Tilbygning

Bliv ringet op gratis af Allan Lorenzen

Skriv en besked herunder eller ring

Mindre udvidelse af bolig med stor omdisponering

Tilbygning til fritliggende hus

Der er arbejdet på en mindre boligudvidelse samt omdisponering og åbning af eksisterende bolig med fokus på øget kontakt til udemiljøet. Etablering af børneafdeling på 1. salen gav mulighed for lys, enkel og rummelig stuetage med udsigt til skov og fjord.

Energi og miljø

Tag og udhæng er bearbejdet, i forbindelse med at taget blev energioptimeret og forhøjet.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Allan Lorenzen, Tegnestuen Lorenzen

tegnestuens engagement er præget af indlevelse og omhu. Uanset projektets...

Se billeder af projektet

Der er arbejdet på en mindre boligudvidelse samt omdisponering og åbning af eksisterende bolig med fokus på øget kontakt til udemiljøet. Etablering af børneafdeling på 1. salen gav mulighed for lys, enkel og rummelig stuetage med udsigt til skov og fjord.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Mindre udvidelse af bolig med stor omdisponering, Køkken

Vægge er fjernet, og åbningen mod haven er øget. Det har skabt et lyst rum med stor kontakt til udemiljøet

Der er arbejdet på en mindre boligudvidelse samt omdisponering og åbning af eksisterende bolig med fokus på øget kontakt til udemiljøet. Etablering af børneafdeling på 1. salen gav mulighed for lys, enkel og rummelig stuetage med udsigt til skov og fjord.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Entré
Mindre udvidelse af bolig med stor omdisponering, Entré

Omdisponeret entré med trappe til en nyetableret børneafdeling med 3 værelser og bad på 1. salen.

Der er arbejdet på en mindre boligudvidelse samt omdisponering og åbning af eksisterende bolig med fokus på øget kontakt til udemiljøet. Etablering af børneafdeling på 1. salen gav mulighed for lys, enkel og rummelig stuetage med udsigt til skov og fjord.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Tag
Mindre udvidelse af bolig med stor omdisponering, Tag

Lys og venlig ankomst til 1. salen.

Der er arbejdet på en mindre boligudvidelse samt omdisponering og åbning af eksisterende bolig med fokus på øget kontakt til udemiljøet. Etablering af børneafdeling på 1. salen gav mulighed for lys, enkel og rummelig stuetage med udsigt til skov og fjord.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Tag
Mindre udvidelse af bolig med stor omdisponering, Tag

Rolig, enkel og lys gang.

Der er arbejdet på en mindre boligudvidelse samt omdisponering og åbning af eksisterende bolig med fokus på øget kontakt til udemiljøet. Etablering af børneafdeling på 1. salen gav mulighed for lys, enkel og rummelig stuetage med udsigt til skov og fjord.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Mindre udvidelse af bolig med stor omdisponering, Facade

Boligen er udvidet en anelse i længden, og facaden er åbnet mod have, skov og fjordkig mellem træstammerne.

Der er arbejdet på en mindre boligudvidelse samt omdisponering og åbning af eksisterende bolig med fokus på øget kontakt til udemiljøet. Etablering af børneafdeling på 1. salen gav mulighed for lys, enkel og rummelig stuetage med udsigt til skov og fjord.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Mindre udvidelse af bolig med stor omdisponering, Facade

I forbindelse med energioptimering af taget er der etableret nyt og enkelt tagudhæng.

Der er arbejdet på en mindre boligudvidelse samt omdisponering og åbning af eksisterende bolig med fokus på øget kontakt til udemiljøet. Etablering af børneafdeling på 1. salen gav mulighed for lys, enkel og rummelig stuetage med udsigt til skov og fjord.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Mindre udvidelse af bolig med stor omdisponering, Facade

FØR (ref. foto 5). Facade mod have før ombygning.

Der er arbejdet på en mindre boligudvidelse samt omdisponering og åbning af eksisterende bolig med fokus på øget kontakt til udemiljøet. Etablering af børneafdeling på 1. salen gav mulighed for lys, enkel og rummelig stuetage med udsigt til skov og fjord.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Entré
Mindre udvidelse af bolig med stor omdisponering, Entré

FØR (ref. foto 3). Forbindelse mellem etager før ombygningen.

  • Vægge er fjernet, og åbningen mod haven er øget. Det har skabt et lyst rum med stor kontakt til udemiljøet
  • Omdisponeret entré med trappe til en  nyetableret børneafdeling med 3 værelser og bad på 1. salen.
  • Lys og venlig ankomst til 1. salen.
  • Rolig, enkel og lys gang.
  • Boligen er udvidet en anelse i længden, og facaden er åbnet mod have, skov og fjordkig mellem træstammerne.
  • I forbindelse med energioptimering af taget er der etableret nyt og enkelt tagudhæng.
  • FØR (ref. foto 5). Facade mod have før ombygning.
  • FØR (ref. foto 3). Forbindelse mellem etager før ombygningen.
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›