Nyt Køkken, ombygning, arkitekttegnet køkken

Bliv ringet op gratis af Anders Lind

Skriv en besked herunder eller ring

Køkken Enghave Plads

Ombygning af lejlighed

Ombygning af lejligheden på Enghave Plads 1.

Lejligheden skulle tilpasses familiens behov for mere plads. Køkkenet blev flyttet til spisestuen og væggene mellem de små værelser blev fjernet for at skabe en åben plan med indbygget sovenicher i den nye kerne i lejligheden. Køkkenet skulle indpasses i stuen, og måtte derfor bære mere bræg af møbel end af køkken. Der måtte ikke være højskabe, men mest mulig bordplads. Derfor er køleskabe, fryser og ovn gemt væk bag panelerne.

Energi og miljø

.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Ekstra opbevaringsplads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2

Anders Lind, Tulinius Lind

Arkitekthjælpen er et koncept udviklet af tegnestuen Tulinius Lind, som en...

Se billeder af projektet

Ombygning af lejligheden på Enghave Plads 1.
 
Lejligheden skulle tilpasses familiens behov for mere plads. Køkkenet blev flyttet til spisestuen og væggene mellem de små værelser blev fjernet for at skabe en åben plan med indbygget sovenicher i den nye kerne i lejligheden. Køkkenet skulle indpasses i stuen, og måtte derfor bære mere bræg af møbel end af køkken. Der måtte ikke være højskabe, men mest mulig bordplads. Derfor er køleskabe, fryser og ovn gemt væk bag panelerne. 
,  Ombygning, Lejlighed, Køkken
Køkken Enghave Plads, Køkken

Køkkenet set fra stuen

Ombygning af lejligheden på Enghave Plads 1.
 
Lejligheden skulle tilpasses familiens behov for mere plads. Køkkenet blev flyttet til spisestuen og væggene mellem de små værelser blev fjernet for at skabe en åben plan med indbygget sovenicher i den nye kerne i lejligheden. Køkkenet skulle indpasses i stuen, og måtte derfor bære mere bræg af møbel end af køkken. Der måtte ikke være højskabe, men mest mulig bordplads. Derfor er køleskabe, fryser og ovn gemt væk bag panelerne. 
,  Ombygning, Lejlighed, Køkken
Køkken Enghave Plads, Køkken

Køkken closeup

Ombygning af lejligheden på Enghave Plads 1.
 
Lejligheden skulle tilpasses familiens behov for mere plads. Køkkenet blev flyttet til spisestuen og væggene mellem de små værelser blev fjernet for at skabe en åben plan med indbygget sovenicher i den nye kerne i lejligheden. Køkkenet skulle indpasses i stuen, og måtte derfor bære mere bræg af møbel end af køkken. Der måtte ikke være højskabe, men mest mulig bordplads. Derfor er køleskabe, fryser og ovn gemt væk bag panelerne. 
,  Ombygning, Lejlighed, Køkken
Køkken Enghave Plads, Køkken

Detalje med skjult ovn

Ombygning af lejligheden på Enghave Plads 1.
 
Lejligheden skulle tilpasses familiens behov for mere plads. Køkkenet blev flyttet til spisestuen og væggene mellem de små værelser blev fjernet for at skabe en åben plan med indbygget sovenicher i den nye kerne i lejligheden. Køkkenet skulle indpasses i stuen, og måtte derfor bære mere bræg af møbel end af køkken. Der måtte ikke være højskabe, men mest mulig bordplads. Derfor er køleskabe, fryser og ovn gemt væk bag panelerne. 
,  Ombygning, Lejlighed, Køkken
Køkken Enghave Plads, Køkken

Køkkenet set fra stuen

  • Køkkenet set fra stuen
  • Køkken closeup
  • Detalje med skjult ovn
  • Køkkenet set fra stuen
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›