Tagterrasse med trappe som landgangsbro.

Bliv ringet op gratis af Lars Bo Poulsen

Skriv en besked herunder eller ring

Funkis i Hvidovre

Nybygget fritliggende hus

Den modernistiske villa markerer sig kubistisk og farvefuldt mod vejen. Husets udeophold ligger primært på den private side af huset mod vest. Tagfladen på carporten er udnyttet til en stor tagterrasse, der ligger i forlængelse af køkken/alrummet. Fra tagterrassen er der en fantastisk udsigt over de grønne arealer og Kalveboderne.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Lars Bo Poulsen, N+P ARKITEKTUR ApS

N+P ARKITEKTUR er et stærkt team af engagerede arkitekter og konstruktører....

Se billeder af projektet

Den modernistiske villa markerer sig kubistisk og farvefuldt mod vejen. Husets udeophold ligger primært på den private side af huset mod vest. Tagfladen på carporten er udnyttet til en stor tagterrasse, der ligger i forlængelse af køkken/alrummet. Fra tagterrassen er der en fantastisk udsigt over de grønne arealer og Kalveboderne.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Funkis i Hvidovre, Terrasse/altan

Fra tagterrassen er der adgang til haven. Trappen har tydelige referencer til en klassik landgangsbro.

Den modernistiske villa markerer sig kubistisk og farvefuldt mod vejen. Husets udeophold ligger primært på den private side af huset mod vest. Tagfladen på carporten er udnyttet til en stor tagterrasse, der ligger i forlængelse af køkken/alrummet. Fra tagterrassen er der en fantastisk udsigt over de grønne arealer og Kalveboderne.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Funkis i Hvidovre, Terrasse/altan

De store vinduespartier giver gode lysforhold i boligen og sikrer den flotte udsigt over Øresund fra spisepladsen.

Den modernistiske villa markerer sig kubistisk og farvefuldt mod vejen. Husets udeophold ligger primært på den private side af huset mod vest. Tagfladen på carporten er udnyttet til en stor tagterrasse, der ligger i forlængelse af køkken/alrummet. Fra tagterrassen er der en fantastisk udsigt over de grønne arealer og Kalveboderne.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Funkis i Hvidovre, Facade

Indgangspartiet er tydeligt markeret med en kontrastfuld orange farve.
Det dobbelthøje trapperum giver en god visuel kontakt mellem de to etager.

Den modernistiske villa markerer sig kubistisk og farvefuldt mod vejen. Husets udeophold ligger primært på den private side af huset mod vest. Tagfladen på carporten er udnyttet til en stor tagterrasse, der ligger i forlængelse af køkken/alrummet. Fra tagterrassen er der en fantastisk udsigt over de grønne arealer og Kalveboderne.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Entré
Funkis i Hvidovre, Entré

Den åbne trappe er placeret, så den er det første, man ser, når man ankommer. Som gæst føres man direkte op til opholdsarealerne.

Den modernistiske villa markerer sig kubistisk og farvefuldt mod vejen. Husets udeophold ligger primært på den private side af huset mod vest. Tagfladen på carporten er udnyttet til en stor tagterrasse, der ligger i forlængelse af køkken/alrummet. Fra tagterrassen er der en fantastisk udsigt over de grønne arealer og Kalveboderne.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Værelse
Funkis i Hvidovre, Værelse

Ovenlysvinduet kaster lys ned til den åbne trappe, der forbinder de to etager af huset. Heroppe foregår det meste af familiens fælles liv

Den modernistiske villa markerer sig kubistisk og farvefuldt mod vejen. Husets udeophold ligger primært på den private side af huset mod vest. Tagfladen på carporten er udnyttet til en stor tagterrasse, der ligger i forlængelse af køkken/alrummet. Fra tagterrassen er der en fantastisk udsigt over de grønne arealer og Kalveboderne.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Funkis i Hvidovre, Køkken

Det var vigtigt for familien at få en åben køkkenløsning, der alligevel skjuler det værste rod efter madlavningen. Vinduerne i hjørnet er placeret, så man kan nyde udsigten, mens man skræller kartofler.

Den modernistiske villa markerer sig kubistisk og farvefuldt mod vejen. Husets udeophold ligger primært på den private side af huset mod vest. Tagfladen på carporten er udnyttet til en stor tagterrasse, der ligger i forlængelse af køkken/alrummet. Fra tagterrassen er der en fantastisk udsigt over de grønne arealer og Kalveboderne.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Bad/toilet
Funkis i Hvidovre, Bad/toilet

Kig ind til forældreafdelingens badeværelse. Huset har i alt to badeværelser – et ovenpå og et nedenunder til børnene.

Den modernistiske villa markerer sig kubistisk og farvefuldt mod vejen. Husets udeophold ligger primært på den private side af huset mod vest. Tagfladen på carporten er udnyttet til en stor tagterrasse, der ligger i forlængelse af køkken/alrummet. Fra tagterrassen er der en fantastisk udsigt over de grønne arealer og Kalveboderne.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Funkis i Hvidovre, Terrasse/altan

De store vinduespartier fra gulv til loft er placeret i en vinkel ved køkkenalrummet, hvor familien får det bedste ud af den gode udsigt.

Den modernistiske villa markerer sig kubistisk og farvefuldt mod vejen. Husets udeophold ligger primært på den private side af huset mod vest. Tagfladen på carporten er udnyttet til en stor tagterrasse, der ligger i forlængelse af køkken/alrummet. Fra tagterrassen er der en fantastisk udsigt over de grønne arealer og Kalveboderne.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Funkis i Hvidovre, Facade

Huset ligger med kig til Hvidovres gamle bådehavn, og det maritime miljø har været en inspiration til arkitektens trappeløsning, der minder om en klassisk skibslejder

Den modernistiske villa markerer sig kubistisk og farvefuldt mod vejen. Husets udeophold ligger primært på den private side af huset mod vest. Tagfladen på carporten er udnyttet til en stor tagterrasse, der ligger i forlængelse af køkken/alrummet. Fra tagterrassen er der en fantastisk udsigt over de grønne arealer og Kalveboderne.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Værelse
Funkis i Hvidovre, Værelse

Alle tre børneværelser har udgang til haven, så hele underetagen er forbundet med de grønne omgivelser.

Den modernistiske villa markerer sig kubistisk og farvefuldt mod vejen. Husets udeophold ligger primært på den private side af huset mod vest. Tagfladen på carporten er udnyttet til en stor tagterrasse, der ligger i forlængelse af køkken/alrummet. Fra tagterrassen er der en fantastisk udsigt over de grønne arealer og Kalveboderne.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Værelse
Funkis i Hvidovre, Værelse

Det store maleri er fundet på Lauritz.com, men viste sig at være for langt til gangen. Derfor blev det savet over og fik ny ramme.

  • Fra tagterrassen er der adgang til haven. Trappen har tydelige referencer til en klassik landgangsbro.
  • De store vinduespartier giver gode lysforhold i boligen og sikrer den flotte udsigt over Øresund fra spisepladsen.
  • Indgangspartiet er tydeligt markeret med en kontrastfuld orange farve. 
Det dobbelthøje trapperum giver en god visuel kontakt mellem de to etager.
  • Den åbne trappe er placeret, så den er det første, man ser, når man ankommer. Som gæst føres man direkte op til opholdsarealerne.
  • Ovenlysvinduet kaster lys ned til den åbne trappe, der forbinder de to etager af huset. Heroppe foregår det meste af familiens fælles liv
  • Det var vigtigt for familien at få en åben køkkenløsning, der alligevel skjuler det værste rod efter madlavningen. Vinduerne i hjørnet er placeret, så man kan nyde udsigten, mens man skræller kartofler.
  • Kig ind til forældreafdelingens badeværelse. Huset har i alt to badeværelser – et ovenpå og et nedenunder til børnene.
  • De store vinduespartier fra gulv til loft er placeret i en vinkel ved køkkenalrummet, hvor familien får det bedste ud af den gode udsigt.
  • Huset ligger med kig til Hvidovres gamle bådehavn, og det maritime miljø har været en inspiration til arkitektens trappeløsning, der minder om en klassisk skibslejder
  • Alle tre børneværelser har udgang til haven, så hele underetagen er forbundet med de grønne omgivelser.
  • Det store maleri er fundet på Lauritz.com, men viste sig at være for langt til gangen. Derfor blev det savet over og fik ny ramme.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›