træhus i skoven

Bliv ringet op gratis af Hanne Lind-Bonderup

Skriv en besked herunder eller ring

Huset i skoven

Nybygget fritliggende hus

Villaen er beliggende på en stor naturgrund trukket tilbage fra vejen. Hovedbygningen og de tilhørende terrasser er placeret på det højeste sted på grunden, og der er direkte udgang fra boligen ud i det omgivende landskab. Eftersom terrænet falder, hæver bygningen sig på stolper, således at der fra de udendørs gangarealer er nogle trin ned til havegangen.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Hanne Lind-Bonderup, Tegnestuen LBB3

Nysgerrighed, socialt og miljøbevidst engagement, omhyggelig programmering og...

Se billeder af projektet

træhus i skoven
Huset i skoven

Vinduesbåndet i tagryggen bringer et blødt dagslys ind i boligen og giver et kig op til den blå himmel i hele bygningens længde

træhuset i skoven
Huset i skoven

Villaen er beliggende på en stor naturgrund trukket tilbage fra vejen. Hovedbygningen og de tilhørende terrasser er placeret på det højeste sted på grunden, og der er direkte udgang fra boligen ud i det omgivende landskab.

køkken i træhuset
Huset i skoven

Vinduesbåndet i tagryggen bringer et blødt dagslys ind i boligen og giver et kig op til den blå himmel i hele bygningens længde. Indenfor er materialerne lyse og gennemgående - på særligt udvalgte steder er naturen bragt ind - eksempelvis den store marmor

køkken i huset i skoven
Huset i skoen

De høje vinduer og dobbelte skydedøre giver udsyn til skoven fra alle rum - og der kan så let som ingenting åbnes op, så skovens lyde og dufte lukkes indenfor.

Huset i skoven
Huset i skoven

Eftersom terrænet falder, hæver bygningen sig på stolper, således at der fra de udendørs gangarealer er nogle trin ned til havegangen. Fra den terrasse, der ligger i læ af de disponible rum og værksted, er der således en fin udsigt ned over plænen og udsy

ophold i Huset i skoven
Huset i skoven

Vinduesbåndet i tagryggen bringer et blødt dagslys ind i boligen og giver et kig op til den blå himmel i hele bygningens længde. De høje vinduer og dobbelte skydedøre giver udsyn til skoven fra alle rum - og der kan så let som ingenting åbnes op, så skove

Huset i skoven
Huset i skoven

Den lodrette træbeklædning spiller fint op imod husets vandrette linjer, og sammen med døre/vinduer der går helt ned til terrassedækket giver det boligen et meget let udtryk - elegant svævende over alt det grønne.

Huset i skoven
Huset i skoven

Villaen er beliggende på en stor naturgrund trukket tilbage fra vejen. Hovedbygningen og de tilhørende terrasser er placeret på det højeste sted på grunden, og der er direkte udgang fra boligen ud i det omgivende landskab.

  • Thumbnail af træhus i skoven
  • Thumbnail af træhuset i skoven
  • Thumbnail af køkken i træhuset
  • Thumbnail af køkken i huset i skoven
  • Thumbnail af Huset i skoven
  • Thumbnail af ophold i Huset i skoven
  • Thumbnail af Huset i skoven
  • Thumbnail af Huset i skoven
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›