bad toilet planløsning Thomas Hjort Morten Dalsgaard M4 m4 www.m4arkitekter.dk arkitektrådgivning privat boligejer

Bliv ringet op gratis af Thomas Hjort

Skriv en besked herunder eller ring

Moderne komfort uden at gå på kompromis med arkitekturen

Udnyttet loft i fritliggende hus

Loftrummet på den store villa trængte til at blive udskiftet og efterisoleret. Det samme gjaldt underetagens vestvendte glaskarnap. Den oprindelige glaskarnap blev erstattet af en ny med mere end dobbelt så mange glasfelter, som giver et fantastisk lys i stuen. 1. salen har fået et stort lækkert badeværelse og bedre udnyttelse af m2.

Resultatet af renoveringen er en topmoderne villa, hvor man ikke er gået på kompromis med hverken komfort eller arkitektur.

Energi og miljø

Villaens loft er efterisoleret og vinduespartierne i den nye karnap og ovenlysvindue i badeværelset er i energiklasse A.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Sundere indeklima

Thomas Hjort, m4 Arkitekter P/S

I mit arbejde med boligprojekterne arbejder jeg med stor respekt for dine...

Se billeder af projektet

Loftrummet på den store villa trængte til at blive udskiftet og efterisoleret. Det samme gjaldt underetagens vestvendte glaskarnap. Den oprindelige glaskarnap blev erstattet af en ny med mere end dobbelt så mange glasfelter, som giver et fantastisk lys i stuen. 1. salen har fået et stort lækkert badeværelse og bedre udnyttelse af m2. 

Resultatet af renoveringen er en topmoderne villa, hvor man ikke er gået på kompromis med hverken komfort eller arkitektur.

,  Udnyttet loft, Fritliggende hus, Tag
Moderne komfort uden at gå på kompromis med arkitekturen, Tag

Loftsrummet på den 206 m2 store murstensvilla fra 1930'erne er udskiftet og efterisoleret med respekt for den originale arkitektur. Foto: Christina Kayser Onsgaard

Loftrummet på den store villa trængte til at blive udskiftet og efterisoleret. Det samme gjaldt underetagens vestvendte glaskarnap. Den oprindelige glaskarnap blev erstattet af en ny med mere end dobbelt så mange glasfelter, som giver et fantastisk lys i stuen. 1. salen har fået et stort lækkert badeværelse og bedre udnyttelse af m2. 

Resultatet af renoveringen er en topmoderne villa, hvor man ikke er gået på kompromis med hverken komfort eller arkitektur.

,  Udnyttet loft, Fritliggende hus, Bad/toilet
Moderne komfort uden at gå på kompromis med arkitekturen, Bad/toilet

Den vestvendte glaskarnap har fået mere end dobbelt så mange glasfelter som den gamle. Foto: Christina Kayser Onsgaard.

Loftrummet på den store villa trængte til at blive udskiftet og efterisoleret. Det samme gjaldt underetagens vestvendte glaskarnap. Den oprindelige glaskarnap blev erstattet af en ny med mere end dobbelt så mange glasfelter, som giver et fantastisk lys i stuen. 1. salen har fået et stort lækkert badeværelse og bedre udnyttelse af m2. 

Resultatet af renoveringen er en topmoderne villa, hvor man ikke er gået på kompromis med hverken komfort eller arkitektur.

,  Udnyttet loft, Fritliggende hus, Stue
Moderne komfort uden at gå på kompromis med arkitekturen, Stue

De mange glasfelter lukker et fantastisk dagslys ind i stuen, som også har fået en langt bedre forbindelse med haven. Foto: Christina Kayser Onsgaard.

Loftrummet på den store villa trængte til at blive udskiftet og efterisoleret. Det samme gjaldt underetagens vestvendte glaskarnap. Den oprindelige glaskarnap blev erstattet af en ny med mere end dobbelt så mange glasfelter, som giver et fantastisk lys i stuen. 1. salen har fået et stort lækkert badeværelse og bedre udnyttelse af m2. 

Resultatet af renoveringen er en topmoderne villa, hvor man ikke er gået på kompromis med hverken komfort eller arkitektur.

,  Udnyttet loft, Fritliggende hus, Bad/toilet
Moderne komfort uden at gå på kompromis med arkitekturen, Bad/toilet

Oprindelig var toilet og badeværelse fordelt på to små rum. I forbindelse med renoveringen blev de to rum slået sammen til ét stort lyst badeværelse. Ovenlysvindue i energiklasse A. Foto: Christina Kayser Onsgaard.

Loftrummet på den store villa trængte til at blive udskiftet og efterisoleret. Det samme gjaldt underetagens vestvendte glaskarnap. Den oprindelige glaskarnap blev erstattet af en ny med mere end dobbelt så mange glasfelter, som giver et fantastisk lys i stuen. 1. salen har fået et stort lækkert badeværelse og bedre udnyttelse af m2. 

Resultatet af renoveringen er en topmoderne villa, hvor man ikke er gået på kompromis med hverken komfort eller arkitektur.

,  Udnyttet loft, Fritliggende hus, Bad/toilet
Moderne komfort uden at gå på kompromis med arkitekturen, Bad/toilet

Husets oprindelig bad og toilet var to små, separate rum.

Loftrummet på den store villa trængte til at blive udskiftet og efterisoleret. Det samme gjaldt underetagens vestvendte glaskarnap. Den oprindelige glaskarnap blev erstattet af en ny med mere end dobbelt så mange glasfelter, som giver et fantastisk lys i stuen. 1. salen har fået et stort lækkert badeværelse og bedre udnyttelse af m2. 

Resultatet af renoveringen er en topmoderne villa, hvor man ikke er gået på kompromis med hverken komfort eller arkitektur.

,  Udnyttet loft, Fritliggende hus, Bad/toilet
Moderne komfort uden at gå på kompromis med arkitekturen, Bad/toilet

Brusekabinen efter renoveringen. Foto: Christina Kayser Onsgaard.

Loftrummet på den store villa trængte til at blive udskiftet og efterisoleret. Det samme gjaldt underetagens vestvendte glaskarnap. Den oprindelige glaskarnap blev erstattet af en ny med mere end dobbelt så mange glasfelter, som giver et fantastisk lys i stuen. 1. salen har fået et stort lækkert badeværelse og bedre udnyttelse af m2. 

Resultatet af renoveringen er en topmoderne villa, hvor man ikke er gået på kompromis med hverken komfort eller arkitektur.

,  Udnyttet loft, Fritliggende hus, Bad/toilet
Moderne komfort uden at gå på kompromis med arkitekturen, Bad/toilet

Badeværelset som det så ud FØR renoveringen.

Loftrummet på den store villa trængte til at blive udskiftet og efterisoleret. Det samme gjaldt underetagens vestvendte glaskarnap. Den oprindelige glaskarnap blev erstattet af en ny med mere end dobbelt så mange glasfelter, som giver et fantastisk lys i stuen. 1. salen har fået et stort lækkert badeværelse og bedre udnyttelse af m2. 

Resultatet af renoveringen er en topmoderne villa, hvor man ikke er gået på kompromis med hverken komfort eller arkitektur.

,  Udnyttet loft, Fritliggende hus, Tag
Moderne komfort uden at gå på kompromis med arkitekturen, Tag

Husets tilhørende garage fik også nyt tag. Den nye skorsten er bygget op af genanvendte tegl, så den ikke får et ferskt udtryk i forhold til resten af villaen. Foto: Christina Kayser Onsgaard.

Loftrummet på den store villa trængte til at blive udskiftet og efterisoleret. Det samme gjaldt underetagens vestvendte glaskarnap. Den oprindelige glaskarnap blev erstattet af en ny med mere end dobbelt så mange glasfelter, som giver et fantastisk lys i stuen. 1. salen har fået et stort lækkert badeværelse og bedre udnyttelse af m2. 

Resultatet af renoveringen er en topmoderne villa, hvor man ikke er gået på kompromis med hverken komfort eller arkitektur.

,  Udnyttet loft, Fritliggende hus, Bad/toilet
Moderne komfort uden at gå på kompromis med arkitekturen, Bad/toilet

Skitsetegning af projektet tegnet af arkitekt Thomas Hjort.

  • Loftsrummet på den 206 m2 store murstensvilla fra 1930'erne er udskiftet og efterisoleret med respekt for den originale arkitektur. Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Den vestvendte glaskarnap har fået mere end dobbelt så mange glasfelter som den gamle. Foto: Christina Kayser Onsgaard.
  • De mange glasfelter lukker et fantastisk dagslys ind i stuen, som også har fået en langt bedre forbindelse med haven. Foto: Christina Kayser Onsgaard.
  • Oprindelig var toilet og badeværelse fordelt på to små rum. I forbindelse med renoveringen blev de to rum slået sammen til ét stort lyst badeværelse. Ovenlysvindue i energiklasse A. Foto: Christina Kayser Onsgaard.
  • Husets oprindelig bad og toilet var to små, separate rum.
  • Brusekabinen efter renoveringen. Foto: Christina Kayser Onsgaard.
  • Badeværelset som det så ud FØR renoveringen.
  • Husets tilhørende garage fik også nyt tag. Den nye skorsten er bygget op af genanvendte tegl, så den ikke får et ferskt udtryk i forhold til resten af villaen. Foto: Christina Kayser Onsgaard.
  • Skitsetegning af projektet tegnet af arkitekt Thomas Hjort.
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›