Indgangsparti tilbygning parcelhus typehuse modernisering renovering tilbygning

Bliv ringet op gratis af Thomas Hjort

Skriv en besked herunder eller ring

Fra parcelhus til fleksibel familiebolig

Tilbygning til fritliggende hus

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.

Energi og miljø

- Ekstra isolering på loftet og energiglas i de nye vindues,- og dørpartier.
- Der er etableret gulvvarme i entreen og i tilbygningen.
- Efter renoveringen skiftede boligejerne til fjernvarme.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Familievenlige løsninger
  • Ældrevenligt design

Thomas Hjort, m4 Arkitekter P/S

I mit arbejde med boligprojekterne arbejder jeg med stor respekt for dine...

Se billeder af projektet

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Indgangsparti

I forbindelse med renoveringen er der blevet åbnet op omkring husets indgangsparti. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Indgangsparti

Husets oprindelige facade i røde mursten havde et lidt "tungt" udtryk. Foto: Thomas Hjort arkitekt m4 Arkitekter

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Indgangsparti

Den nyrenoverede facade har delvis åbne sider med espalier og åben front. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Tag
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Tag

Taget udskiftes og der graves ud til den nye tilbygning. Foto: Thomas Hjort m4 Arkitekter

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Terrasse/altan

Husets nye tag passer ind i det oprindelige arkitektoniske udtryk. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Terrasse/altan

Tilbygningen med forældreafdelingen har direkte adgang til terrassen og haven. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Terrasse/altan

Foto: Thomas Hjort arkitekt m4 Arkitekters

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Terrasse/altan

Fra stuen er der direkte udgang til den sydvestvendte gårdhave. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Haveplan
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Haveplan

Den nye tilbygning føjer 36 ekstra kvadratmeter til det oprindelige parcelhus. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Køkken

Husets køkken er blevet åbnet og bygget om til et stort, lyst køkken-alrum.FØR-foto: Thomas Hjort m4 Arkitekter
EFTER-foto: Christina Kayser Onsgaard

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Køkken

Det nye køkken har fået lagt nyt trægulv med gulvvarme og etableret downlights i det nyrenoverede loft. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Værelse

Efter en ombygning af børneværelserne er gangen blevet kortere. For at få mere lys ind i gangen er der etableret ovenlystunneler. Det nye skabs- og gennemgangsrum giver ekstra opbevaringsplads. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Værelse

Trappe FØR og UNDER renovering. Foto: Thomas Hjort arkitekt m4 Arkitekter

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Værelse

Forældresoveværelset har fået eget bad og toilet. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Bad/toilet
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Bad/toilet

Forældresoveværelse med eget bad og toilet. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Værelse

Soveværelse EFTER renovering. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Værelse

Forældresoveværelset har direkte udgang til terrassen. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Stue

Foto: Thomas Hjort arkitekt m4 Arkitekter

Med tre store teenagebørn var pladsen begyndt at blive trang og behovet for privatliv blevet større. Løsningen blev en ny tilbygning, der rummer en forældreafdeling med soveværelse, bad og ekstra skabsplads, mens børnene har fået deres egen afdeling. Køkkenet blev til et stort lyst køkken-alrum, hvor alle kan samles. Med tilbygningen har familien fået en bolig, som ikke er for stor og med rum og funktioner, der også passer, når børnene er flyttet hjemmefra.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Fra parcelhus til fleksibel familiebolig, Stue

Stuen EFTER renovering. Foto: Christina Kayser Onsgaard

  • I forbindelse med renoveringen er der blevet åbnet op omkring husets indgangsparti. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Husets oprindelige facade i røde mursten havde et lidt "tungt" udtryk. Foto: Thomas Hjort arkitekt m4 Arkitekter
  • Den nyrenoverede facade har delvis åbne sider med espalier og åben front. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Taget udskiftes og der graves ud til den nye tilbygning. Foto: Thomas Hjort m4 Arkitekter
  • Husets nye tag passer ind i det oprindelige arkitektoniske udtryk. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Tilbygningen med forældreafdelingen har direkte adgang til terrassen og haven. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Foto: Thomas Hjort arkitekt m4 Arkitekters
  • Fra stuen er der direkte udgang til den sydvestvendte gårdhave. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Den nye tilbygning føjer 36 ekstra kvadratmeter til det oprindelige parcelhus. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Husets køkken er blevet åbnet og bygget om til et stort, lyst køkken-alrum.FØR-foto: Thomas Hjort m4 Arkitekter
EFTER-foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Det nye køkken har fået lagt nyt trægulv med gulvvarme og etableret downlights i det nyrenoverede loft. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Efter en ombygning af børneværelserne er gangen blevet kortere. For at få mere lys ind i gangen er der etableret ovenlystunneler. Det nye skabs- og gennemgangsrum giver ekstra opbevaringsplads. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Trappe FØR og UNDER renovering. Foto: Thomas Hjort arkitekt m4 Arkitekter
  • Forældresoveværelset har fået eget bad og toilet. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Forældresoveværelse med eget bad og toilet. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Soveværelse EFTER renovering. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Forældresoveværelset har direkte udgang til terrassen. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Foto: Thomas Hjort arkitekt m4 Arkitekter
  • Stuen EFTER renovering. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Plantegninger

Skitsetegninger af arkitekt Thomas Hjort m4 Arkitekter., Fritliggende hus, Plantegning
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›