Søren Sarup

PURAS arkitekter ønsker at indgå i en skabende proces, hvor netop jeres behov, via dialog kommer i fokus. Det er vores hensigt at tilgangen til hver enkel opgave er individuel og har udgangspunkt i kundens/brugernes ønsker og behov. Hver ny opgave er unik og kræver sin egen særlig løsning.

Vi er bygget på viljen til at søge efter kvaliteten der sikre tidsløs holdbarhed, livskvalitet og generøse oplevelser.

Arkitekten tilbyder

+ Standard rådgivningsydelser
 
+ Kontakt og idé
1.800 kr.
Arkitekt
Søren Sarup
Hjemmeside
Klik her og få
arkitektens
kontaktoplysninger

Bliv ringet op gratis af arkitekten

Se arkitektens projekter

Søren Sarup
Priser & info
 

Light House

  • Spisestue, Køkken, Udsigt
    Opholdsrummet

    Opholdsrummet.

  • Skorsten glasfacade naturskifer
    Nordfacade

    Sommerhusets nordfacade.

  • Opholdsstue, Pejs,  Udsigt
    Opholdsstuen

    Stue.

  • Køkken Opholdsrum
    Køkken

    Køkkenet i forbindelse med spise og opholdsarealet.

  • Køkken Gang
    Køkken

    Opholdsrummets forbindelse til A huset

  • Badeværelse, badekar, bruser, toilet
    Wellness rummet

    Wellness-rum med udsigt til søen.

  • Badeværelse, bruseniche, toilet
    Badeværelse

    Bad/Toilet

  • Soveværelse
    Soveværelse

    Soveværelse med udsigt til søen.

  • Soveværelse
    Soveværelse

    Soveværelse.

  • Glasfacade Naturskifer
    Nordfacade

    Nordvendt facade

  • Thumbnail af Spisestue, Køkken, Udsigt
  • Thumbnail af Skorsten glasfacade naturskifer
  • Thumbnail af Opholdsstue, Pejs,  Udsigt
  • Thumbnail af Køkken Opholdsrum
  • Thumbnail af Køkken Gang
  • Thumbnail af Badeværelse, badekar, bruser, toilet
  • Thumbnail af Badeværelse, bruseniche, toilet
  • Thumbnail af Soveværelse
  • Thumbnail af Soveværelse
  • Thumbnail af Glasfacade Naturskifer

Light House ligger 650 meter fra Nordsøen, overfor en lille sø, med Flade sø på den anden side af diget, en unik beliggenhed. Bygningen består af to meget forskellige strukturer: et horisontalt hus med brede vinduer, og transparente opholdsrum, hvor kontakten til naturen kommer helt ind i huset (Tilbygningen) og et vertikalt A hus med lukkede facader under et smukt naturskifer tag (Reduceret og gennemrenoveret eksisterende A hus)

Energi og miljø

Der er indarbejdet passive tiltag, der udnytter solens energi gennem de sydvendte glaspartier. Sommerhuset er helårsisoleret, og der er installeret ventilationsanlæg med varme genvinding.

Sådan får du den mest relevante rådgivning

Det er en fordel for dig, hvis du skriver din adresse, når du kontakter arkitekter via
Danske BoligArkitekter. Så kan arkitekten nemmere forstå dit projekt.
Du skal som minimum oplyse telefonnummer og email, så arkitekten kan få fat på dig.

Tak for din henvendelse.

Henvendelsen er blevet sendt til arkitekten.

Luk

Noget gik galt.

Vi arbejder på det.

Luk