Bliv ringet op gratis af Anna Laura Mazanti

Skriv en besked herunder eller ring

Landhus med mange farver

Nybygget landejendom

Et nyt hus på 250 ² med integreret garage. Huset er opført i det vindomsuste Thy, så selvfølgelig stod terrasser med gode læforhold højt på ønskesedlen. Resultatet blev et trelænget - vindmølleformet- hus med et centralt køkken-alrum, hvorfra der er kig til alle sider.
Alle rum i huset fik hver sin farve.

Energi og miljø

Huset er opført med solceller og jordvarmeanlæg.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen
  • Nemmere vedligeholdelse

Anna Laura Mazanti, KARM

Se billeder af projektet

Et nyt hus på 250 ² med integreret garage. Huset er opført i det vindomsuste Thy, så selvfølgelig stod terrasser med gode læforhold højt på ønskesedlen. Resultatet blev et trelænget - vindmølleformet- hus med et centralt køkken-alrum, hvorfra der er kig til alle sider.
Alle rum i huset fik hver sin farve.,  Nybyggeri, Landejendom, Facade
Landhus med mange farver, Facade

Det let kuperede landskab gav anledning til at sænke det ene værelse i stueplan. Og så er der pludselig plads til et tagværelse - det grønlandske rum- med en helt fantastisk udsigt.

Et nyt hus på 250 ² med integreret garage. Huset er opført i det vindomsuste Thy, så selvfølgelig stod terrasser med gode læforhold højt på ønskesedlen. Resultatet blev et trelænget - vindmølleformet- hus med et centralt køkken-alrum, hvorfra der er kig til alle sider.
Alle rum i huset fik hver sin farve.,  Nybyggeri, Landejendom, Køkken
Landhus med mange farver, Køkken

Spisekrogen i køkkenet med grønne vægge som passer til billederne og til landskabet.

Et nyt hus på 250 ² med integreret garage. Huset er opført i det vindomsuste Thy, så selvfølgelig stod terrasser med gode læforhold højt på ønskesedlen. Resultatet blev et trelænget - vindmølleformet- hus med et centralt køkken-alrum, hvorfra der er kig til alle sider.
Alle rum i huset fik hver sin farve.,  Nybyggeri, Landejendom, Stue
Landhus med mange farver, Stue

I stuen - som primært er et vinterrum- er der valgt en helt mørk farve på væggene som kontrasteres af det store lyse vinduesparti.

Et nyt hus på 250 ² med integreret garage. Huset er opført i det vindomsuste Thy, så selvfølgelig stod terrasser med gode læforhold højt på ønskesedlen. Resultatet blev et trelænget - vindmølleformet- hus med et centralt køkken-alrum, hvorfra der er kig til alle sider.
Alle rum i huset fik hver sin farve.,  Nybyggeri, Landejendom, Stue
Landhus med mange farver, Stue

Fra stuen og op mod tagrummet - og ned mod det ene værelse.

Et nyt hus på 250 ² med integreret garage. Huset er opført i det vindomsuste Thy, så selvfølgelig stod terrasser med gode læforhold højt på ønskesedlen. Resultatet blev et trelænget - vindmølleformet- hus med et centralt køkken-alrum, hvorfra der er kig til alle sider.
Alle rum i huset fik hver sin farve.,  Nybyggeri, Landejendom, Værelse
Landhus med mange farver, Værelse

Fra alle husets rum er der lange kig gennem huset og ud i landskabet.

Et nyt hus på 250 ² med integreret garage. Huset er opført i det vindomsuste Thy, så selvfølgelig stod terrasser med gode læforhold højt på ønskesedlen. Resultatet blev et trelænget - vindmølleformet- hus med et centralt køkken-alrum, hvorfra der er kig til alle sider.
Alle rum i huset fik hver sin farve.,  Nybyggeri, Landejendom, Køkken
Landhus med mange farver, Køkken

Fra køkkenet er der udsigt til alle verdenshjørner. Den indbyggede brændeovn - i samme sten som facaderne- er husets præcise midte.

Et nyt hus på 250 ² med integreret garage. Huset er opført i det vindomsuste Thy, så selvfølgelig stod terrasser med gode læforhold højt på ønskesedlen. Resultatet blev et trelænget - vindmølleformet- hus med et centralt køkken-alrum, hvorfra der er kig til alle sider.
Alle rum i huset fik hver sin farve.,  Nybyggeri, Landejendom, Facade
Landhus med mange farver, Facade

Huset ligger ydmygt i landskabet. Formen er hentet fra det traditionelle længehus - og så alligevel med et twist...

  • Det let kuperede landskab gav anledning til at sænke det ene værelse i stueplan. Og så er der pludselig plads til et tagværelse - det grønlandske rum- med en helt fantastisk udsigt.
  • Spisekrogen i køkkenet med grønne vægge som passer til billederne og til landskabet.
  • I stuen - som primært er et vinterrum- er der valgt en helt mørk farve på væggene som kontrasteres af det store lyse vinduesparti.
  • Fra stuen og op mod tagrummet - og ned mod det ene værelse.
  • Fra alle husets rum er der lange kig gennem huset og ud i landskabet.
  • Fra køkkenet er der udsigt til alle verdenshjørner. Den indbyggede brændeovn - i samme sten som facaderne- er husets præcise midte.
  • Huset ligger ydmygt i landskabet. Formen er hentet fra det traditionelle længehus - og så alligevel med et twist...
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›