, multifunktionelt arbejdsbord. Løsningen giver mere bord- og skuffeplads og åbner op til resten af lejligheden. Renoveringen har skabt større sammenhæng mellem rummene og givet lejligheden et moderne, lyst og imødekommende udtryk.,  Ombygning, Byhus, Stue
Fra mørk baggårdslejlighed til lyst og åbent "New York'er" loft, Stue

Renoveringen har bundet lejlighedens rum sammen og skabt en smuk helhed. Gulvet er blevet udskiftet i to tredjedele af lejligheden og erstattet af et nyt, lækkert kvalitetsgulv i egetræ.
Foto: Christina Kayser Onsgaard.

For at få mere lys ind og skabe "New York’er" stemning i den mørke baggårdslejlighed, blev soveværelset revet ned og genopbygget i lyst træ med glaspartier øverst. Køkkenet har undergået en totalrenovering. Køkkenelementer blev fjernet og erstattet med et fritstående, multifunktionelt arbejdsbord. Løsningen giver mere bord- og skuffeplads og åbner op til resten af lejligheden. Renoveringen har skabt større sammenhæng mellem rummene og givet lejligheden et moderne, lyst og imødekommende udtryk.,  Ombygning, Byhus, Køkken
Fra mørk baggårdslejlighed til lyst og åbent "New York'er" loft, Køkken

Alle overflader skal gennemgribende renoveres, gulvet udskiftes og nye EL installationer. Omlægning af VVS installationer. Dagslyset skal transporteres helt ind til de bagvedliggende rum og funktioner.
Foto FØR: m3 arkitekter

For at få mere lys ind og skabe "New York’er" stemning i den mørke baggårdslejlighed, blev soveværelset revet ned og genopbygget i lyst træ med glaspartier øverst. Køkkenet har undergået en totalrenovering. Køkkenelementer blev fjernet og erstattet med et fritstående, multifunktionelt arbejdsbord. Løsningen giver mere bord- og skuffeplads og åbner op til resten af lejligheden. Renoveringen har skabt større sammenhæng mellem rummene og givet lejligheden et moderne, lyst og imødekommende udtryk.,  Ombygning, Byhus, Køkken
Fra mørk baggårdslejlighed til lyst og åbent "New York'er" loft, Køkken

Ved at fjerne en længe af køkkenet er der blevet åbnet op til resten af lejligheden og skabt sammenhæng mellem boligens rum. Det mobile arbejdsbord bliver alrummets naturlige centrum, hvorfra man har overblik over stuen og spisepladsen.
Foto: Christina

For at få mere lys ind og skabe "New York’er" stemning i den mørke baggårdslejlighed, blev soveværelset revet ned og genopbygget i lyst træ med glaspartier øverst. Køkkenet har undergået en totalrenovering. Køkkenelementer blev fjernet og erstattet med et fritstående, multifunktionelt arbejdsbord. Løsningen giver mere bord- og skuffeplads og åbner op til resten af lejligheden. Renoveringen har skabt større sammenhæng mellem rummene og givet lejligheden et moderne, lyst og imødekommende udtryk.,  Ombygning, Byhus, Køkken
Fra mørk baggårdslejlighed til lyst og åbent "New York'er" loft, Køkken

Køkkenet i lyst asketræ er snedkereret specielt til familien og spiller smukt sammen med det mørke egetræsgulv.
Foto: Christina Kayser Onsgaard.

For at få mere lys ind og skabe "New York’er" stemning i den mørke baggårdslejlighed, blev soveværelset revet ned og genopbygget i lyst træ med glaspartier øverst. Køkkenet har undergået en totalrenovering. Køkkenelementer blev fjernet og erstattet med et fritstående, multifunktionelt arbejdsbord. Løsningen giver mere bord- og skuffeplads og åbner op til resten af lejligheden. Renoveringen har skabt større sammenhæng mellem rummene og givet lejligheden et moderne, lyst og imødekommende udtryk.,  Ombygning, Byhus, Stue
Fra mørk baggårdslejlighed til lyst og åbent "New York'er" loft, Stue

Sofaen er placeret op ad en fransk altandør, så familien får mest muligt ud af det naturlige dagslys. De lyse asketræsvægge ind til soveværelset reflekterer lyset smukt.
Foto: Christina Kayser Onsgaard.

For at få mere lys ind og skabe "New York’er" stemning i den mørke baggårdslejlighed, blev soveværelset revet ned og genopbygget i lyst træ med glaspartier øverst. Køkkenet har undergået en totalrenovering. Køkkenelementer blev fjernet og erstattet med et fritstående, multifunktionelt arbejdsbord. Løsningen giver mere bord- og skuffeplads og åbner op til resten af lejligheden. Renoveringen har skabt større sammenhæng mellem rummene og givet lejligheden et moderne, lyst og imødekommende udtryk.,  Ombygning, Byhus, Stue
Fra mørk baggårdslejlighed til lyst og åbent "New York'er" loft, Stue

Lejlighedens dybde gjorde det til en udfordring at få dagslys ind de bagerste rum. Ved at sætte et glasparti ind mellem spiseplads og soveværelse, trænger dagslyset helt ind til de bagvedliggende rum.
Foto: Christina Kayser Onsgaard.

For at få mere lys ind og skabe "New York’er" stemning i den mørke baggårdslejlighed, blev soveværelset revet ned og genopbygget i lyst træ med glaspartier øverst. Køkkenet har undergået en totalrenovering. Køkkenelementer blev fjernet og erstattet med et fritstående, multifunktionelt arbejdsbord. Løsningen giver mere bord- og skuffeplads og åbner op til resten af lejligheden. Renoveringen har skabt større sammenhæng mellem rummene og givet lejligheden et moderne, lyst og imødekommende udtryk.,  Ombygning, Byhus, Køkken
Fra mørk baggårdslejlighed til lyst og åbent "New York'er" loft, Køkken

Køkkenet set fra stuen. Resultatet af renoveringen er et åbent køkken alrum med ”færre hjørner” og mere bordplads.
Foto: Christina Kayser Onsgaard.

For at få mere lys ind og skabe "New York’er" stemning i den mørke baggårdslejlighed, blev soveværelset revet ned og genopbygget i lyst træ med glaspartier øverst. Køkkenet har undergået en totalrenovering. Køkkenelementer blev fjernet og erstattet med et fritstående, multifunktionelt arbejdsbord. Løsningen giver mere bord- og skuffeplads og åbner op til resten af lejligheden. Renoveringen har skabt større sammenhæng mellem rummene og givet lejligheden et moderne, lyst og imødekommende udtryk.,  Ombygning, Byhus, Walk-in-closet
Fra mørk baggårdslejlighed til lyst og åbent "New York'er" loft, Walk-in-closet

Det nye forældresoveværelse imødekommer familiens forkærlighed for naturligt lys. Glaspartierne åbner op ind til lejlighedens spiseplads og skabslågernes blå farveskala skaber en rolig og harmonisk stemning.
Foto: Christina Kayser Onsgaard.

For at få mere lys ind og skabe "New York’er" stemning i den mørke baggårdslejlighed, blev soveværelset revet ned og genopbygget i lyst træ med glaspartier øverst. Køkkenet har undergået en totalrenovering. Køkkenelementer blev fjernet og erstattet med et fritstående, multifunktionelt arbejdsbord. Løsningen giver mere bord- og skuffeplads og åbner op til resten af lejligheden. Renoveringen har skabt større sammenhæng mellem rummene og givet lejligheden et moderne, lyst og imødekommende udtryk.,  Ombygning, Byhus, Facade
Fra mørk baggårdslejlighed til lyst og åbent "New York'er" loft, Facade

Der er lagt vægt på kvalitet og design. Køkkenets lyse og stilrene udtryk understøttes af den vægmonterede designeremhætte i hvid glasfiber og den glaskeramiske kogeplade integreres smukt i indretningen.
Foto: Christina Kayser Onsgaard.

For at få mere lys ind og skabe "New York’er" stemning i den mørke baggårdslejlighed, blev soveværelset revet ned og genopbygget i lyst træ med glaspartier øverst. Køkkenet har undergået en totalrenovering. Køkkenelementer blev fjernet og erstattet med et fritstående, multifunktionelt arbejdsbord. Løsningen giver mere bord- og skuffeplads og åbner op til resten af lejligheden. Renoveringen har skabt større sammenhæng mellem rummene og givet lejligheden et moderne, lyst og imødekommende udtryk.,  Ombygning, Byhus, Køkken
Fra mørk baggårdslejlighed til lyst og åbent "New York'er" loft, Køkken

Køkkenets skuffer har specialdesignede funktionelle skillerum, der gør, at man hurtigt kan danne sig et overblik over indholdet. På grund af køkkenets form er komfuret bredere end resten af bordet.
Foto: Christina Kayser Onsgaard.

For at få mere lys ind og skabe "New York’er" stemning i den mørke baggårdslejlighed, blev soveværelset revet ned og genopbygget i lyst træ med glaspartier øverst. Køkkenet har undergået en totalrenovering. Køkkenelementer blev fjernet og erstattet med et fritstående, multifunktionelt arbejdsbord. Løsningen giver mere bord- og skuffeplads og åbner op til resten af lejligheden. Renoveringen har skabt større sammenhæng mellem rummene og givet lejligheden et moderne, lyst og imødekommende udtryk.,  Ombygning, Byhus, Køkken
Fra mørk baggårdslejlighed til lyst og åbent "New York'er" loft, Køkken

Tidlige mødeskitser af køkkenet og den endelige plan af lejligheden. Væggene er friholdt fra de kraftige tømmerkonstruktioner, så de markeres.
m3 arkitekter

  • Renoveringen har bundet lejlighedens rum sammen og skabt en smuk helhed. Gulvet er blevet udskiftet i to tredjedele af lejligheden og erstattet af et nyt, lækkert kvalitetsgulv i egetræ. 
Foto: Christina Kayser Onsgaard.
  • Alle overflader skal gennemgribende renoveres, gulvet udskiftes og nye EL installationer. Omlægning af VVS installationer. Dagslyset skal transporteres helt ind til de bagvedliggende rum og funktioner.
Foto FØR: m3 arkitekter
  • Ved at fjerne en længe af køkkenet er der blevet åbnet op til resten af lejligheden og skabt sammenhæng mellem boligens rum. Det mobile arbejdsbord bliver alrummets naturlige centrum, hvorfra man har overblik over stuen og spisepladsen. 
Foto: Christina
  • Køkkenet i lyst asketræ er snedkereret specielt til familien og spiller smukt sammen med det mørke egetræsgulv.
 Foto: Christina Kayser Onsgaard.
  • Sofaen er placeret op ad en fransk altandør, så familien får mest muligt ud af det naturlige dagslys. De lyse asketræsvægge ind til soveværelset reflekterer lyset smukt. 
Foto: Christina Kayser Onsgaard.
  • Lejlighedens dybde gjorde det til en udfordring at få dagslys ind de bagerste rum. Ved at sætte et glasparti ind mellem spiseplads og soveværelse, trænger dagslyset helt ind til de bagvedliggende rum. 
Foto: Christina Kayser Onsgaard.
  • Køkkenet set fra stuen. Resultatet af renoveringen er et åbent køkken alrum med ”færre hjørner” og mere bordplads.  
Foto: Christina Kayser Onsgaard.
  • Det nye forældresoveværelse imødekommer familiens forkærlighed for naturligt lys. Glaspartierne åbner op ind til lejlighedens spiseplads og skabslågernes blå farveskala skaber en rolig og harmonisk stemning. 
Foto: Christina Kayser Onsgaard.
  • Der er lagt vægt på kvalitet og design. Køkkenets lyse og stilrene udtryk understøttes af den vægmonterede designeremhætte i hvid glasfiber og den glaskeramiske kogeplade integreres smukt i indretningen. 
Foto: Christina Kayser Onsgaard.
  • Køkkenets skuffer har specialdesignede funktionelle skillerum, der gør, at man hurtigt kan danne sig et overblik over indholdet. På grund af køkkenets form er komfuret bredere end resten af bordet. 
Foto: Christina Kayser Onsgaard.
  • Tidlige mødeskitser af køkkenet og den endelige plan af lejligheden. Væggene er friholdt fra de kraftige tømmerkonstruktioner, så de markeres.
m3 arkitekter
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›