lavenergihus, passiv hus, glas, glasfacade, enfamiliehus, villa, parcelhus, arkitekt, arkitekttegnet, rummelighed, enkelhed, terrasse, plads, vinduer, ovenlys, ombygning, renovering, have, zinktag, terrasse, tagbolig, tagterrasse, hanebånd, trægulve, køkk

Bliv ringet op gratis af Werner Thomas Mathies

Skriv en besked herunder eller ring

Inddragelse af tørreloft til bolig

Udnyttet loft i lejlighed

Bygherre ønskede mere plads på grund af familieforøgelse. Som alternativ til køb af en større lejlighed eller hus valgte familien at inddrage tørreloftet til beboelse, i forbindelse med at etageejendommen skulle have nyt tag.
Ved at flytte køkken og opholdsarealer op til lyset og udsigten under taget er der blevet frigjort areal til nye værelser i den eksisterende bolig.

LÆS MERE HER:
http://www.business.dk/her-er-lyst-paa-toppen

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Flere rum
  • Bedre dagslys

Werner Thomas Mathies, Mathies Holding ApS

Kendetegnende resultater fra mit arbejde er huse med funktionelle planløsninger,...

Se billeder af projektet

Bygherre ønskede mere plads på grund af familieforøgelse. Som alternativ til køb af en større lejlighed eller hus valgte familien at inddrage tørreloftet til beboelse, i forbindelse med at etageejendommen skulle have nyt tag. 
Ved at flytte køkken og opholdsarealer op til lyset og udsigten under taget er der blevet frigjort areal til nye værelser i den eksisterende bolig.

LÆS MERE HER:
http://www.business.dk/her-er-lyst-paa-toppen,  Udnyttet loft, Lejlighed, Stue
Inddragelse af tørreloft til bolig, Stue

De oprindelige hanebåndsspær er bevaret, og ovenlysene er placeret over og under hanebåndet. I modsatte side af rummet er der et glasparti mod tagterrassen, så rummet modtager lys fra to sider. Fra ovenlysvinduerne er der fri udsigt til Københavns spire

Bygherre ønskede mere plads på grund af familieforøgelse. Som alternativ til køb af en større lejlighed eller hus valgte familien at inddrage tørreloftet til beboelse, i forbindelse med at etageejendommen skulle have nyt tag. 
Ved at flytte køkken og opholdsarealer op til lyset og udsigten under taget er der blevet frigjort areal til nye værelser i den eksisterende bolig.

LÆS MERE HER:
http://www.business.dk/her-er-lyst-paa-toppen,  Udnyttet loft, Lejlighed, Stue
Inddragelse af tørreloft til bolig, Stue

Fra tagterrassen er der udsyn til himmelrummet og dagslysets skiftende rytme.

Bygherre ønskede mere plads på grund af familieforøgelse. Som alternativ til køb af en større lejlighed eller hus valgte familien at inddrage tørreloftet til beboelse, i forbindelse med at etageejendommen skulle have nyt tag. 
Ved at flytte køkken og opholdsarealer op til lyset og udsigten under taget er der blevet frigjort areal til nye værelser i den eksisterende bolig.

LÆS MERE HER:
http://www.business.dk/her-er-lyst-paa-toppen,  Udnyttet loft, Lejlighed, Stue
Inddragelse af tørreloft til bolig, Stue

For at give frit udsyn, også mens man sidder ned, er der anvendt høje ovenlysvinduer, som er placeret tæt på gulvet. De højtsiddende vinduer tæt på kip, giver lys på loftfladerne over tagterrassens facadeparti - herfra kastes reflekslys videre ud i rummet

Bygherre ønskede mere plads på grund af familieforøgelse. Som alternativ til køb af en større lejlighed eller hus valgte familien at inddrage tørreloftet til beboelse, i forbindelse med at etageejendommen skulle have nyt tag. 
Ved at flytte køkken og opholdsarealer op til lyset og udsigten under taget er der blevet frigjort areal til nye værelser i den eksisterende bolig.

LÆS MERE HER:
http://www.business.dk/her-er-lyst-paa-toppen,  Udnyttet loft, Lejlighed, Facade
Inddragelse af tørreloft til bolig, Facade

Tagterrassen følger hele loftrummets udstrækning. Boligens m2 udvides fra forår til efterår hvor tagterrassen tages i brug og transformeres til en grøn oase i byen.

Bygherre ønskede mere plads på grund af familieforøgelse. Som alternativ til køb af en større lejlighed eller hus valgte familien at inddrage tørreloftet til beboelse, i forbindelse med at etageejendommen skulle have nyt tag. 
Ved at flytte køkken og opholdsarealer op til lyset og udsigten under taget er der blevet frigjort areal til nye værelser i den eksisterende bolig.

LÆS MERE HER:
http://www.business.dk/her-er-lyst-paa-toppen,  Udnyttet loft, Lejlighed, Facade
Inddragelse af tørreloft til bolig, Facade

Ejendommen har fået en "ny" facade. Mulighederne for at skabe et levende uderum midt i byen er til stede.

  • De oprindelige hanebåndsspær er bevaret, og ovenlysene er placeret over og under hanebåndet. I modsatte side af rummet er der et glasparti mod tagterrassen, så rummet modtager lys fra to sider.  Fra ovenlysvinduerne er der fri udsigt til Københavns spire
  • Fra tagterrassen er der udsyn til himmelrummet og dagslysets skiftende rytme.
  • For at give frit udsyn, også mens man sidder ned, er der anvendt høje ovenlysvinduer, som er placeret tæt på gulvet. De højtsiddende vinduer tæt på kip, giver lys på loftfladerne over tagterrassens facadeparti - herfra kastes reflekslys videre ud i rummet
  • Tagterrassen følger hele loftrummets udstrækning. Boligens m2 udvides fra forår til efterår hvor tagterrassen tages i brug og transformeres til en grøn oase i byen.
  • Ejendommen har fået en "ny" facade. Mulighederne for at skabe et levende uderum midt i byen er til stede.
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›