Bliv ringet op gratis af Rune Ager Brund

Skriv en besked herunder eller ring

Minimalistisk villa i flere niveauer på kupperet bygrund

Nybygget fritliggende hus

371,5 m² L-formet familiebolig med fire split-niveauer og integreret garage.

Huset er defineret af en skarp og enkel geometri med en vinkel, der flankerer hjørnegrundens to vejsider og tilbyder en afskærmet ankomst.

Mod nord og øst understøtter de signaturgivende vinkelvinduer effekten af den skarpe geometri ved at skære sig ind i facaden og tag. Placeringen af disse højtsiddende vinduer indrammer udsigten, bringer horisonten ind og tilbyder således et roligt view uden at gå på kompromis med privatlivets fred.

Ved at skabe en kontrast til den udvendige vinkel, åbner huset sig mod haven der orienterer sig mod syd og vest. Her er der store overdækkede glaspaneler og niveaufrie overgange, der forbinder inde og ude. Ændringerne i niveauer hjælper med at differentiere de enkelte rum og tilføjer en følelse af dynamisk rummelighed til den strenge geometri og sammensætning af materialer.

Betonvægge støbt in-situ, giver en fysisk forbindelse gennem huset, når de strækker sig fra indkørslen og skråningen til stuen og køkkenet og bliver således nøgleelementer bag den omgivende hvide facade. Betonvæggenes omhyggeligt designede støbefelter skabt af forskalling og koniske huller spiller en stor rolle i husets identitet og dekoration.

Husets materialemæssige kernefortælling er det rå og forfinede. Beton og træ i samspil danner både kontraster og helhed.

Interiøret består af specialfremstillede snedkerier i douglastræ og linoleum, herunder badeværelsesmøbler, døre, borde, skabe og køkken. De udendørs områder er designet til at skabe en sammenhæng med de indendørs boligarealer, og havens træer er placeret med fokus på at skabe en afbalanceret udsigt med privatlivets fred.

Energi og miljø

Huset er udført iht bygningsreglementets krav til isolering, energi, indeklima mv., og der er anvendt naturlige materialer med lang levetid

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Rune Ager Brund, Ardess ApS

Hos ARDESS tænker og arbejder vi anderledes!. Vores mål er at skabe en…

Se billeder af projektet

371,5 m² L-formet familiebolig med fire split-niveauer og integreret garage. 

Huset er defineret af en skarp og enkel geometri med en vinkel, der flankerer hjørnegrundens to vejsider og tilbyder en afskærmet ankomst.

Mod nord og øst  understøtter de signaturgivende vinkelvinduer effekten af den skarpe geometri  ved at skære sig ind i facaden og tag. Placeringen af disse højtsiddende vinduer indrammer udsigten, bringer horisonten ind og tilbyder således et roligt view uden at gå på kompromis med privatlivets fred.

Ved at skabe en kontrast til den udvendige vinkel, åbner huset sig mod haven der orienterer sig mod syd og vest. Her er der store overdækkede glaspaneler og niveaufrie overgange, der forbinder inde og ude. Ændringerne i niveauer hjælper med at differentiere de enkelte rum og tilføjer en følelse af dynamisk rummelighed til den strenge geometri og sammensætning af materialer.

Betonvægge støbt in-situ, giver en fysisk forbindelse gennem huset, når de strækker sig fra indkørslen og skråningen til stuen og køkkenet og bliver således nøgleelementer bag den omgivende hvide facade. Betonvæggenes omhyggeligt designede støbefelter skabt af forskalling og koniske huller spiller en stor rolle i husets identitet og dekoration. 

Husets materialemæssige kernefortælling er det rå og forfinede. Beton og træ i samspil danner både kontraster og helhed.

Interiøret består af specialfremstillede snedkerier i douglastræ og linoleum, herunder badeværelsesmøbler, døre, borde, skabe og køkken. De udendørs områder er designet til at skabe en sammenhæng med de indendørs boligarealer, og havens træer er placeret med fokus på at skabe en afbalanceret udsigt med privatlivets fred.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Minimalistisk villa i flere niveauer på kupperet bygrund , Facade

Pudset indgangsfacade med de store kombineret vinduer/ovenlys

371,5 m² L-formet familiebolig med fire split-niveauer og integreret garage. 

Huset er defineret af en skarp og enkel geometri med en vinkel, der flankerer hjørnegrundens to vejsider og tilbyder en afskærmet ankomst.

Mod nord og øst  understøtter de signaturgivende vinkelvinduer effekten af den skarpe geometri  ved at skære sig ind i facaden og tag. Placeringen af disse højtsiddende vinduer indrammer udsigten, bringer horisonten ind og tilbyder således et roligt view uden at gå på kompromis med privatlivets fred.

Ved at skabe en kontrast til den udvendige vinkel, åbner huset sig mod haven der orienterer sig mod syd og vest. Her er der store overdækkede glaspaneler og niveaufrie overgange, der forbinder inde og ude. Ændringerne i niveauer hjælper med at differentiere de enkelte rum og tilføjer en følelse af dynamisk rummelighed til den strenge geometri og sammensætning af materialer.

Betonvægge støbt in-situ, giver en fysisk forbindelse gennem huset, når de strækker sig fra indkørslen og skråningen til stuen og køkkenet og bliver således nøgleelementer bag den omgivende hvide facade. Betonvæggenes omhyggeligt designede støbefelter skabt af forskalling og koniske huller spiller en stor rolle i husets identitet og dekoration. 

Husets materialemæssige kernefortælling er det rå og forfinede. Beton og træ i samspil danner både kontraster og helhed.

Interiøret består af specialfremstillede snedkerier i douglastræ og linoleum, herunder badeværelsesmøbler, døre, borde, skabe og køkken. De udendørs områder er designet til at skabe en sammenhæng med de indendørs boligarealer, og havens træer er placeret med fokus på at skabe en afbalanceret udsigt med privatlivets fred.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Minimalistisk villa i flere niveauer på kupperet bygrund , Facade

Bygningen og udearealerne udnytter grundens kuperet/skrånende terræn

371,5 m² L-formet familiebolig med fire split-niveauer og integreret garage. 

Huset er defineret af en skarp og enkel geometri med en vinkel, der flankerer hjørnegrundens to vejsider og tilbyder en afskærmet ankomst.

Mod nord og øst  understøtter de signaturgivende vinkelvinduer effekten af den skarpe geometri  ved at skære sig ind i facaden og tag. Placeringen af disse højtsiddende vinduer indrammer udsigten, bringer horisonten ind og tilbyder således et roligt view uden at gå på kompromis med privatlivets fred.

Ved at skabe en kontrast til den udvendige vinkel, åbner huset sig mod haven der orienterer sig mod syd og vest. Her er der store overdækkede glaspaneler og niveaufrie overgange, der forbinder inde og ude. Ændringerne i niveauer hjælper med at differentiere de enkelte rum og tilføjer en følelse af dynamisk rummelighed til den strenge geometri og sammensætning af materialer.

Betonvægge støbt in-situ, giver en fysisk forbindelse gennem huset, når de strækker sig fra indkørslen og skråningen til stuen og køkkenet og bliver således nøgleelementer bag den omgivende hvide facade. Betonvæggenes omhyggeligt designede støbefelter skabt af forskalling og koniske huller spiller en stor rolle i husets identitet og dekoration. 

Husets materialemæssige kernefortælling er det rå og forfinede. Beton og træ i samspil danner både kontraster og helhed.

Interiøret består af specialfremstillede snedkerier i douglastræ og linoleum, herunder badeværelsesmøbler, døre, borde, skabe og køkken. De udendørs områder er designet til at skabe en sammenhæng med de indendørs boligarealer, og havens træer er placeret med fokus på at skabe en afbalanceret udsigt med privatlivets fred.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Minimalistisk villa i flere niveauer på kupperet bygrund , Facade

Overdækket terrasse der skaber en glidende overgang mellem inde og ude

371,5 m² L-formet familiebolig med fire split-niveauer og integreret garage. 

Huset er defineret af en skarp og enkel geometri med en vinkel, der flankerer hjørnegrundens to vejsider og tilbyder en afskærmet ankomst.

Mod nord og øst  understøtter de signaturgivende vinkelvinduer effekten af den skarpe geometri  ved at skære sig ind i facaden og tag. Placeringen af disse højtsiddende vinduer indrammer udsigten, bringer horisonten ind og tilbyder således et roligt view uden at gå på kompromis med privatlivets fred.

Ved at skabe en kontrast til den udvendige vinkel, åbner huset sig mod haven der orienterer sig mod syd og vest. Her er der store overdækkede glaspaneler og niveaufrie overgange, der forbinder inde og ude. Ændringerne i niveauer hjælper med at differentiere de enkelte rum og tilføjer en følelse af dynamisk rummelighed til den strenge geometri og sammensætning af materialer.

Betonvægge støbt in-situ, giver en fysisk forbindelse gennem huset, når de strækker sig fra indkørslen og skråningen til stuen og køkkenet og bliver således nøgleelementer bag den omgivende hvide facade. Betonvæggenes omhyggeligt designede støbefelter skabt af forskalling og koniske huller spiller en stor rolle i husets identitet og dekoration. 

Husets materialemæssige kernefortælling er det rå og forfinede. Beton og træ i samspil danner både kontraster og helhed.

Interiøret består af specialfremstillede snedkerier i douglastræ og linoleum, herunder badeværelsesmøbler, døre, borde, skabe og køkken. De udendørs områder er designet til at skabe en sammenhæng med de indendørs boligarealer, og havens træer er placeret med fokus på at skabe en afbalanceret udsigt med privatlivets fred.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Minimalistisk villa i flere niveauer på kupperet bygrund , Facade

Terrasse i flere niveauer der optager terrænforskelle på den kuperet grund

371,5 m² L-formet familiebolig med fire split-niveauer og integreret garage. 

Huset er defineret af en skarp og enkel geometri med en vinkel, der flankerer hjørnegrundens to vejsider og tilbyder en afskærmet ankomst.

Mod nord og øst  understøtter de signaturgivende vinkelvinduer effekten af den skarpe geometri  ved at skære sig ind i facaden og tag. Placeringen af disse højtsiddende vinduer indrammer udsigten, bringer horisonten ind og tilbyder således et roligt view uden at gå på kompromis med privatlivets fred.

Ved at skabe en kontrast til den udvendige vinkel, åbner huset sig mod haven der orienterer sig mod syd og vest. Her er der store overdækkede glaspaneler og niveaufrie overgange, der forbinder inde og ude. Ændringerne i niveauer hjælper med at differentiere de enkelte rum og tilføjer en følelse af dynamisk rummelighed til den strenge geometri og sammensætning af materialer.

Betonvægge støbt in-situ, giver en fysisk forbindelse gennem huset, når de strækker sig fra indkørslen og skråningen til stuen og køkkenet og bliver således nøgleelementer bag den omgivende hvide facade. Betonvæggenes omhyggeligt designede støbefelter skabt af forskalling og koniske huller spiller en stor rolle i husets identitet og dekoration. 

Husets materialemæssige kernefortælling er det rå og forfinede. Beton og træ i samspil danner både kontraster og helhed.

Interiøret består af specialfremstillede snedkerier i douglastræ og linoleum, herunder badeværelsesmøbler, døre, borde, skabe og køkken. De udendørs områder er designet til at skabe en sammenhæng med de indendørs boligarealer, og havens træer er placeret med fokus på at skabe en afbalanceret udsigt med privatlivets fred.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Minimalistisk villa i flere niveauer på kupperet bygrund , Facade

Privat fordybelsesterrasse

371,5 m² L-formet familiebolig med fire split-niveauer og integreret garage. 

Huset er defineret af en skarp og enkel geometri med en vinkel, der flankerer hjørnegrundens to vejsider og tilbyder en afskærmet ankomst.

Mod nord og øst  understøtter de signaturgivende vinkelvinduer effekten af den skarpe geometri  ved at skære sig ind i facaden og tag. Placeringen af disse højtsiddende vinduer indrammer udsigten, bringer horisonten ind og tilbyder således et roligt view uden at gå på kompromis med privatlivets fred.

Ved at skabe en kontrast til den udvendige vinkel, åbner huset sig mod haven der orienterer sig mod syd og vest. Her er der store overdækkede glaspaneler og niveaufrie overgange, der forbinder inde og ude. Ændringerne i niveauer hjælper med at differentiere de enkelte rum og tilføjer en følelse af dynamisk rummelighed til den strenge geometri og sammensætning af materialer.

Betonvægge støbt in-situ, giver en fysisk forbindelse gennem huset, når de strækker sig fra indkørslen og skråningen til stuen og køkkenet og bliver således nøgleelementer bag den omgivende hvide facade. Betonvæggenes omhyggeligt designede støbefelter skabt af forskalling og koniske huller spiller en stor rolle i husets identitet og dekoration. 

Husets materialemæssige kernefortælling er det rå og forfinede. Beton og træ i samspil danner både kontraster og helhed.

Interiøret består af specialfremstillede snedkerier i douglastræ og linoleum, herunder badeværelsesmøbler, døre, borde, skabe og køkken. De udendørs områder er designet til at skabe en sammenhæng med de indendørs boligarealer, og havens træer er placeret med fokus på at skabe en afbalanceret udsigt med privatlivets fred.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Minimalistisk villa i flere niveauer på kupperet bygrund , Stue

Void mellem etagerne afsluttet med glasværn, og rå indv. vægge i insitubeton

371,5 m² L-formet familiebolig med fire split-niveauer og integreret garage. 

Huset er defineret af en skarp og enkel geometri med en vinkel, der flankerer hjørnegrundens to vejsider og tilbyder en afskærmet ankomst.

Mod nord og øst  understøtter de signaturgivende vinkelvinduer effekten af den skarpe geometri  ved at skære sig ind i facaden og tag. Placeringen af disse højtsiddende vinduer indrammer udsigten, bringer horisonten ind og tilbyder således et roligt view uden at gå på kompromis med privatlivets fred.

Ved at skabe en kontrast til den udvendige vinkel, åbner huset sig mod haven der orienterer sig mod syd og vest. Her er der store overdækkede glaspaneler og niveaufrie overgange, der forbinder inde og ude. Ændringerne i niveauer hjælper med at differentiere de enkelte rum og tilføjer en følelse af dynamisk rummelighed til den strenge geometri og sammensætning af materialer.

Betonvægge støbt in-situ, giver en fysisk forbindelse gennem huset, når de strækker sig fra indkørslen og skråningen til stuen og køkkenet og bliver således nøgleelementer bag den omgivende hvide facade. Betonvæggenes omhyggeligt designede støbefelter skabt af forskalling og koniske huller spiller en stor rolle i husets identitet og dekoration. 

Husets materialemæssige kernefortælling er det rå og forfinede. Beton og træ i samspil danner både kontraster og helhed.

Interiøret består af specialfremstillede snedkerier i douglastræ og linoleum, herunder badeværelsesmøbler, døre, borde, skabe og køkken. De udendørs områder er designet til at skabe en sammenhæng med de indendørs boligarealer, og havens træer er placeret med fokus på at skabe en afbalanceret udsigt med privatlivets fred.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Minimalistisk villa i flere niveauer på kupperet bygrund , Stue

Dagligstue med en kombination af indv. vægge i insitubeton og hvide glatte vægge.

371,5 m² L-formet familiebolig med fire split-niveauer og integreret garage. 

Huset er defineret af en skarp og enkel geometri med en vinkel, der flankerer hjørnegrundens to vejsider og tilbyder en afskærmet ankomst.

Mod nord og øst  understøtter de signaturgivende vinkelvinduer effekten af den skarpe geometri  ved at skære sig ind i facaden og tag. Placeringen af disse højtsiddende vinduer indrammer udsigten, bringer horisonten ind og tilbyder således et roligt view uden at gå på kompromis med privatlivets fred.

Ved at skabe en kontrast til den udvendige vinkel, åbner huset sig mod haven der orienterer sig mod syd og vest. Her er der store overdækkede glaspaneler og niveaufrie overgange, der forbinder inde og ude. Ændringerne i niveauer hjælper med at differentiere de enkelte rum og tilføjer en følelse af dynamisk rummelighed til den strenge geometri og sammensætning af materialer.

Betonvægge støbt in-situ, giver en fysisk forbindelse gennem huset, når de strækker sig fra indkørslen og skråningen til stuen og køkkenet og bliver således nøgleelementer bag den omgivende hvide facade. Betonvæggenes omhyggeligt designede støbefelter skabt af forskalling og koniske huller spiller en stor rolle i husets identitet og dekoration. 

Husets materialemæssige kernefortælling er det rå og forfinede. Beton og træ i samspil danner både kontraster og helhed.

Interiøret består af specialfremstillede snedkerier i douglastræ og linoleum, herunder badeværelsesmøbler, døre, borde, skabe og køkken. De udendørs områder er designet til at skabe en sammenhæng med de indendørs boligarealer, og havens træer er placeret med fokus på at skabe en afbalanceret udsigt med privatlivets fred.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Minimalistisk villa i flere niveauer på kupperet bygrund , Stue

De store kombinerede vinduer/ovenlys trækker lyset både direkte og indirekte inde i bygningen

  • Pudset indgangsfacade med de store kombineret vinduer/ovenlys
  • Bygningen og udearealerne udnytter grundens kuperet/skrånende terræn
  • Overdækket terrasse der skaber en glidende overgang mellem inde og ude
  • Terrasse i flere niveauer der optager terrænforskelle på den kuperet grund
  • Privat fordybelsesterrasse
  • Void mellem etagerne afsluttet med glasværn, og rå indv. vægge i insitubeton
  • Dagligstue med en kombination af  indv. vægge i insitubeton og hvide glatte vægge.
  • De store kombinerede vinduer/ovenlys trækker lyset både direkte og indirekte inde i bygningen
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›