Bliv ringet op gratis af Claus Reinholdt

Skriv en besked herunder eller ring

I skovbrynet

Nybygget fritliggende hus

Huset rejser sig op mod skoven.

Energi og miljø

Opfylder til fulde BR15´s krav om minimalt energiforbrug.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Familievenlige løsninger
  • Ældrevenligt design

Claus Reinholdt, Tegnestuen Claus Reinholdt

Udgangspunktet for den arkitektoniske løsning er altid de ønsker og krav, du har...

Se billeder af projektet

Huset rejser sig op mod skoven. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
I skovbrynet, Stue

Reolvæg med pejs.

Huset rejser sig op mod skoven. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
I skovbrynet, Facade

Facade med flere vinduesstørrelser.

Huset rejser sig op mod skoven. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
I skovbrynet, Facade

Facade set fra indkørsel.

Huset rejser sig op mod skoven. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
I skovbrynet, Stue

Kig til skov og have.

Huset rejser sig op mod skoven. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Entré
I skovbrynet, Entré

Fra entre til køkken og spisestue.

Huset rejser sig op mod skoven. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Bad/toilet
I skovbrynet, Bad/toilet

Gæstetoilet med højtsiddende vindue mod entre.

  • Reolvæg med pejs.
  • Facade med flere vinduesstørrelser.
  • Facade set fra indkørsel.
  • Kig til skov og have.
  • Fra entre til køkken og spisestue.
  • Gæstetoilet med højtsiddende vindue mod entre.
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›