Køkkenet med intergreret emfang i loftet

Bliv ringet op gratis af Thomas Hjort

Skriv en besked herunder eller ring

Istandsættelse og renovering fra kælder til kvist i byhus fra 20'erne

Ombygning af byhus

Et kombineret dødsbo og håndværkertilbud med tangmåtter som eneste isolering var den udfordring de nye boligejere i Københavns Nordvestkvarter stod over for. Alt var slidt og umoderne, til gengæld fik familien en masse m2 og oprindelige detaljer i det charmerende byhus. Projektet var omfangsrigt. Alle overflader blev renoveret, el- og VVS-installationer samt køkken blev udskiftet og så fik tofamiliehuset en ny æra. Bag huset ligger en hyggelig gårdhave med adgang til en mindre sydvestvendt have.

Energi og miljø

Taget er understrøget og isoleret efter BR15 krav. Vindpresset i etageadskillelsen er stoppet, der er hulmursisoleret og fjernvarmefyret er kalibreret. Vandvarmeren er renset for kalk og rust og ny timer på cirkulationspumpen til det varme brugsvand.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Sundere indeklima
  • Familievenlige løsninger

Thomas Hjort, m4 Arkitekter P/S

I mit arbejde med boligprojekterne arbejder jeg med stor respekt for dine...

Se billeder af projektet

Et kombineret dødsbo og håndværkertilbud med tangmåtter som eneste isolering var den udfordring de nye boligejere i Københavns Nordvestkvarter stod over for. Alt var slidt og umoderne, til gengæld fik familien en masse m2 og oprindelige detaljer i det charmerende byhus. Projektet var omfangsrigt. Alle overflader blev renoveret, el- og VVS-installationer samt køkken blev udskiftet og så fik tofamiliehuset en ny æra. Bag huset ligger en hyggelig gårdhave med adgang til en mindre sydvestvendt have.,  Ombygning, Byhus, Køkken
Istandsættelse og renovering fra kælder til kvist i byhus fra 20'erne, Køkken

En væg måtte fjernes for at få tilstrækkelig plads til et funktionelt køkken. Emfanget er integreret i
loftet og højskabene holdes på den ene væg, så familien får fuldt udbytte af dagslyset.
Foto: Christina Kayser Onsgaard

Et kombineret dødsbo og håndværkertilbud med tangmåtter som eneste isolering var den udfordring de nye boligejere i Københavns Nordvestkvarter stod over for. Alt var slidt og umoderne, til gengæld fik familien en masse m2 og oprindelige detaljer i det charmerende byhus. Projektet var omfangsrigt. Alle overflader blev renoveret, el- og VVS-installationer samt køkken blev udskiftet og så fik tofamiliehuset en ny æra. Bag huset ligger en hyggelig gårdhave med adgang til en mindre sydvestvendt have.,  Ombygning, Byhus, Køkken
Istandsættelse og renovering fra kælder til kvist i byhus fra 20'erne, Køkken

FØR renoveringen af køkkenet. Det originale køkken som det har set ud og fungeret i årtier.
FØR foto: m3arkitekter.dk

Et kombineret dødsbo og håndværkertilbud med tangmåtter som eneste isolering var den udfordring de nye boligejere i Københavns Nordvestkvarter stod over for. Alt var slidt og umoderne, til gengæld fik familien en masse m2 og oprindelige detaljer i det charmerende byhus. Projektet var omfangsrigt. Alle overflader blev renoveret, el- og VVS-installationer samt køkken blev udskiftet og så fik tofamiliehuset en ny æra. Bag huset ligger en hyggelig gårdhave med adgang til en mindre sydvestvendt have.,  Ombygning, Byhus, Køkken
Istandsættelse og renovering fra kælder til kvist i byhus fra 20'erne, Køkken

Det originale køkken var snævert og indelukket. Med renoveringen er det blevet funktionelt og hverdagspraktisk. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Et kombineret dødsbo og håndværkertilbud med tangmåtter som eneste isolering var den udfordring de nye boligejere i Københavns Nordvestkvarter stod over for. Alt var slidt og umoderne, til gengæld fik familien en masse m2 og oprindelige detaljer i det charmerende byhus. Projektet var omfangsrigt. Alle overflader blev renoveret, el- og VVS-installationer samt køkken blev udskiftet og så fik tofamiliehuset en ny æra. Bag huset ligger en hyggelig gårdhave med adgang til en mindre sydvestvendt have.,  Ombygning, Byhus, Køkken
Istandsættelse og renovering fra kælder til kvist i byhus fra 20'erne, Køkken

Spisestuen i direkte forbindelse med køkkenet. Den franske terrassedør giver både et fint kig til haven og en masse dagslys. Vinduespakningerne er udskiftet i hele boligen og der er sat energiglas i alle forsatsvinduerne på de originale vinduespartier.

Et kombineret dødsbo og håndværkertilbud med tangmåtter som eneste isolering var den udfordring de nye boligejere i Københavns Nordvestkvarter stod over for. Alt var slidt og umoderne, til gengæld fik familien en masse m2 og oprindelige detaljer i det charmerende byhus. Projektet var omfangsrigt. Alle overflader blev renoveret, el- og VVS-installationer samt køkken blev udskiftet og så fik tofamiliehuset en ny æra. Bag huset ligger en hyggelig gårdhave med adgang til en mindre sydvestvendt have.,  Ombygning, Byhus, Indgangsparti
Istandsættelse og renovering fra kælder til kvist i byhus fra 20'erne, Indgangsparti

Entreen er blevet lys og spejlene hjælper dagslyset med at trænge dybere ind i rummet. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Et kombineret dødsbo og håndværkertilbud med tangmåtter som eneste isolering var den udfordring de nye boligejere i Københavns Nordvestkvarter stod over for. Alt var slidt og umoderne, til gengæld fik familien en masse m2 og oprindelige detaljer i det charmerende byhus. Projektet var omfangsrigt. Alle overflader blev renoveret, el- og VVS-installationer samt køkken blev udskiftet og så fik tofamiliehuset en ny æra. Bag huset ligger en hyggelig gårdhave med adgang til en mindre sydvestvendt have.,  Ombygning, Byhus, Indgangsparti
Istandsættelse og renovering fra kælder til kvist i byhus fra 20'erne, Indgangsparti

Trapperummet er nænsomt renoveret. Den oprindelige linoleum er frisket op, håndlisten poleret og
undervæggene har fået en matchende kulør.
Foto: Christina Kayser Onsgaard

Et kombineret dødsbo og håndværkertilbud med tangmåtter som eneste isolering var den udfordring de nye boligejere i Københavns Nordvestkvarter stod over for. Alt var slidt og umoderne, til gengæld fik familien en masse m2 og oprindelige detaljer i det charmerende byhus. Projektet var omfangsrigt. Alle overflader blev renoveret, el- og VVS-installationer samt køkken blev udskiftet og så fik tofamiliehuset en ny æra. Bag huset ligger en hyggelig gårdhave med adgang til en mindre sydvestvendt have.,  Ombygning, Byhus, Værelse
Istandsættelse og renovering fra kælder til kvist i byhus fra 20'erne, Værelse

Teenagerens kvistværelse med fritlagte og slebne hanebånd. Sildebensparketgulvet er renoveret og suppleret, hvor der før stod en skorsten. Det andet børneværelset var tidligere opdelt i to små rum, men fremstår i dag lyst og indbydende; værelset får fuldt

Et kombineret dødsbo og håndværkertilbud med tangmåtter som eneste isolering var den udfordring de nye boligejere i Københavns Nordvestkvarter stod over for. Alt var slidt og umoderne, til gengæld fik familien en masse m2 og oprindelige detaljer i det charmerende byhus. Projektet var omfangsrigt. Alle overflader blev renoveret, el- og VVS-installationer samt køkken blev udskiftet og så fik tofamiliehuset en ny æra. Bag huset ligger en hyggelig gårdhave med adgang til en mindre sydvestvendt have.,  Ombygning, Byhus, Haveplan
Istandsættelse og renovering fra kælder til kvist i byhus fra 20'erne, Haveplan

Gårdhaven giver adgang til både havehus og en mindre have. Trappe- og udebelysninger er forsynet med censorer. Foto: Christina Kayser Onsgaard

  • En væg måtte fjernes for at få tilstrækkelig plads til et funktionelt køkken. Emfanget er integreret i
loftet og højskabene holdes på den ene væg, så familien får fuldt udbytte af dagslyset.
Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • FØR renoveringen af køkkenet. Det originale køkken som det har set ud og fungeret i årtier.
FØR foto: m3arkitekter.dk
  • Det originale køkken var snævert og indelukket. Med renoveringen er det  blevet funktionelt og hverdagspraktisk. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Spisestuen i direkte forbindelse med køkkenet. Den franske terrassedør giver både et fint kig til haven og en masse dagslys. Vinduespakningerne er udskiftet i hele boligen og der er sat energiglas i alle forsatsvinduerne på de originale vinduespartier.
  • Entreen er blevet lys og spejlene hjælper dagslyset med at trænge dybere ind i rummet. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Trapperummet er nænsomt renoveret. Den oprindelige linoleum er frisket op, håndlisten poleret og
undervæggene har fået en matchende kulør. 
Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Teenagerens kvistværelse med fritlagte og slebne hanebånd. Sildebensparketgulvet er renoveret og suppleret, hvor der før stod en skorsten. Det andet børneværelset var tidligere opdelt i to små rum, men fremstår i dag lyst og indbydende; værelset får fuldt
  • Gårdhaven giver adgang til både havehus og en mindre have. Trappe- og udebelysninger er forsynet med censorer. Foto: Christina Kayser Onsgaard
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›