Bliv ringet op gratis af Anna Laura Mazanti

Skriv en besked herunder eller ring

Gammelt sommerhus ved stranden

Tilbygning til sommerhus

Et lillebitte stråtækt hus i kløvede marksten, med en fantastisk beliggenhed ned til Limfjorden. Den nye ejer ønskede sig noget mere plads - og hvad var mere naturligt end at tage fat i den ene gavl, som var blevet muret op i lecablokke?
Resultatet blev en tilbygning i moderne materialer, som en skuffe, der er trukket ud af det gamle hus.

Energi og miljø

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Flere rum
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Anna Laura Mazanti, KARM

Se billeder af projektet

Et lillebitte stråtækt hus i kløvede marksten, med en fantastisk beliggenhed ned til Limfjorden. Den nye ejer ønskede sig noget mere plads - og hvad var mere naturligt end at tage fat i den ene gavl, som var blevet muret op i lecablokke?
Resultatet blev en tilbygning i moderne materialer, som en skuffe, der er trukket ud af det gamle hus.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Gammelt sommerhus ved stranden, Facade

Tilbygningen er formet som en skuffe, der trækkes ud af det oprindelige hus.

Et lillebitte stråtækt hus i kløvede marksten, med en fantastisk beliggenhed ned til Limfjorden. Den nye ejer ønskede sig noget mere plads - og hvad var mere naturligt end at tage fat i den ene gavl, som var blevet muret op i lecablokke?
Resultatet blev en tilbygning i moderne materialer, som en skuffe, der er trukket ud af det gamle hus.,  Tilbygning, Sommerhus, Værelse
Gammelt sommerhus ved stranden, Værelse

Rustikke vægge og lavloftede rum i det gamle stenhus.

Et lillebitte stråtækt hus i kløvede marksten, med en fantastisk beliggenhed ned til Limfjorden. Den nye ejer ønskede sig noget mere plads - og hvad var mere naturligt end at tage fat i den ene gavl, som var blevet muret op i lecablokke?
Resultatet blev en tilbygning i moderne materialer, som en skuffe, der er trukket ud af det gamle hus.,  Tilbygning, Sommerhus, Stue
Gammelt sommerhus ved stranden, Stue

Et blik fra hemsen mod den nye del af huset. Loft til kip - og masser af luft som kontrast til de små værelser.

Et lillebitte stråtækt hus i kløvede marksten, med en fantastisk beliggenhed ned til Limfjorden. Den nye ejer ønskede sig noget mere plads - og hvad var mere naturligt end at tage fat i den ene gavl, som var blevet muret op i lecablokke?
Resultatet blev en tilbygning i moderne materialer, som en skuffe, der er trukket ud af det gamle hus.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Gammelt sommerhus ved stranden, Facade

Limfjorden med strandengen.

Et lillebitte stråtækt hus i kløvede marksten, med en fantastisk beliggenhed ned til Limfjorden. Den nye ejer ønskede sig noget mere plads - og hvad var mere naturligt end at tage fat i den ene gavl, som var blevet muret op i lecablokke?
Resultatet blev en tilbygning i moderne materialer, som en skuffe, der er trukket ud af det gamle hus.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Gammelt sommerhus ved stranden, Facade

Fjorden er lige derude. Gennem hele processen var det vigtigt at bevare kontakten til landskabet.

Et lillebitte stråtækt hus i kløvede marksten, med en fantastisk beliggenhed ned til Limfjorden. Den nye ejer ønskede sig noget mere plads - og hvad var mere naturligt end at tage fat i den ene gavl, som var blevet muret op i lecablokke?
Resultatet blev en tilbygning i moderne materialer, som en skuffe, der er trukket ud af det gamle hus.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Gammelt sommerhus ved stranden, Facade

Mødet mellem stråtag og den zinkbeklædte tilbygning. Der var dygtige håndværkere på projektet.

Et lillebitte stråtækt hus i kløvede marksten, med en fantastisk beliggenhed ned til Limfjorden. Den nye ejer ønskede sig noget mere plads - og hvad var mere naturligt end at tage fat i den ene gavl, som var blevet muret op i lecablokke?
Resultatet blev en tilbygning i moderne materialer, som en skuffe, der er trukket ud af det gamle hus.,  Tilbygning, Sommerhus, Værelse
Gammelt sommerhus ved stranden, Værelse

Fra alle rum er der lange kig gennem huset mod fjorden.

Et lillebitte stråtækt hus i kløvede marksten, med en fantastisk beliggenhed ned til Limfjorden. Den nye ejer ønskede sig noget mere plads - og hvad var mere naturligt end at tage fat i den ene gavl, som var blevet muret op i lecablokke?
Resultatet blev en tilbygning i moderne materialer, som en skuffe, der er trukket ud af det gamle hus.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Gammelt sommerhus ved stranden, Facade

Huset er opført i klassiske materialer med lang holdbarhed - detaljeringen er både moderne og gammeldags.

  • Tilbygningen er formet som en skuffe, der trækkes ud af det oprindelige hus.
  • Rustikke vægge og lavloftede rum i det gamle stenhus.
  • Et blik fra hemsen mod den nye del af huset. Loft til kip - og masser af luft som kontrast til de små værelser.
  • Limfjorden med strandengen.
  • Fjorden er lige derude. Gennem hele processen var det vigtigt at bevare kontakten til landskabet.
  • Mødet mellem stråtag og den zinkbeklædte tilbygning. Der var dygtige håndværkere på projektet.
  • Fra alle rum er der lange kig gennem huset mod fjorden.
  • Huset er opført i klassiske materialer med lang holdbarhed - detaljeringen er både moderne og gammeldags.

Se flere af arkitektens projekter

Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.