Huset fra haven

Bliv ringet op gratis af Tom Mose Petersen

Skriv en besked herunder eller ring

Huset i haven

Tilbygning til fritliggende hus

Den gamle bungalow fra 1934 manglede primært plads og relation til haven. Den oprindelige bolig blev indrettet med værelser, ny entré, bad og toilet. Entré og fordelingsrum blev placeret i det oprindelige køkken, hvorfra der er adgang til det nye køkken/alrum med opholdstue, spiseplads og køkken med direkte udsyn til haven. Tilbygningens gulvplan er i niveau med haven - og taget er i højde med taget på den oprindelige bungalow. Der er således lyst og højt til loftet i boligens nye fællesrum.

Energi og miljø

Tilbygningen til bungalowen medførte, at hele taget blev fornyet og isoleret efter nutidens krav. Husets oprindelige karakter blev bevaret, og boligarealet fordoblet, mens udgiften til varme er fastholdt.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Tom Mose Petersen, STOCK 35

Det kan altid betale sig at få et godt råd, inden en byggesag påbegyndes – det...

Se billeder af projektet

Den gamle bungalow fra 1934 manglede primært plads og relation til haven. Den oprindelige bolig blev indrettet med værelser, ny entré, bad og toilet. Entré og fordelingsrum blev placeret i det oprindelige køkken, hvorfra der er adgang til det nye køkken/alrum med opholdstue, spiseplads og køkken med direkte udsyn til haven. Tilbygningens gulvplan er i niveau med haven - og taget er i højde med taget på den oprindelige bungalow. Der er således lyst og højt til loftet i boligens nye fællesrum.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Huset i haven, Facade

Husets oprindelige stil fra 1930'erne er bevaret. Boligen er blot blevet større og åbnet mod haven.

Den gamle bungalow fra 1934 manglede primært plads og relation til haven. Den oprindelige bolig blev indrettet med værelser, ny entré, bad og toilet. Entré og fordelingsrum blev placeret i det oprindelige køkken, hvorfra der er adgang til det nye køkken/alrum med opholdstue, spiseplads og køkken med direkte udsyn til haven. Tilbygningens gulvplan er i niveau med haven - og taget er i højde med taget på den oprindelige bungalow. Der er således lyst og højt til loftet i boligens nye fællesrum.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Huset i haven, Stue

I et hjørne af stuen er der indrettet en arbejdsplads med sidelys fra haven.

Den gamle bungalow fra 1934 manglede primært plads og relation til haven. Den oprindelige bolig blev indrettet med værelser, ny entré, bad og toilet. Entré og fordelingsrum blev placeret i det oprindelige køkken, hvorfra der er adgang til det nye køkken/alrum med opholdstue, spiseplads og køkken med direkte udsyn til haven. Tilbygningens gulvplan er i niveau med haven - og taget er i højde med taget på den oprindelige bungalow. Der er således lyst og højt til loftet i boligens nye fællesrum.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Huset i haven, Facade

Husets hjørner åbner sig op mod haven.

Den gamle bungalow fra 1934 manglede primært plads og relation til haven. Den oprindelige bolig blev indrettet med værelser, ny entré, bad og toilet. Entré og fordelingsrum blev placeret i det oprindelige køkken, hvorfra der er adgang til det nye køkken/alrum med opholdstue, spiseplads og køkken med direkte udsyn til haven. Tilbygningens gulvplan er i niveau med haven - og taget er i højde med taget på den oprindelige bungalow. Der er således lyst og højt til loftet i boligens nye fællesrum.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Huset i haven, Køkken

Spiseplads i køkken/alrummet - højt og luftigt.

Den gamle bungalow fra 1934 manglede primært plads og relation til haven. Den oprindelige bolig blev indrettet med værelser, ny entré, bad og toilet. Entré og fordelingsrum blev placeret i det oprindelige køkken, hvorfra der er adgang til det nye køkken/alrum med opholdstue, spiseplads og køkken med direkte udsyn til haven. Tilbygningens gulvplan er i niveau med haven - og taget er i højde med taget på den oprindelige bungalow. Der er således lyst og højt til loftet i boligens nye fællesrum.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Huset i haven, Køkken

Kogeøen adskiller køkkenzonen fra spisepladsen.

Den gamle bungalow fra 1934 manglede primært plads og relation til haven. Den oprindelige bolig blev indrettet med værelser, ny entré, bad og toilet. Entré og fordelingsrum blev placeret i det oprindelige køkken, hvorfra der er adgang til det nye køkken/alrum med opholdstue, spiseplads og køkken med direkte udsyn til haven. Tilbygningens gulvplan er i niveau med haven - og taget er i højde med taget på den oprindelige bungalow. Der er således lyst og højt til loftet i boligens nye fællesrum.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Huset i haven, Køkken

Køkken og opholdsstue er adskilt af en skydedør.

Den gamle bungalow fra 1934 manglede primært plads og relation til haven. Den oprindelige bolig blev indrettet med værelser, ny entré, bad og toilet. Entré og fordelingsrum blev placeret i det oprindelige køkken, hvorfra der er adgang til det nye køkken/alrum med opholdstue, spiseplads og køkken med direkte udsyn til haven. Tilbygningens gulvplan er i niveau med haven - og taget er i højde med taget på den oprindelige bungalow. Der er således lyst og højt til loftet i boligens nye fællesrum.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Huset i haven, Stue

Et kig mod haven.

Den gamle bungalow fra 1934 manglede primært plads og relation til haven. Den oprindelige bolig blev indrettet med værelser, ny entré, bad og toilet. Entré og fordelingsrum blev placeret i det oprindelige køkken, hvorfra der er adgang til det nye køkken/alrum med opholdstue, spiseplads og køkken med direkte udsyn til haven. Tilbygningens gulvplan er i niveau med haven - og taget er i højde med taget på den oprindelige bungalow. Der er således lyst og højt til loftet i boligens nye fællesrum.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Huset i haven, Stue

Tilbygning som isometri - køkken, spiseplads og opholdsstue i ét.

  • Husets oprindelige stil fra 1930'erne er bevaret. Boligen er blot blevet større og åbnet mod haven.
  • I et hjørne af stuen er der indrettet en arbejdsplads med sidelys fra haven.
  • Husets hjørner åbner sig op mod haven.
  • Spiseplads i køkken/alrummet - højt og luftigt.
  • Kogeøen adskiller køkkenzonen fra spisepladsen.
  • Køkken og opholdsstue er adskilt af en skydedør.
  • Et kig mod haven.
  • Tilbygning som isometri - køkken, spiseplads og opholdsstue i ét.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›