Bliv ringet op gratis af Erik Nord Nielsen

Skriv en besked herunder eller ring

Lille tilbygning med stor effekt

Tilbygning til fritliggende hus

Familien i denne arkitekttegnede villa fra 1980 ønskede mere plads og at få deres fantastiske udsigt over Limfjorden mere i spil.
Den eksisterende villa består af to forskudte volumener, og vores løsninger er en forlængelse af den ene side ud mod vandet. På den måde bliver facaden mod fjorden mere åben og der bliver udkig samt en flydende overgang mellem inde og den skønne have udenfor.
En lille tilbygning med en meget stor effekt!

Energi og miljø

Udover tilbygningen renoveres den eksisterende villa, så den for et langt mindre varmetab.
Tilbygningen bygges i træ, og der bruges generelt bæredygtige og certificerede materialer.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Erik Nord Nielsen, Erik Nord Arkitekter ApS

Vi tegner unikke og velfungerende boligløsninger med udgangspunkt i jeres idéer…

Se billeder af projektet

Familien i denne arkitekttegnede villa fra 1980 ønskede mere plads og at få deres fantastiske udsigt over Limfjorden mere i spil. 
Den eksisterende villa består af to forskudte volumener, og vores løsninger er en forlængelse af den ene side ud mod vandet. På den måde bliver facaden mod fjorden mere åben og der bliver udkig samt en flydende overgang mellem inde og den skønne have udenfor. 
En lille tilbygning med en meget stor effekt! ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Lille tilbygning med stor effekt, Stue

Køkkenalrummet slutter i et skønt hjørne, der er siddehjørne, men også har en stor åbning mod terrassen, haven og udsigten.

Familien i denne arkitekttegnede villa fra 1980 ønskede mere plads og at få deres fantastiske udsigt over Limfjorden mere i spil. 
Den eksisterende villa består af to forskudte volumener, og vores løsninger er en forlængelse af den ene side ud mod vandet. På den måde bliver facaden mod fjorden mere åben og der bliver udkig samt en flydende overgang mellem inde og den skønne have udenfor. 
En lille tilbygning med en meget stor effekt! ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Lille tilbygning med stor effekt, Stue

Fra køkkenalrummet er der fantastisk udsigt over Limfjorden. Et gennemgående egetræsloft giver huset varme og sjæl.

Familien i denne arkitekttegnede villa fra 1980 ønskede mere plads og at få deres fantastiske udsigt over Limfjorden mere i spil. 
Den eksisterende villa består af to forskudte volumener, og vores løsninger er en forlængelse af den ene side ud mod vandet. På den måde bliver facaden mod fjorden mere åben og der bliver udkig samt en flydende overgang mellem inde og den skønne have udenfor. 
En lille tilbygning med en meget stor effekt! ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Lille tilbygning med stor effekt, Facade

Fra haven kan man se hvordan tilbygningen består af en forlængelse af husets oprindelige volumener.
Huset beklædes med lærketræ.

Familien i denne arkitekttegnede villa fra 1980 ønskede mere plads og at få deres fantastiske udsigt over Limfjorden mere i spil. 
Den eksisterende villa består af to forskudte volumener, og vores løsninger er en forlængelse af den ene side ud mod vandet. På den måde bliver facaden mod fjorden mere åben og der bliver udkig samt en flydende overgang mellem inde og den skønne have udenfor. 
En lille tilbygning med en meget stor effekt! ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Lille tilbygning med stor effekt, Køkken

Huset får et stort centralt køkken med direkte adgang fra husets hall og bryggers. Der er direkte udgang til husets køkkenhave.

Familien i denne arkitekttegnede villa fra 1980 ønskede mere plads og at få deres fantastiske udsigt over Limfjorden mere i spil. 
Den eksisterende villa består af to forskudte volumener, og vores løsninger er en forlængelse af den ene side ud mod vandet. På den måde bliver facaden mod fjorden mere åben og der bliver udkig samt en flydende overgang mellem inde og den skønne have udenfor. 
En lille tilbygning med en meget stor effekt! ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Lille tilbygning med stor effekt, Facade

Tilbygningen har en markant karnap, der både er siddevindue og har et stort skydedørsparti, der forbinder haven og leverummene indenfor.

Familien i denne arkitekttegnede villa fra 1980 ønskede mere plads og at få deres fantastiske udsigt over Limfjorden mere i spil. 
Den eksisterende villa består af to forskudte volumener, og vores løsninger er en forlængelse af den ene side ud mod vandet. På den måde bliver facaden mod fjorden mere åben og der bliver udkig samt en flydende overgang mellem inde og den skønne have udenfor. 
En lille tilbygning med en meget stor effekt! ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Lille tilbygning med stor effekt, Facade

Villaen før om- og tilbygningen.

  • Køkkenalrummet slutter i et skønt hjørne, der er siddehjørne, men også har en stor åbning mod terrassen, haven og udsigten.
  • Fra køkkenalrummet er der fantastisk udsigt over Limfjorden. Et gennemgående egetræsloft giver huset varme og sjæl.
  • Fra haven kan man se hvordan tilbygningen består af en forlængelse af husets oprindelige volumener. 
Huset beklædes med lærketræ.
  • Huset får et stort centralt køkken med direkte adgang fra husets hall og bryggers. Der er direkte udgang til husets køkkenhave.
  • Tilbygningen har en markant karnap, der både er siddevindue og har et stort skydedørsparti, der forbinder haven og leverummene indenfor.
  • Villaen før om- og tilbygningen.

Plantegninger

, Fritliggende hus, Plantegning
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›