Ombygning af hus i skoven.

Bliv ringet op gratis af Jørgen Dahlgaard

Skriv en besked herunder eller ring

Huset ved skovsøen

Ombygning af fritliggende hus

Den idylliske beliggenhed med udsigt til en skovsø fik familien til at falde for det lidt triste parcelhus fra 1960'erne. Før familien kunne flytte ind, krævede det dog en total forvandling af hus og grund.
Ombygningen er præsenteret i Bedre Hjem nr. 7, november 2012.

Energi og miljø

Huset opfylder BR-krav. Herudover er der ikke lavet energibesparende tiltag.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Jørgen Dahlgaard, Dahlgaards Tegnestue

Siden 1996 har jeg været indehaver af Dahlgaards Tegnestue. Før min...

Se billeder af projektet

Den idylliske beliggenhed med udsigt til en skovsø fik familien til at falde for det lidt triste parcelhus fra 1960'erne. Før familien kunne flytte ind, krævede det dog en total forvandling af hus og grund.
Ombygningen er præsenteret i Bedre Hjem nr. 7, november 2012.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Huset ved skovsøen, Facade

Den høje beliggenhed sikrer familien privatliv, selvom skovvejen ligger forholdsvis tæt på.

Den idylliske beliggenhed med udsigt til en skovsø fik familien til at falde for det lidt triste parcelhus fra 1960'erne. Før familien kunne flytte ind, krævede det dog en total forvandling af hus og grund.
Ombygningen er præsenteret i Bedre Hjem nr. 7, november 2012.,  Ombygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Huset ved skovsøen, Terrasse/altan

Den store terrasse giver familien rige udfoldelsesmuligheder.

Den idylliske beliggenhed med udsigt til en skovsø fik familien til at falde for det lidt triste parcelhus fra 1960'erne. Før familien kunne flytte ind, krævede det dog en total forvandling af hus og grund.
Ombygningen er præsenteret i Bedre Hjem nr. 7, november 2012.,  Ombygning, Fritliggende hus, Haveplan
Huset ved skovsøen, Haveplan

Det oprindelige hus fra 1960'erne fik en kærlig hånd.

Den idylliske beliggenhed med udsigt til en skovsø fik familien til at falde for det lidt triste parcelhus fra 1960'erne. Før familien kunne flytte ind, krævede det dog en total forvandling af hus og grund.
Ombygningen er præsenteret i Bedre Hjem nr. 7, november 2012.,  Ombygning, Fritliggende hus, Haveplan
Huset ved skovsøen, Haveplan

Her kan man se, hvordan huset så ud før ombygningen. Familien faldt for den flotte beliggenhed, men det krævede et byggeprojekt, inden de kunne flytte ind.

Den idylliske beliggenhed med udsigt til en skovsø fik familien til at falde for det lidt triste parcelhus fra 1960'erne. Før familien kunne flytte ind, krævede det dog en total forvandling af hus og grund.
Ombygningen er præsenteret i Bedre Hjem nr. 7, november 2012.,  Ombygning, Fritliggende hus, Haveplan
Huset ved skovsøen, Haveplan

Som man kan se, har huset gennemgået en stor forvandling i forbindelse med ombygning. Der blev også tyndet ud i træerne på grunden, så familien kunne få luft.

Den idylliske beliggenhed med udsigt til en skovsø fik familien til at falde for det lidt triste parcelhus fra 1960'erne. Før familien kunne flytte ind, krævede det dog en total forvandling af hus og grund.
Ombygningen er præsenteret i Bedre Hjem nr. 7, november 2012.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Huset ved skovsøen, Facade

Hovedindgang og blomster på terrassen.

Den idylliske beliggenhed med udsigt til en skovsø fik familien til at falde for det lidt triste parcelhus fra 1960'erne. Før familien kunne flytte ind, krævede det dog en total forvandling af hus og grund.
Ombygningen er præsenteret i Bedre Hjem nr. 7, november 2012.,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Huset ved skovsøen, Køkken

De store opholdsrum er orienteret mod lyset og udsigten.

Den idylliske beliggenhed med udsigt til en skovsø fik familien til at falde for det lidt triste parcelhus fra 1960'erne. Før familien kunne flytte ind, krævede det dog en total forvandling af hus og grund.
Ombygningen er præsenteret i Bedre Hjem nr. 7, november 2012.,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Huset ved skovsøen, Stue

Store vinduespartier giver frit udsyn til skoven og skovsøen.

Den idylliske beliggenhed med udsigt til en skovsø fik familien til at falde for det lidt triste parcelhus fra 1960'erne. Før familien kunne flytte ind, krævede det dog en total forvandling af hus og grund.
Ombygningen er præsenteret i Bedre Hjem nr. 7, november 2012.,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Huset ved skovsøen, Køkken

Opholdsrummet her er sænket fire trin for at skabe større rumhøjde og bedre udsigt i den bagerste del af lokalet.

Den idylliske beliggenhed med udsigt til en skovsø fik familien til at falde for det lidt triste parcelhus fra 1960'erne. Før familien kunne flytte ind, krævede det dog en total forvandling af hus og grund.
Ombygningen er præsenteret i Bedre Hjem nr. 7, november 2012.,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Huset ved skovsøen, Stue

Fra børnenes legehjørne har man udsigt til søen og skoven hen over de øvrige opholdsrum. Et stort ovenlysbånd sikrer dagslys til rummet.

Den idylliske beliggenhed med udsigt til en skovsø fik familien til at falde for det lidt triste parcelhus fra 1960'erne. Før familien kunne flytte ind, krævede det dog en total forvandling af hus og grund.
Ombygningen er præsenteret i Bedre Hjem nr. 7, november 2012.,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Huset ved skovsøen, Køkken

De store glaspartier med skydedøre sikrer et flot samspil mellem opholdsrummene og skovsøen.

  • Den høje beliggenhed sikrer familien privatliv, selvom skovvejen ligger forholdsvis tæt på.
  • Den store terrasse giver familien rige udfoldelsesmuligheder.
  • Det oprindelige hus fra 1960'erne fik en kærlig hånd.
  • Her kan man se, hvordan huset så ud før ombygningen. Familien faldt for den flotte beliggenhed, men det krævede et byggeprojekt, inden de kunne flytte ind.
  • Som man kan se, har huset gennemgået en stor forvandling i forbindelse med ombygning. Der blev også tyndet ud i træerne på grunden, så familien kunne få luft.
  • Hovedindgang og blomster på terrassen.
  • De store opholdsrum er orienteret mod lyset og udsigten.
  • Store vinduespartier giver frit udsyn til skoven og skovsøen.
  • Opholdsrummet her er sænket fire trin for at skabe større rumhøjde og bedre udsigt i den bagerste del af lokalet.
  • Fra børnenes legehjørne har man udsigt til søen og skoven hen over de øvrige opholdsrum. Et stort ovenlysbånd sikrer dagslys til rummet.
  • De store glaspartier med skydedøre sikrer et flot samspil mellem opholdsrummene og skovsøen.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.