Bliv ringet op gratis af Jesper Korf

Skriv en besked herunder eller ring

Genanvendt tegl i flot familiebolig

Nybygget fritliggende hus

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.

Energi og miljø

BR2015

Jesper Korf, N+P ARKITEKTUR ApS

Et hus er ikke noget statisk – afsluttet. Det er rammen om et levende indhold,...

Se billeder af projektet

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Genanvendt tegl i flot familiebolig, Facade

Huset i to etager er bygget op med en pudset facade som et skulpturelle element, der omkranser overetagen, der ligger af på en base af gule genanvendte tegl. Træ bruges som en organisk opdeling af vinduesfacaden.

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Genanvendt tegl i flot familiebolig, Facade

En mur i de samme gule tegl, som er brugt i facaden, er opført i grundens fulde længde.

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
Genanvendt tegl i flot familiebolig, Indgangsparti

Muren leder mod ankomstområdet, der udgøres af et mat sort indgangsparti placeret i lodret træbeklædning.

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Genanvendt tegl i flot familiebolig, Terrasse/altan

Mod vejen skaber havemuren et østvendt gårdrum, hvor morgen- og formiddagssolen kan nydes.

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Genanvendt tegl i flot familiebolig, Køkken

Køkkenet er indbygget i væggen og suppleret med en fritstående køkkenø for at skabe en bedre arbejdsdynamik, samt give mere opbevarings- og tilberedningsplads. Den åbne køkkenø skaber også en tæt sammenhæng til spiseområdet.

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Genanvendt tegl i flot familiebolig, Stue

Stuen afgrænses delvist fra spisearealet af en tung teglvæg med indbygget pejs, der kan nydes fra begge sider. Teglstenene sikrer også en mere jævn temperatur i løbet af året, hvor de optager og frigiver varme til de omkringliggende rum.

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Genanvendt tegl i flot familiebolig, Køkken

Materialer går igen både inde og ude og udvisker grænsen mellem de to. Egetræsplanker løber parallelt med facaden, og det gule tegl fortsætter på tværs af det store vinduesparti.

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Genanvendt tegl i flot familiebolig, Facade

Modstående vinduespartier sikrer et dejligt gennemlyst opholdsrum hele dagen.

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Bad/toilet
Genanvendt tegl i flot familiebolig, Bad/toilet

Det rummelige badeværelse inkluderer både to brusere, et badekar og to håndvaske. Vaskene er helstøbte i bordpladen og monteret på et væghængt skab i det samme mørkglødende træ, der også er at finde i køkkenet.

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
Genanvendt tegl i flot familiebolig, Indgangsparti

Simple hvide overflader efterlader rum til personlig indretning, men brydes også af detaljer i egetræ, der bl.a. markerer de døre og vinduer, der kan åbnes.

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Genanvendt tegl i flot familiebolig, Stue

På første sal indrammes den skønne udsigt i et afslappende loungeområde.

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Genanvendt tegl i flot familiebolig, Facade

Vinduet mod vejen er 4 meter bredt og uden sprosser, hvilket giver et uforstyrret udsyn.

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Genanvendt tegl i flot familiebolig, Terrasse/altan

Glasværnet der omgrænser terrassen på første sal er trukket lidt ind fra facaden. Det skaber plads til et grønt bånd på ydersiden.

Villaen beliggende i Frederikshavn ved naturskønne arealer er i 2 etager bygget op med puds som et skulpturelt element, tegl som base og træ som et organisk afbræk på vinduesfacaderne. Formsproget er simpelt og gør huset nemt at aflæse. Materialerne er rå og ærlige, og de går igen både inde og ude, hvilket slører grænsen og bringer naturen helt ind i huset.
Boligen er delt op med fællesarealer i nederste etage, samt kontor og en stor garage med plads til op til fire biler. Etagen ovenpå byder på soveværelse med tilknyttet walk-in samt stort bad, og to værelser med fælles forgang til et mindre bad. Alle værelser har direkte adgang til en altan, der omgrænser de sydlige facader.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Genanvendt tegl i flot familiebolig, Terrasse/altan

Bygningens udformning af den øverste etage skaber delvist overdækkede terrasser på begge sider af huset og skærmer træfacaden, som derved får en længere levetid.

  • Huset i to etager er bygget op med en pudset facade som et skulpturelle element, der omkranser overetagen, der ligger af på en base af gule genanvendte tegl. Træ bruges som en organisk opdeling af vinduesfacaden.
  • En mur i de samme gule tegl, som er brugt i facaden, er opført i grundens fulde længde.
  • Muren leder mod ankomstområdet, der udgøres af et mat sort indgangsparti placeret i lodret træbeklædning.
  • Mod vejen skaber havemuren et østvendt gårdrum, hvor morgen- og formiddagssolen kan nydes.
  • Køkkenet er indbygget i væggen og suppleret med en fritstående køkkenø for at skabe en bedre arbejdsdynamik, samt give mere opbevarings- og tilberedningsplads. Den åbne køkkenø skaber også en tæt sammenhæng til spiseområdet.
  • Stuen afgrænses delvist fra spisearealet af en tung teglvæg med indbygget pejs, der kan nydes fra begge sider. Teglstenene sikrer også en mere jævn temperatur i løbet af året, hvor de optager og frigiver varme til de omkringliggende rum.
  • Materialer går igen både inde og ude og udvisker grænsen mellem de to. Egetræsplanker løber parallelt med facaden, og det gule tegl fortsætter på tværs af det store vinduesparti.
  • Modstående vinduespartier sikrer et dejligt gennemlyst opholdsrum hele dagen.
  • Det rummelige badeværelse inkluderer både to brusere, et badekar og to håndvaske. Vaskene er helstøbte i bordpladen og monteret på et væghængt skab i det samme mørkglødende træ, der også er at finde i køkkenet.
  • Simple hvide overflader efterlader rum til personlig indretning, men brydes også af detaljer i egetræ, der bl.a. markerer de døre og vinduer, der kan åbnes.
  • På første sal indrammes den skønne udsigt i et afslappende loungeområde.
  • Vinduet mod vejen er 4 meter bredt og uden sprosser, hvilket giver et uforstyrret udsyn.
  • Glasværnet der omgrænser terrassen på første sal er trukket lidt ind fra facaden. Det skaber plads til et grønt bånd på ydersiden.
  • Bygningens udformning af den øverste etage skaber delvist overdækkede terrasser på begge sider af huset og skærmer træfacaden, som derved får en længere levetid.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›