cedertræ,

Bliv ringet op gratis af Rasmus Bak

Skriv en besked herunder eller ring

Inside out

Nybygget fritliggende hus

Boligen er opført som en kubisk cedertræsæske, der lukker op for naturen, der trækkes ind sammen med den tilbagetrukne facade. Ude og inde smelter sammen i den overdækkede terrasse, der ved materialeoverflader understreges som et arkitektonisk greb.
Boligens fællesfunktioner er placeret på 1 salen, hvor man fra stuen ledes mod udsigten og himlen ved et stort ovenlys centralt i huset.

Energi og miljø

Træbeklædningen af cedertræ skaber vedligeholdelsesfrie facader.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Rasmus Bak, BAKS ARKITEKTER

Det handler om helhed · Det hele er en detalje Hos Baks Arkitekter arbejder...

Se billeder af projektet

Boligen er opført som en kubisk cedertræsæske, der lukker op for naturen, der trækkes ind sammen med den tilbagetrukne facade. Ude og inde smelter sammen i den overdækkede terrasse, der ved materialeoverflader understreges som et arkitektonisk greb.
Boligens fællesfunktioner er placeret på 1 salen, hvor man fra stuen ledes mod udsigten og himlen ved et stort ovenlys centralt i huset.   ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Inside out, Facade

Ved ankomst til stedet åbner boligen sig gradvist op. Der er arbejdet med hjørnet som arkitektonisk virkemiddel.

Boligen er opført som en kubisk cedertræsæske, der lukker op for naturen, der trækkes ind sammen med den tilbagetrukne facade. Ude og inde smelter sammen i den overdækkede terrasse, der ved materialeoverflader understreges som et arkitektonisk greb.
Boligens fællesfunktioner er placeret på 1 salen, hvor man fra stuen ledes mod udsigten og himlen ved et stort ovenlys centralt i huset.   ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Inside out, Facade

Den tilbagetrukne facade skaber en kontrastfuld overgangszone, hvor inde og ude smelter sammen.

Boligen er opført som en kubisk cedertræsæske, der lukker op for naturen, der trækkes ind sammen med den tilbagetrukne facade. Ude og inde smelter sammen i den overdækkede terrasse, der ved materialeoverflader understreges som et arkitektonisk greb.
Boligens fællesfunktioner er placeret på 1 salen, hvor man fra stuen ledes mod udsigten og himlen ved et stort ovenlys centralt i huset.   ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Inside out, Facade

Fra boligens fællesfunktioner på 1. salen orienteres man automatisk mod udsigten. Derudover er husets kerne forsynet med et stort ovenlysvindue.

  • Ved ankomst til stedet åbner boligen sig gradvist op. Der er arbejdet med hjørnet som arkitektonisk virkemiddel.
  • Den tilbagetrukne facade skaber en kontrastfuld overgangszone, hvor inde og ude smelter sammen.
  • Fra boligens fællesfunktioner på 1. salen orienteres man automatisk mod udsigten. Derudover er husets kerne forsynet med et stort ovenlysvindue.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.