Bliv ringet op gratis af Jesper Korf

Skriv en besked herunder eller ring

I et med naturen

Ombygning af landejendom

Villaen er en ombygning af en eksisterende landejendom, flot belligende i en skovlysning i Hammer Bakker i Nordjylland.

Energi og miljø

BE15

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Flere rum
  • Bedre dagslys

Jesper Korf, N+P ARKITEKTUR ApS

Et hus er ikke noget statisk – afsluttet. Det er rammen om et levende indhold,…

Se billeder af projektet

Villaen er en ombygning af en eksisterende landejendom, flot belligende i en skovlysning i Hammer Bakker i Nordjylland.,  Ombygning, Landejendom, Facade
I et med naturen, Facade

Husets øverste etage er beklædt med kobber som falder flot ind i omgivelserne.

Villaen er en ombygning af en eksisterende landejendom, flot belligende i en skovlysning i Hammer Bakker i Nordjylland.,  Ombygning, Landejendom, Værelse
I et med naturen, Værelse

Alle værelser på 1. sal har franske altaner. Vinduerne er hævet 30 cm, så der opstår en lille siddeplads ved vinduet.

Villaen er en ombygning af en eksisterende landejendom, flot belligende i en skovlysning i Hammer Bakker i Nordjylland.,  Ombygning, Landejendom, Stue
I et med naturen, Stue

Den rustikke skorsten er beklædt med skifer. Skorstenen fungerer desuden som rumdeler mellem stue og køkken.

Villaen er en ombygning af en eksisterende landejendom, flot belligende i en skovlysning i Hammer Bakker i Nordjylland.,  Ombygning, Landejendom, Stue
I et med naturen, Stue

I skorstenen er der indarbejdet en lille siddeniche.

Villaen er en ombygning af en eksisterende landejendom, flot belligende i en skovlysning i Hammer Bakker i Nordjylland.,  Ombygning, Landejendom, Facade
I et med naturen, Facade

De store glaspartier i stueetagen sikre at naturen kommer helt ind i huset.

Villaen er en ombygning af en eksisterende landejendom, flot belligende i en skovlysning i Hammer Bakker i Nordjylland.,  Ombygning, Landejendom, Entré
I et med naturen, Entré

Fra entréen er der kig til omgivelserne.

Villaen er en ombygning af en eksisterende landejendom, flot belligende i en skovlysning i Hammer Bakker i Nordjylland.,  Ombygning, Landejendom, Facade
I et med naturen, Facade

Detalje mellem vinduer og væg.

Villaen er en ombygning af en eksisterende landejendom, flot belligende i en skovlysning i Hammer Bakker i Nordjylland.,  Ombygning, Landejendom, Facade
I et med naturen, Facade

Indgangspartiet er markeret med en stor kvist der skærer sig igennem husets to etager.

Villaen er en ombygning af en eksisterende landejendom, flot belligende i en skovlysning i Hammer Bakker i Nordjylland.,  Ombygning, Landejendom, Terrasse/altan
I et med naturen, Terrasse/altan

Husets materialer er nøje afstemt med farveskalaen i omgivelserne. Det var ønsket at skabe en ydmyg villa der på trods af sin størrelse ikke "råbte" op.
Tagfladen er beklædt med skifer, ligesom skorstenen. Vinduerne er i olieret eg.

Villaen er en ombygning af en eksisterende landejendom, flot belligende i en skovlysning i Hammer Bakker i Nordjylland.,  Ombygning, Landejendom, Facade
I et med naturen, Facade

Husets materialer er nøje afstemt med farveskalaen i omgivelserne. Det var ønsket at skabe en ydmyg villa der på trods af sin størrelse ikke "råbte" op.
Tagfladen er beklædt med skifer, ligesom skorstenen. Vinduerne er i olieret eg.

Villaen er en ombygning af en eksisterende landejendom, flot belligende i en skovlysning i Hammer Bakker i Nordjylland.,  Ombygning, Landejendom, Facade
I et med naturen, Facade

Bagerst i haven er der opført et lille gæstehus som en miniudgave af hovedhuset.

Villaen er en ombygning af en eksisterende landejendom, flot belligende i en skovlysning i Hammer Bakker i Nordjylland.,  Ombygning, Landejendom, Entré
I et med naturen, Entré

Familien rummer 5 medlemmer, så det kræver god plads.

Villaen er en ombygning af en eksisterende landejendom, flot belligende i en skovlysning i Hammer Bakker i Nordjylland.,  Ombygning, Landejendom, Facade
I et med naturen, Facade

Den eksisterende bolig som den så ud før ombygningen.

  • Husets øverste etage er beklædt med kobber som falder flot ind i omgivelserne.
  • Alle værelser på 1. sal har franske altaner. Vinduerne er hævet 30 cm, så der opstår en lille siddeplads ved vinduet.
  • Den rustikke skorsten er beklædt med skifer. Skorstenen fungerer desuden som rumdeler mellem stue og køkken.
  • I skorstenen er der indarbejdet en lille siddeniche.
  • De store glaspartier i stueetagen sikre at naturen kommer helt ind i huset.
  • Fra entréen er der kig til omgivelserne.
  • Detalje mellem vinduer og væg.
  • Indgangspartiet er markeret med en stor kvist der skærer sig igennem husets to etager.
  • Husets materialer er nøje afstemt med farveskalaen i omgivelserne. Det var ønsket at skabe en ydmyg villa der på trods af sin størrelse ikke "råbte" op.
Tagfladen er beklædt med skifer, ligesom skorstenen. Vinduerne er i olieret eg.
  • Husets materialer er nøje afstemt med farveskalaen i omgivelserne. Det var ønsket at skabe en ydmyg villa der på trods af sin størrelse ikke "råbte" op.
Tagfladen er beklædt med skifer, ligesom skorstenen. Vinduerne er i olieret eg.
  • Bagerst i haven er der opført et lille gæstehus som en miniudgave af hovedhuset.
  • Familien rummer 5 medlemmer, så det kræver god plads.
  • Den eksisterende bolig som den så ud før ombygningen.
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›